• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka sieciowa Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB, 140W (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB nabíjačka, 140W (biela)

69,50 € (s DPH) 57,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB nabíjačka, 140W (biela)

Nabíjajte 3 zariadenia súčasne rýchlo a bezpečne. Nabíjačka Baseus je vybavená 2 portami USB-C a portom USB a funguje s protokolmi rýchleho nabíjania PD/QC/PPS. Použitie moderných riešení vám umožní obnoviť energiu vášho zariadenia bez rizika jeho poškodenia a vďaka ľahkej a kompaktnej konštrukcii ho môžete ľahko skladovať. Navyše je súčasťou balenia aj kábel USB-C na USB-C.


Rýchle nabíjanie zariadení

Nabíjačka podporuje protokoly rýchleho nabíjania, ako sú PD/QC/PPS, vďaka čomu môžete v okamihu obnoviť napájanie svojho zariadenia. Vďaka tomu nabije váš MacBook Pro 16" a Huawei Mate 40 Pro až na 54 % za približne 30 minút. Dodaný kábel navyše podporuje štandard PD3.1 na rýchle nabíjanie s výkonom 240 W.


Bezpečné používanie

Nabíjačku môžete používať pohodlne a bezpečne. Produkt ponúka technológiu nabíjania BPSII, ktorá prispôsobuje výkon pripojeného zariadenia. Systém BCT chráni výrobok pred prehriatím a funkcia Trickle Charging umožňuje bezpečné nabíjanie zariadenia v noci. Nabíjačka je tiež vybavená ochranou proti prepätiu, nadprúdu, skratu atď.


Široká kompatibilita

Výrobca zaradil do zoznamu kompatibilných zariadení celý rad zariadení vrátane notebookov, tabletov a smartfónov od spoločností Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi a Huawei. Navyše môžete nabíjačku použiť aj na obnovu zariadení, ako sú powerbanky, lampy alebo stolové ventilátory. Okrem toho výrobok pracuje s napätím v rozsahu 110-240 V, takže ho môžete používať bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.


Premyslený dizajn

Tým však výhody nabíjačky Baseus nekončia. Použitie nitridu gália umožňuje nabíjať kompatibilné zariadenia 3× rýchlejšie a bez rizika prehriatia. Navyše má kompaktný dizajn - je o 25 % menšia ako 140W nabíjačka Apple. Okrem toho je výrobok vybavený modrým indikátorom stavu a pevná konštrukcia zaručuje trvanlivosť a odolnosť voči opotrebovaniu.


Zahŕňa

  • nabíjačka
  • Kábel USB-C na USB-C

Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Model CCGP100202
Farba biela
Napájanie 140 W
Intenzita 5A
Materiál PC (nabíjačka), TPE (kábel)
Vstupný/výstupný port x2 USB-C
Hmotnosť približne 304 g
038809
90 položky
6932172610234

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product