• 3% zľava pri platbe prevodom
Vysokorychlostní vysoušeč vlasů Dreame Hair Glory (růžový)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysokorýchlostný sušič vlasov Dreame Hair Glory (ružový)

153,01 € (s DPH) 127,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sušič vlasov Dreame Glory (riešenie)

Chcete mať vlasy suché za okamih? Sušič vlasov Dreame je pre vás ideálny! Bude fungovať rovnako dobre pre kučeravé, dlhé aj kučeravé vlasy. Navyše si ho môžete znásobiť podľa svojich potrieb vďaka 4 rôznym režimom. S fénom Dreame sa už nemusíte obávať kučeravých vlasov!

02Dreame/Hair-Glory-rose/1

Čisté a lesklé vlasy

Sušič vlasov Dreame je navrhnutý na rýchle a bezproblémové sušenie vlasov. Pre vaše pohodlie je vybavený veľkým motorom so 110 000 otáčkami za minútu, ktorý generuje vzduch rýchlosťou 70 m/s. Vďaka tomu budú vlasy dlhé po ramená suché už za 2 minúty.

02Dreame/Hair-Glory-rose/2

Sila iónov sa dostane

Sušička Glory kombinuje vysokorýchlostný motor a koncentráciu 300 miliónov iónov. To zaručuje rýchle sušenie, ktoré je šetrné k vašim vlasom a pokožke hlavy. Ochranné ióny navyše pomáhajú neutralizovať statickú elektrinu a uhladzujú vlasy. Od dnešného dňa si môžete užívať profesionálnu starostlivosť o vlasy v pohodlí domova.

02Dreame/Hair-Glory-rose/3

Na splnenie vašich potrieb

Sušička Dreame sa prispôsobí vašim potrebám vďaka 4-stupňovej regulácii teploty a 2-stupňovej regulácii rýchlosti prúdenia vzduchu. Môžete si zvoliť režim 57°, aby ste mali k dispozícii konštantnú teplotu vzduchu na sušenie vlasov. Ak chcete vlasy vysušiť v okamihu, vyberte režim vysokej teploty. V teplých dňoch použite režim chladného vzduchu pre vaše pohodlie. Na druhej strane, ak máte kučeravé alebo veľmi kučeravé vlasy, je pre vás vhodný režim studenej a teplej teploty.

02Dreame/Hair-Glory-rose/4

Pohodlné používanie

Dream je nielen funkčné zariadenie, ale aj veľmi pohodlné na používanie. Sušič Glory sa vyznačuje nízkou hmotnosťou, takže ruka sa neunaví ani pri dlhodobom používaní. Navyše sa nemusíte obávať ani hlasných zvukov, pretože je veľmi tichý a produkuje menej ako 76 dB hluku. Sušenie vlasov je preto príjemnejšie.

02Dreame/Hair-Glory-rose/5

Bezpečné používanie

Finn Glory sa ľahko používa, pretože ho môžete ovládať len niekoľkými tlačidlami a intuitívne ikony vám napovedia, ktorý režim máte použiť. Je tiež vybavený reguláciou teploty. Dreame dbá aj na bezpečnosť používateľa, preto je sušička vybavená ochranou proti prehriatiu. Tá sa aktivuje, keď sa spotrebič príliš zahreje, a automaticky zastaví prevádzku. Sušičku tak môžete používať bez obáv z jej prehriatia.

02Dreame/Hair-Glory-rose/6

Súčasťou balenia je

  • Fén na vlasy
  • Vyhladzovacia tryska x 1
  • Tryska na esenciálne oleje x 1
  • Návod na použitie
  • Karta Dreame x 1
Víťazi Dreame
Model AHD6A-RS
Menovité napätie 220-240 V
Menovitá frekvencia 50/60 Hz
Menovitý výkon 1600 W
Rýchlosť prúdenia vzduchu 70 m/s
Prevádzkové režimy Štyri teploty, dve rýchlosti
Motor 110 000 otáčok za minútuinutu
Odporové ióny 300 milióntin
Objem â¤76 dB
Hmotnosť 345 g
Farby Priesvitné
048261
22 položky
6973734684256

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product