• 3% zľava pri platbe prevodom
Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza Deerma F327W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Deerma F327W

42,25 € (s DPH) 35,21 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Deerma F327W - zvlhčovač vzduchu na špeciálne účely

Najmodernejší zvlhčovač vzduchu Derma F327W s funkciou sterilizácie je ideálnym riešením pre alergikov. Štýlový dizajn v kombinácii s funkčnosťou funguje v každej situácii.


Výkon UV žiarenia

Moderné riešenie sterilizácie vody pomocou UV lampy sa osvedčí v každej domácnosti, najmä u alergikov. Špeciálny 360° systém umožňuje dôkladné prečistenie vody v nádrži, čím vzniká nepredstaviteľne svieža a čistá para. Účinnosť tejto metódy je 99 % zničených baktérií a iných mikroorganizmov. Celý proces prebieha vo vnútri prístroja a je neviditeľný, takže je úplne bezpečný pre oči.


Dlhotrvajúci výkon

Výkonná nádrž na vodu s objemom 5 l umožňuje až 14 hodín prevádzky bez nutnosti doplnenia. Tým sa udržiava konštantná vlhkosť vzduchu vo dne aj v noci.


Moderný dizajn

Zvlhčovač vzduchu bol navrhnutý s technológiou redukcie škár, aby sa zabránilo úniku alebo mechanickému poškodeniu. Okrem toho štýlový okrúhly tvar priehľadnej nádrže v kombinácii s čiernou základňou zapadne do každého priestoru. Deerma D327W sa môže stať osobnejšou aj vďaka možnosti pridávať do nádržky na vodu dekorácie. Je vybavený vlhkomerom a na displeji informuje o aktuálnej úrovni vlhkosti.


Uhlíková filtrácia

Pomocou uhlíkového filtra s technológiou 3D otvorov sa dosahuje najvyššia úroveň čistoty. Filtrácia zadržiava prach, vlasy alebo iné častice, ktoré môžu spôsobiť znečistenie vody v nádrži.


Tri úrovne výkonu

Spotrebič je vybavený tromi úrovňami výstupu pary. Prvý sa používa na dlhé, ale pomalé zvlhčovanie. Druhý spôsob sa môže použiť, keď sa udržiava konštantná vlhkosť, ale vo väčšom rozsahu. Tretia úroveň poskytuje veľký a rozsiahly výstup pary, ktorý je užitočný na rýchle zvlhčovanie. V závislosti od stavu vzduchu a zvoleného prevádzkového času zariadenie samo zvolí vhodný režim, ktorý zabezpečí zvlhčenie vzduchu od 45 % do 90 %.


Hydratačná hmla

Špeciálny systém na rozbíjanie vodných častíc spôsobuje, že zo zariadenia vychádza jemná hmla bez veľkých kvapiek vody. Tieto mikročastice nielenže zvlhčujú vzduch, ale prenikajú aj hlboko do pokožky a zanechávajú ju hladkú a napnutú.


Na použitie v noci

Tichá prevádzka (20-40 dB0), nastavenie času prevádzky, stmievanie displeja a možnosť zapnutia alebo vypnutia modrého svetla poskytujú ideálne podmienky pre kor...používať zvlhčovač vzduchu aj v noci.


Nastavenie prevádzkového času

Možnosť nastavenia prevádzkového času vám poskytuje pohodlie pri používaní. Zariadenie môže bežať 2, 4, 8 alebo 10 hodín bez prestávky, v závislosti od vašich potrieb. Zvlhčovač je možné spustiť aj bez nastaveného časového intervalu, avšak špeciálna ochrana vypne zariadenie po 12 hodinách, aby sa zabránilo chodu bez vody v nádržke.


Aromaterapia

Do prístroja je možné pridať obľúbené vonné oleje, ktoré okrem zvlhčovania naplnia miestnosť aj vôňou. Týmto spôsobom môžete vykonávať aromaterapiu, ktorá má pozitívny vplyv na vašu náladu.


Špecifikácia:

Výrobca Deerma
Model F327W
Menovité napätie 220-240 V ~ 50/60 Hz
Menovitý výkon 28W
Rozmery 220 x 220 x 285 mm
Kapacita nádrže na vodu 5L
Aromaterapia Áno
024190
254 položky
6955578035937

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product