• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka sieciowa Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W (niebieska)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Super Si 1C 20W rýchlonabíjačka (modrá)

11,73 € (s DPH) 9,77 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nabíjačka Baseus CCSUP-B03

Kompaktná nabíjačka Baseus CCSUP-B03 umožňuje rýchle nabíjanie zariadení s výkonom až 20 W. Vďaka komplexnému bezpečnostnému systému chráni napájané zariadenie pred poškodením. Je kompatibilný so širokou škálou smartfónov a tabletov a vďaka napäťovému rozsahu 100-240 V AC ho môžete používať takmer kdekoľvek na svete. Jeho obrovské možnosti idú ruka v ruke s jeho malými rozmermi - ľahko sa vám zmestí aj do vrecka!

Až 3-krát rýchlejšie nabíjanie

S týmto praktickým zariadením môžete nabíjať telefóny s rýchlonabíjaním PD až 3-krát rýchlejšie ako s tradičnými nabíjačkami. Umožňuje dobiť približne 50 % batérie za 30 minút. Je to skvelá úspora času - už nemusíte čakať hodiny, kým bude váš smartfón opäť pripravený na akciu!

Bezkonkurenčná bezpečnosť používania

Nabíjačka Baseus automaticky prispôsobuje prúd podľa typu nabíjaných zariadení, aby sa zabezpečila optimálna rýchlosť nabíjania a chránila ich pred poškodením. Má tiež špeciálnu ochranu proti preťaženiu, skratu a prehriatiu. Plastový kryt ABS pomáha efektívnejšie rozvádzať teplo, chráni vás pred popálením a zabraňuje poškodeniu nabíjačky.

Nabíja širokú škálu zariadení

Produkt je kompatibilný so všetkými iPhonmi, ktoré podporujú rýchle nabíjanie. Je tiež ideálny pre smartfóny alebo tablety so systémom Android. Úspešne ho môžete používať aj v kombinácii s powerbankami, stolnými lampami alebo ručnými ventilátormi. Vďaka podpore viacerých protokolov rýchleho nabíjania môžete túto jedinečnú nabíjačku použiť takmer v každej situácii!

Obrovské možnosti, malé rozmery

Technológia Super Si umožnila zmenšiť veľkosť nabíjačky a zároveň zvýšiť jej možnosti. Je mimoriadne výkonný a bezpečný. Môže pracovať aj pri vysokých teplotách. Napriek tomu zostáva mimoriadne malý a ľahký - nezaťaží vašu batožinu, zmestíte ho do tašky alebo dokonca do vrecka a môžete si ho vziať kamkoľvek potrebujete.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Rýchlonabíjačka Super Si 1C
Model CCSUP-B03
Hmotnosť 49 g
Farba Modrá
Vstup AC 100V-240V~, 50/60Hz, 0,8A
Výstupye USB-C 5V=3A, 9V=2A, 9V=2,22A, 12V=1,67A, 15V=1,3A, 20W Max.

025067
376 položky
6953156230019

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product