• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezdrátová žehlička na vlasy Dreame Glamour (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtová žehlička na vlasy Dreame Glamour (čierna)

152,28 € (s DPH) 126,90 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtová žehlička na vlasy Dreame Glamour (čierna)

Snívate o krásnom a rovnom účese? S žehličkou na vlasy Dreame ho ľahko dosiahnete! S jeho pomocou môžete vlasy nielen narovnať, ale aj dodať im krásne vlny bez toho, aby ste ich poškodili. Už sa nemusíte obávať dlhého čakania, kým bude zariadenie pripravené na prácu, pretože ukazuje rýchlu pripravenosť na činnosť. Okrem toho vám žehlička na vlasy Dreame pomôže aj pri starostlivosti o váš účes, pretože pri jej používaní sa uvoľňujú negatívne ióny. Od dnešného dňa si môžete užívať krásne upravené vlasy, nech ste kdekoľvek!

02Dreame/AST14A-BK/1

Bezpečné pre vlasy

Žehlička na vlasy Dreame bola vytvorená s maximálnou starostlivosťou, takže je pre vaše vlasy úplne bezpečná. Zaručuje menšie poškodenie vďaka vylepšenému účinku konštantnej teploty, ktorý umožňuje inovatívny systém vedenia tepla. Okrem toho je teplotný rozdiel na celej doske menší ako 10 °C, čo prispieva k rovnomernému rozloženiu tepla a zabraňuje vzniku príliš horúcich miest, ktoré by mohli poškodiť vaše vlasy. S Dreame je váš vysnívaný účes na dosah!

02Dreame/AST14A-BK/2

Regulácia teploty

Kulma Dreame je vybavená inteligentnou reguláciou teploty. Teplota na povrchu doštičiek sa udržiava v rozmedzí 160-210 stupňov vďaka dvojvlnnému indukčnému systému merania teploty. Tým sa znižuje riziko poškodenia alebo prehriatia vlasov, pričom všetok styling vydrží až 8 hodín!

02Dreame/AST14A-BK/3

Rôzne režimy

Obávate sa, že niektorá teplota bude pre vaše vlasy príliš vysoká? S žehličkou na vlasy Dreame tento problém odpadá, pretože táto žehlička má možnosť trojstupňového ovládania, ktoré prispôsobí jej prevádzku rôznym potrebám a očakávaniam. Ak sú vaše vlasy jemné, tenké alebo poškodené, vyberte si režim Normal, ktorý udržiava teplotu 165 °C. Ak však patríte k osobám s normálnymi až stredne dlhými vlasmi, teplota 185° používaná v režime Moderate zabezpečí dokonalú rovnováhu medzi účinným narovnávaním a ochranou účesu. Na druhej strane režim Ultra (210°) je určený pre osoby s hustými, ťažkými alebo obzvlášť kučeravými vlasmi. Z toho je jasné, že nech už sú vaše vlasy akékoľvek, žehlička na vlasy Dreame určite splní vaše očakávania!

02Dreame/AST14A-BK/4

Používateľsky prívetivé

Žehlička na vlasy Dreame je nielen funkčné a bezpečné zariadenie, ale je aj veľmi užívateľsky prívetivá. Vyznačuje sa kompaktným a ľahkým dizajnom, vďaka ktorému sa ľahko zmestí do batohu alebo kabelky. Aj keď sa ponáhľate na dôležitú schôdzku alebo do práce, môžete si vytvoriť dokonalý účes, pretože prístroj sa zahreje už za 30 sekúnd! Špeciálna nastaviteľná konštrukcia navyše zabraňuje ťahaniu vlasov, takže používanie žehličky je ešte pohodlnejšie!

02Dreame/AST14A-BK/5

Sila záporných iónov

S žehličkou na vlasy Dreame sa postaráte o svoj účes vďaka sile záporných iónov. Prístroj je vybavený platňami s turmalínovým povlakom, ktoré znižujú statickú elektrinu, vďaka čomu sú vaše vlasy ľahšie upraviteľné. Vďaka záporným iónom bude váš účes hladký a krásny a vy budete pripravená vyraziť!

02Dreame/AST14A-BK/6

Výkonná batéria

Používanie žehličky na vlasy Dreame je veľmi pohodlné, pretože funguje bezdrôtovo. Nemusíte sa však obávať, že sa rýchlo vybije, pretože vďaka výkonnej batérii vydrží pracovať až 25 minút! Navyše ju môžete ľahko nabiť pomocou kábla USB-C už za 120 minút, pretože podporuje 15W rýchle nabíjanie. So strojčekom Dreame si môžete vytvoriť dokonalý účes bez obmedzení!

02Dreame/AST14A-BK/7

Výrobca Dreame
Model Glamour
Ionizácia/th> Áno
Bezdrôtová prevádzka Áno
Prevádzkový čas/th> Až 25 minút
Čas nabíjania 120 minút
Úrovne teploty 3
Regulácia teploty Áno
Teplotný rozdiel na povrchu dosky <10°C
Čas zahrievania 30 s do 165 °C
Platne Materiál MMH s turmalínovým povrchom
050706
161 položky
6973734687417

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product