• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka sieciowa Baseus Compact Quick Charger, 3x USB, 17W (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kompaktná rýchlonabíjačka Baseus, 3x USB, 17 W (biela)

9,44 € (s DPH) 7,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kompaktná rýchlonabíjačka Baseus, 3x USB, 17 W (biela)

Používate veľa rôznych zariadení a hľadáte spôsob, ako ich rýchlo a bezpečne nabíjať? Kompaktná rýchlonabíjačka Baseus má viacportový výstup, ktorý umožňuje pripojiť až 3 zariadenia naraz. Vyznačuje sa širokou kompatibilitou s väčšinou populárnych zariadení a vďaka zabudovanému čipu poskytuje bezpečné napájanie. Zariadenie je navyše certifikované ROHS a má 6-pólovú ochranu.

Trojité rýchle nabíjanie

Potrebujete rýchlo nabiť viac zariadení? Optimalizujte svoj čas nabíjaním viacerých zariadení naraz pomocou kompaktnej rýchlonabíjačky Baseus. Či už ste doma, alebo na cestách. Prejdite na pohodlie!

Bezpečnostný čip

Nabíjačka má inteligentný čip, ktorý prispôsobuje optimálnu rýchlosť nabíjania typu pripojeného zariadenia. Tým sa zabezpečí lepšie a bezpečnejšie nabíjanie - chráni batériu a zabraňuje jej prehriatiu.

Zvýšená ochrana

Nabíjačka zabezpečuje bezpečné dobíjanie automatickým prepnutím do konzervatívneho režimu nabíjania. To chráni zariadenie pred prebíjaním. 17W nabíja batériu od 0 do 80 % a konzervatívne nabíjanie od 80 do 90 %. Okrem toho má nabíjačka až 6 režimov ochrany zariadenia, ako napríklad: ochrana pred napätím, ochrana pred preťažením, ochrana pred teplotou a ochrana pred skratom.

Široká kompatibilita

Nabíjačka je vysoko kompatibilná, môžete s ňou nabíjať väčšinu populárnych telefónov a slúchadiel. Má široký rozsah vstupného striedavého napätia 100-240 V a je kompatibilný s globálnymi špecifikáciami vstupného napätia.

Jedinečný dizajn

Zariadenie sa vyznačuje malými rozmermi a nízkou hmotnosťou, môžete ho nosiť vždy so sebou! Môžete si ho jednoducho zbaliť do tašky a vziať so sebou do práce alebo na cesty. Využívajte pohodlie kompaktnej rýchlonabíjačky Baseus.

Špecifikácie:

Značka Baseus
Model CCCP17UE
Farba Biela
Vstup AC 100-240V~, 50/60Hz, 0,7A Max.
Materiál PC
Rozmery 40x28x63,9 mm
Hmotnosť 58.5g
Výstup USB1/USB2/USB3 5V = 2,4A
Výstup USB1+USB2/USB2+USB3 5V = 3,4A
Výstup USB1+USB2+USB3 5V = 3,4A
033899
479 položky
6932172606978

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product