• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka sieciowa Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W z przewodem USB-C do Lightning 1m (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rýchlonabíjačka Baseus Super Si 1C 20W s káblom USB-C na Lightning 1 m (čierna)

15,28 € (s DPH) 12,73 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nabíjačka Baseus TZCCSUP-B01

Kompaktná nabíjačka Baseus TZCCSUP-B01 umožňuje rýchle nabíjanie zariadení s výkonom až 20 W. Vďaka komplexnému bezpečnostnému systému chráni napájané zariadenia pred poškodením. Je kompatibilný so širokou škálou smartfónov a tabletov a vďaka napäťovému rozsahu 100-240 V AC ho môžete používať takmer kdekoľvek na svete. Jeho obrovské možnosti idú ruka v ruke s jeho malými rozmermi - ľahko sa vám zmestí aj do vrecka!

0_01.jpg


Až 3-krát rýchlejšie nabíjanie

S týmto praktickým zariadením môžete nabíjať telefóny s rýchlonabíjaním PD až 3-krát rýchlejšie ako s tradičnými nabíjačkami. Umožňuje dobiť približne 50 % batérie za 30 minút. Je to skvelá úspora času - už nemusíte čakať hodiny, kým bude váš smartfón opäť pripravený na akciu!

0_02.jpg


Bezkonkurenčná bezpečnosť používania

Nabíjačka Baseus automaticky prispôsobuje prúd podľa typu nabíjaných zariadení, aby sa zabezpečila optimálna rýchlosť nabíjania a chránila ich pred poškodením. Má tiež špeciálnu ochranu proti preťaženiu, skratu a prehriatiu. Plastový kryt ABS pomáha efektívnejšie rozvádzať teplo, chráni vás pred popálením a zabraňuje poškodeniu nabíjačky.

0_04.jpg


Nabíja širokú škálu zariadení

Produkt je kompatibilný so všetkými iPhonmi, ktoré podporujú rýchle nabíjanie. Je tiež ideálny pre smartfóny alebo tablety so systémom Android. Úspešne ho môžete používať aj v kombinácii s powerbankami, stolnými lampami alebo ručnými ventilátormi. Vďaka podpore viacerých protokolov rýchleho nabíjania môžete túto jedinečnú nabíjačku použiť takmer v každej situácii!

0_10.jpg


Obrovské možnosti, malé rozmery

>Technológia SuperSi umožnila zmenšiť veľkosť nabíjačky a zároveň zvýšiť jej možnosti. Zariadenie je mimoriadne účinné a bezpečné na používanie. Môže pracovať aj pri vysokých teplotách. Napriek tomu zostáva mimoriadne malý a ľahký - nezaťaží vašu batožinu, zmestíte ho do tašky alebo dokonca do vrecka a môžete si ho vziať kamkoľvek potrebujete.

0_05.jpg


Vrátane kábla vynikajúcej kvality

V balení nájdete aj praktický 1m kábel Baseus USB-C na Lightning. S týmto káblom môžete nabíjačku využívať naplno a efektívne nabíjať svoje zariadenia. Výrobok je vyrobený z odolného PVC, vďaka čomu je vysoko odolný voči opotrebovaniu. Tento užitočný kábel vám umožní rýchlo a pohodlne nabíjať konkrétne zariadenia, kedykoľvek to budete potrebovať.

0_16.jpg

Špecifikácia - nabíjačka




Výrobca Baseus
Názov Rýchlonabíjačka Super Si 1C
Model TZCCSUP-B01
Hmotnosť 49 g
Farba Čierna
Vstup AC 100V-240V~, 50/60Hz, 0,8A
Výstup USB-C 5V=3A, 9V=2A, 9V=2,22A, 12V=1,67A, 15V=1,3A, 20W Max.

Špecifikácia - kábel




Výrobca Baseus
Názov Jednoduchý dátový kábel Wisdom Type-C na iP
Materiál PVC
Dĺžka 1 m
Napätie 2,3A
Rozhranie USB-C na Lightning

025068
3746 položky
6953156230057

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product