• 3% zľava pri platbe prevodom
Fén na vlasy Deerma DEM-CF50W (růžový)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sušič vlasov Deerma DEM-CF50W (ružový)

80,94 € (s DPH) 67,45 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sušič vlasov Deerma DEM-CF50W (ružový)

Hľadáte vhodný prístroj, ktorý nielenže vysuší vaše vlasy za krátky čas, ale zároveň neprispieva k ich poškodeniu? Fén na vlasy Deerma bude ideálnou voľbou! Môže sa pochváliť prúdom vzduchu 70 m/s, a navyše využíva záporné ióny, ale nielen to! Pre väčší komfort pri používaní máte k dispozícii niekoľko rôznych režimov, ako aj špeciálne príslušenstvo, ktoré je súčasťou súpravy. Pozrite sa, čo si pre vás spoločnosť Deerma pripravila!

12Deerma/DEM-CF50W-pink/5

Rýchle sušenie

Sušič vlasov Deerma je vybavený inovatívnym bezkartáčovým motorom, ktorý dosahuje úžasných 120 000 otáčok za minútu. To vytvára prúd vzduchu s rýchlosťou až 70 m/s. Vďaka tomu sa dostane priamo ku korienkom vlasov, okamžite odstráni prebytočnú vlhkosť a skráti čas sušenia. To však nie je všetko. Napriek svojmu výkonu ponúka sušič pocit podobný prirodzenému vetru, vďaka čomu je jeho používanie pohodlnejšie. Prístroj dosahuje rýchly, ale šetrný proces sušenia, čím zabezpečuje, že vaše vlasy sú vysušené, ale nepoškodené.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/1

Premyslený dizajn

Zariadenie Deerma využíva trojfázový bezkefkový motor, ktorý zaručuje plynulý chod a výnimočný výkon sušenia. Lopatky ventilátora sú vyrobené z hliníkovej zliatiny leteckej kvality, čo zaručuje, že sú nielen ľahké, ale aj odolné a pevné. Okrem toho vynikajúca konštrukcia a pokročilá technológia zabezpečujú stabilnú prevádzku. Keď investujete do tejto sušičky, investujete do kvality a odolnosti, ktoré vám budú slúžiť dlhé roky.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/7

Prirodzená starostlivosť

Hľadáte zariadenie, ktoré nielen suší, ale aj sa stará o vaše vlasy? Sušič vlasov Deerma je skvelou voľbou! Vďaka novej technológii prúdenia vzduchu a 13-krídlovej špirálovej turbíne s lopatkami zo zliatiny hliníka vytvára sušič prúd vzduchu, ktorý napodobňuje prirodzený svieži vánok - je jemný a šetrný. Okrem toho je vybavený špeciálnou časťou, ktorá je založená na sile rastlín. Obsahuje zložky ako aloe vera, kaméliový olej, ginkgo biloba a palina. Tieto častice sú rovnomerne rozmiestnené v prúde horúceho vzduchu a prenikajú hlboko do vlasových vlákien a korienkov. Výsledkom je, že vlasy sú nielen rýchlo vysušené, ale aj hĺbkovo vyživené, hladké a lesklé.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/4

Sila záporných iónov

Sušič vlasov Deerma využíva výkonnú ionizačnú technológiu, ktorá generuje až 400 miliónov záporných iónov. Tie prenikajú hlboko do korienkov a vlákien vlasov a vyhladzujú ich. Výsledkom je dvojnásobne hydratovaný a uhladený efekt, ktorý výrazne zlepšuje stav vášho účesu. Zanecháva vlasy jemné, hodvábne a plné lesku.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/3

Regulácia teploty

Stavte na svoju bezpečnosť a vyberte si Deerma! Fén využíva inteligentný systém regulácie teploty NTC. Algoritmus tohto systému pracuje s úžasnou frekvenciou 1000-krát za sekundu a presne vypočítava teplotu vetra každý 1 °C. Výsledkom je, že teplota vzduchu je neustále monitorovaná a upravovaná, čo vám umožňuje sušiť vlasy pri príjemnej teplote. To je obzvlášť výhodné pre osoby s jemnými vlasmi a citlivou pokožkou hlavy, ktoré sa dvynikajúca ochrana pred poškodením.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/8

Rôzne prevádzkové režimy

Fén Deerma je veľmi všestranný a ponúka až 11 režimov. Vďaka tomu si môžete vybrať teplotu a režimy podľa svojich potrieb a preferencií, čo poskytuje optimálnu starostlivosť pre rôzne typy vlasov a scenáre. Okrem toho ponúka aj režim konštantnej teploty vzduchu 45 °C. Vyžaruje teplý vzduch, ktorý sa o vaše vlasy stará jemným a šetrným spôsobom bez spálenia pokožky hlavy. Aktívny režim je navyše indikovaný viacfarebným svetelným indikátorom, vďaka čomu je používanie ešte intuitívnejšie.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/9

Pohodlné používanie

Zariadenie Deerma bolo navrhnuté s ohľadom na maximálne pohodlie. Vďaka nízkej hmotnosti len 390 g a kompaktným rozmerom 250 × 97 × 70 mm je mimoriadne praktický a ľahko sa používa. Okrem toho vďaka pokročilej redukcii hluku je prevádzková hlasitosť zariadenia len 56 dB, čo zaručuje tichú a pokojnú prevádzku. Dvojvrstvový filter navyše účinne zabraňuje prenikaniu prachu a vlasov do sušiča. Súčasťou balenia je aj magnetická tryska, ktorá sa môže otáčať o 360°, čo vám umožní presne nasmerovať prúd vzduchu a lepšie kontrolovať proces sušenia.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/6

Ďalšie príslušenstvo

Súčasťou sušiča vlasov je aj ďalšie príslušenstvo. Magnetická tryska s možnosťou otáčania o 360° vám pomôže pri každodennom stylingu, zatiaľ čo magnetický záves vám uľahčí skladovanie zariadenia. Môžete ho pripevniť na akýkoľvek kovový povrch, čím odpadá potreba vŕtania dier. Fén bude na držiaku stabilne držať - nemusíte sa obávať, že ho náhodou upustíte! To všetko prispieva k väčšiemu komfortu používania.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/2

Pripojené stránky

  • sušič vlasov
  • magnetická tryska
  • magnetický záves
  • návod na použitie
Výrobca Deerma
Model DEM-CF50W (ružový)
Prúdenie vzduchu 70 m/s
Menovité napätie 220 V~
Menovitý výkon 1500 W
Menovitá frekvencia 50 Hz
Hmotnosť 390 g
Rozmery 250 × 97 × 70 mm
Farba Ružová
055029
43 položky
6955578042881

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product