• 3% zľava pri platbe prevodom
Suwmiarka elektroniczna Deli Tools EDL91150, 150mm (srebrna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deli Tools EDL91150 elektronický kaliber, 150 mm (strieborný)

26,15 € (s DPH) 21,79 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Profesionálne elektronické meradlo Deli EDL91150

Elektronické meradlo Deli EDL91150 je určené na zisťovanie vnútorných a vonkajších rozmerov. Zariadenie má prehľadný LCD displej, ktorý zobrazuje výsledky s mimoriadnou presnosťou. Jeho rozsah chýb nepresahuje 0,03 mm.


Funkčnosť predovšetkým

Meradlo je určené na zobrazovanie meraní v rôznych jednotkách. Jednoduchým stlačením jedného z troch tlačidiel zmeníte zobrazenie z metrického na imperiálne! Ďalšie dva slúžia na zapnutie/vypnutie zariadenia a vynulovanie výsledkov. S týmto meradlom máte všetko, čo potrebujete!


Robustná konštrukcia

Prístroj je vyrobený z vysokokvalitnej uhlíkovej ocele, ktorá mu poskytuje dlhú životnosť. Vďaka tomu bude strmeň dokonale plniť svoju úlohu v domácnosti alebo garáži. Môže sa používať pri spracovaní kovov, dreva alebo výrobe šperkov. So zariadením Deli EDL91150 získate kvalitu, ktorá sa stane vaším novým štandardom!


Pohodlnosť používania

Trdomer je vybavený gombíkom na dotiahnutie alebo uvoľnenie meracej časti prístroja. Takto môžete ľahko a pohodlne ukladať zozbierané údaje z meraní. Všetko v mene kombinácie pohodlia a funkčnosti!


Špecifikácie

Výrobca Deli
Model EDL91150
Názov Elektronický kaliber
Farba Silver
Hmotnosť 330g
Rozsah merania 0-150 mm (0-6 palcov)
Presnosť ± 0,03 mm
Materiál Uhlíková oceľ
Merná jednotka mm / palce

027128
39 položky
6973107487071

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product