• 3% zľava pri platbe prevodom
Suszarka do wlosów inFace ZH-09G (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fén na vlasy InFace ZH-09G (sivý)

66,56 € (s DPH) 55,46 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Fén na vlasy InFace ZH-09G (RED)

Sušič vlasov inFace ZH-09G sa vyznačuje jedinečným dizajnom a jeho nízka hmotnosť (približne 380 g) z neho robí ideálneho spoločníka na cesty. Zaručuje spoľahlivé prúdenie vzduchu až 65 m/s pri zachovaní nízkej hladiny hluku (67 dB) a jeho motor pracuje pri 110 000 otáčkach za minútu. Inteligentný LED displej umožňuje jednoduché ovládanie. Prístroj tiež generuje silné ióny, ktoré udržiavajú vaše vlasy zdravé a vyzerajú skvele. Ponúka toľko funkcií starostlivosti o vlasy a podporuje 4 úrovne teploty a 3 úrovne rýchlosti prúdenia vzduchu. Snímač NTC monitoruje úroveň teploty, čím eliminuje riziko prehriatia. Súčasťou balenia je aj magnetická tryska.

InFace/ZH-09G-grey/1

Okamžité sušenie vlasov

Nemáte dostatok času na dôkladné vysušenie vlasov? S fénom inFace sa tohto problému môžete zbaviť! Motor sušiča pracuje pri 110 000 otáčkach za minútu, takže sa môžete tešiť z chrumkavých a suchých vlasov za okamih. Rýchlosť vzduchu navyše dosahuje 65 m/s a prúd sa dostane až ku korienkom vlasov, čo zaručuje okamžité vysušenie.

InFace/ZH-09G-grey/2

Iónová starostlivosť o vlasy

Sušič vlasov inFace nevyniká len pôsobivou rýchlosťou, ale vďaka ionizačnej technológii ponúka také bezkonkurenčné výhody. Sušič vytvára viac ako 200 miliónov iónov, ktoré zanechávajú vaše vlasy hebké. Vyberte si, čo je pre vaše vlasy najlepšie, a užívajte si zdravé, lesklé a ľahko upraviteľné vlasy každý deň!

InFace/ZH-09G-grey/3

Displej na jednoduché ovládanie

Vďaka prehľadnému displeju môžete pohodlne kontrolovať informácie o rýchlosti prúdenia vzduchu a teplote. Stlačením príslušného tlačidla môžete obrátiť smer otáčania motora na jednoduché a ľahké odstránenie nečistôt. Toto čistenie predlžuje životnosť zariadenia. Za zmienku stojí aj nízka hlučnosť, ktorá nepresahuje 67 dB. Odteraz si môžete vlasy sušiť kedykoľvek bez obáv, že prebudíte zvyšok domácnosti.

InFace/ZH-09G-grey/4

Nastavenie domáceho sušiča vlasov

Zaobstarajte si zariadenie, ktoré vám nielen vysuší vlasy, ale pomôže vám aj udržiavať stav vlasov a vykonávať rituály na tvári. Vďaka pokročilému režimu zápisu vám sušič vlasov inFace otvára úplne nový svet možností! Ponúka teplý obklad (55 °C), ktorý zanechá vašu pokožku hydratovanú a pružnú a vaše pery čisté a pripravené prijať výhody vašej obľúbenej kozmetiky. Nestrácajte čas a peniaze drahými návštevami kozmetických salónov, keď si môžete dopriať profesionálne ošetrenie v pohodlí domova! Štyri nastavenia teploty a tri rýchlosti prúdenia vzduchu umožňujú prispôsobiť výkon zariadenia vašim potrebám. A tým to nekončí! Sušič vám ponúka možnosť prepínať medzi horúcim a studeným vzduchom stlačením jediného tlačidla.

InFace/ZH-09G-grey/5

Pre vašu bezpečnosť

Ak si vyberiete sušičku inFace, nemusíte sa obávať o bezpečnosť. Zariadenie využíva presný NTC monitor, ktorý vykonáva až 100 meraní za sekundu, čo umožňuje mikroprocesoru dokonale kalibrovať teplotu vzduchu. Tým sa predchádza škodlivým účinkom vysokých teplôt na vaše vlasy. ZH-09G je dokonalým spoločníkom pre zdravé a lesklé vlasy, ktoré môžetena ktoré sa môžete vždy spoľahnúť!

InFace/ZH-09G-grey/6

Súčasťou balenia je:

  • Sušička
  • Magnetická tryska
  • Návod na použitie
Vinotéka inFace
Model ZH-09G
Menovité napätie 220-240V~
Menovitý výkon 1500 W
Menovitá frekvencia 50-60 Hz
Rozmery 210 x 136 x 59 mm
Hmotnosť Približne 380 g
Dĺžka kábla 1.8 m
Farba Sivá
049472
179 položky
6971308401803

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product