• 3% zľava pri platbe prevodom
Tester brzdové kapaliny Habotest HT662
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Habotest HT662 Tester brzdovej kvapaliny

9,07 € (s DPH) 7,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Habotest HT662 Tester brzdovej kvapaliny

Habotest HT662 umožňuje merať percento vody obsiahnutej v brzdovej kvapaline. Podporuje rôzne typy kvapalín a výsledky merania zobrazuje na malom displeji. Je vybavený citlivou sondou a vyznačuje sa rýchlou odozvou. Okrem toho poskytuje zvukový a svetelný signál. Po 5 minútach nepoužívania sa automaticky vypne a je napájaný 2 batériami AAA (sú súčasťou dodávky).

Šikovný

Prípustná koncentrácia vody v brzdovej kvapaline je 0 až 3 %. Ak je táto hodnota prekročená, kvapalina sa musí vymeniť. Tester Habotest vám umožní skontrolovať túto hodnotu a zaistiť bezpečnosť pri jazde s vaším vozidlom. Výsledky merania sa zobrazujú na malom displeji. Okrem toho zariadenie ponúka zvukový a svetelný signál - príslušná farba vás upozorní na úroveň koncentrácie.

Pohodlné ovládanie

Používanie testera vám nespôsobí žiadne problémy. Jednoducho ponorte sondu do kvapaliny na meranie. Prístroj je vybavený aj tlačidlami na zapnutie/vypnutie alebo výber typu brzdovej kvapaliny. O jeho napájanie sa starajú 2 batérie AAA, ktoré sú súčasťou súpravy - na ich vloženie otočte a otvorte špeciálny kryt.

Premyslený dizajn

Habotest HT662 má spoľahlivú sondu s dlhou životnosťou a odolnosťou proti korózii. Navyše sa po 5 minútach nepoužívania automaticky vypne, čím šetrí energiu. Vďaka použitiu plastu ABS je výrobok odolný voči pádom, vode a prachu a špeciálny klip umožňuje pripnúť tester do vrecka. Okrem toho vďaka svojmu kompaktnému dizajnu nezaberá veľa miesta.

Balenie obsahuje

  • Tester brzdovej kvapaliny
  • Batéria 1,5 V x2
  • návod na použitie
Výrobca Habotest
Model HT662
Materiál ABS
Displej LCD
Rozsah merania 0%~4%
Alarm zvuk a svetlo
Podsvietenie Áno, červené a zelené
Automatické vypnutie Áno, po 5 minútach nepoužívania
Indikátor slabej batérie Áno
Napájanie 1,5 V AAA x2
Hmotnosť Približne 32 g
Rozmery 157 x 27 x 23 mm
041282
464 položky
5905316141063

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product