• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka sieciowa Baseus Compact Quick Charger, 2xUSB, USB-C, PD, 3A, 30W (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kompaktná rýchlonabíjačka Baseus, 2xUSB, USB-C, PD, 3A, 30W (biela)

16,47 € (s DPH) 13,72 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kompaktná rýchlonabíjačka Baseus

Používate počas dňa niekoľko rôznych zariadení, ktoré potrebujú rôzne nabíjačky? V zhone sa ľahko stane, že zabudnete na každý z nich. So sieťovou nabíjačkou Baseus CCXJ-E02 sa už nemusíte obávať vybitia dôležitého zariadenia. Je vybavený 2 portami USB-C a portom USB-A, čo zaručuje všestrannosť a kompatibilitu s väčšinou zariadení. Produkt tiež podporuje rôzne protokoly, ktoré urýchľujú bežné nabíjanie až 3-krát.

Bezpečné nabíjanie

Na bezpečné nabíjanie zariadení je nabíjačka vybavená čipom, ktorý inteligentne rozpozná typ zariadenia a upraví rýchlosť nabíjania. Tým sa zabezpečí, že vaše zariadenia nebudú preťažené a budú chránené proti skratu alebo prehriatiu.

Kdekoľvek, s vami

Malá veľkosť a hmotnosť nabíjačky znamená, že si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek na svete. Zmestí sa do malej kabelky, batohu alebo tašky na notebook. Teraz môžete svoje zariadenia nabíjať doma, v kancelárii aj na cestách.

Rozsiahle funkcie

Nemusíte netrpezlivo čakať, kým sa jedno zariadenie dokončí nabíjanie, aby ste mohli pripojiť ďalšie. Porty USB-A a USB-C umožňujú pripojiť aj niekoľko zariadení naraz! Nabíjajte svoje zariadenie bezpečne bez obáv z vybitia v najhoršom možnom okamihu a ušetrite čas.

Premyslený dizajn a inteligentná technológia.

Nabíjajte svoje zariadenia 3-krát rýchlejšie ako zvyčajne! Vďaka podpore protokolov, ako sú PD 3.0 a QC 3.0, môžete nabíjať svoje zariadenia výkonom až 20 W. Vysokokvalitný plast PC nabíjačky je odolný voči vysokým teplotám, takže je mimoriadne odolný. Dokonale rozvádza teplo a chráni vaše zariadenia aj počas rýchleho nabíjania.

Špecifikácie

Značka Basues
Názov Rýchlosť Duálna rýchlonabíjačka QC3.0 U+U 30W
Vstupný prúd AC 100-240V 50-60Hz 0,7A
Výstupný prúd USB 1 DC 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A, 15V/2A, 20V/1,5A Max.
Výstupný prúd USB 2 DC 4,5V/5A, 5V/4,5A, 9V/3A, 12V/2,5A Max.
Farba Biela
028971
1359 položky
6953156207301

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product