• 3% zľava pri platbe prevodom
Vysoušeč vlasů ENCHEN AIR 2 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fén na vlasy ENCHEN AIR 2 Plus

29,01 € (s DPH) 24,17 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Fén na vlasy ENCHEN AIR 2 Plus

Už vás nebaví elektrizovať vlasy a jediné, o čom snívate, je lesklý účes bez krepovatenia? Môžete ho dosiahnuť s fénom na vlasy ENCHEN AIR 2 Plus. Výrobok je vybavený výkonným motorom a umožňuje rýchle sušenie vlasov horúcim alebo studeným vzduchom bez toho, aby robil príliš veľký hluk. Okrem toho udržiava konštantnú teplotu a ionizuje vzduch, takže na konci dosiahnete efekt jemných a hladkých vlasov bez použitia ďalších kozmetických prípravkov! Skladacia konštrukcia vám umožní sušič pohodlne uskladniť alebo si ho vziať so sebou takmer na každú cestu.

Vlasy akoby ste odišli zo salónu

Teraz môžu vaše vlasy vyzerať, akoby ich práve upravil kaderník! Systém ENCHEN AIR 2 Plus ionizuje vzduch počas sušenia, takže na povrchu vlasov sa usadzujú milióny záporných iónov, ktoré vlasy hydratujú, vyhladzujú a robia ich poddajnejšími. Záporné ióny neutralizujú účinok kladných, takže vlasy prestávajú elektrizovať a môžu konečne vyzerať dokonale v každej situácii.

Okamžité vysušenie vlasov

Prečo je sušič vlasov ENCHEN AIR 2 Plus taký účinný? Sušič je vybavený výkonným 1 800-wattovým motorom, ktorý poskytuje silné rázy schopné vysušiť vaše vlasy v extrémne krátkom čase. Tryska sušiča sa navyše otáča o 360°, takže ľahko dosiahnete na každý prameň. Vysušenie dlhých vlasov trvá len približne 5 - 10 minút a dosiahnete efekt zdravého a hydratovaného účesu až po končeky! Na konci stylingu použite tlačidlo Cool Shot - studený vzduch vaše vlasy ešte viac rozžiari!

Vysušte, ale nie presušte

Fén ENCHEN AIR 2 Plus vám uľahčí každodennú starostlivosť o vlasy a udrží ich v perfektnom stave! Ako je to možné? Inteligentný systém udržiava teplotu na konštantnej úrovni, a ak teplota stúpne nad očakávanú úroveň, zariadenie sa automaticky vypne. Toto riešenie zabraňuje prehriatiu sušiča a predovšetkým zabezpečuje, aby príliš vysoká teplota nevysušila vaše vlasy.

Ďalšie vybavenie

Existuje niekoľko detailov, vďaka ktorým je používanie zariadenia ENCHEN AIR 2 Plus také pohodlné. Špeciálne navrhnutý prívod vzduchu zabraňuje zamotávaniu vlasov a skladacia konštrukcia znamená, že preprava a skladovanie sušiča nie je žiadny problém. Sušič je naozaj ľahký (450 g) a je vybavený 1,8 m dlhým káblom, ktorý vám zaručí plný komfort pri sušení. Vďaka použitiu vysokokvalitných materiálov je navyše používanie sušiča bezpečné a prakticky nehrozí riziko popálenia.

Balenie obsahuje

  • Sušič vlasov x 1
  • Náhradná tryska (koncentrátor) x 1
  • Návod na použitie x 1
Výrobca ENCHEN
Model AIR 2 Plus
Hmotnosť 450 g
Rozmery 162 x 80 x 252 mm (bez trysky) 187 x 80 x 252 mm (s tryskou)
Menovitý výkon 1800 W
Menovité napätie 220 V
Dĺžka kábla 1.8 m
040720
55 položky
6974728534069

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product