• 3% zľava pri platbe prevodom
Ładowarka sieciowa Baseus Super Si Quick Charger 1C 25W z przewodem USB-C do USB-C 1m (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rýchlonabíjačka Baseus Super Si 1C 25W s káblom USB-C na USB-C 1 m (biela)

15,44 € (s DPH) 12,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nabíjačka Baseus TZCCSUP-L02

Kompaktná nabíjačka Baseus TZCCSUP-L02 umožňuje rýchle nabíjanie zariadení s výkonom až 25 W. Vďaka komplexnému bezpečnostnému systému chráni napájané zariadenia pred poškodením. Je kompatibilný so širokou škálou smartfónov a tabletov a jeho rozsah striedavého napätia 100-240 V umožňuje použitie takmer kdekoľvek na svete. Jeho obrovské možnosti idú ruka v ruke s jeho malými rozmermi - ľahko sa vám zmestí aj do vrecka!

4.jpg


Až 3-krát rýchlejšie nabíjanie

S týmto praktickým zariadením môžete nabíjať telefóny s rýchlonabíjaním PD až 3-krát rýchlejšie ako s tradičnými nabíjačkami. Umožňuje dobiť približne 50 % batérie za 30 minút. Je to skvelá úspora času - už nemusíte čakať hodiny, kým bude váš smartfón opäť pripravený na akciu!

1.jpg


Bezkonkurenčná bezpečnosť používania

Nabíjačka Baseus automaticky prispôsobuje prúd podľa typu nabíjaných zariadení, aby sa zabezpečila optimálna rýchlosť nabíjania a chránila ich pred poškodením. Má tiež špeciálnu ochranu proti preťaženiu, skratu a prehriatiu. Plastový kryt ABS pomáha efektívnejšie rozvádzať teplo, chráni vás pred popálením a zabraňuje poškodeniu nabíjačky.

3.jpg


Nabíja širokú škálu zariadení

Produkt je kompatibilný so všetkými iPhonmi, ktoré podporujú rýchle nabíjanie. Je tiež ideálny pre smartfóny alebo tablety so systémom Android. Úspešne ho môžete používať aj v kombinácii s powerbankami, stolnými lampami alebo ručnými ventilátormi. Vďaka podpore viacerých protokolov rýchleho nabíjania môžete túto jedinečnú nabíjačku použiť takmer v každej situácii!

13.jpg


Obrovské možnosti, malé rozmery

">Technológia Super Si umožnila zmenšiť veľkosť nabíjačky a zároveň zvýšiť jej možnosti. Zariadenie je mimoriadne účinné a bezpečné na používanie. Môže pracovať aj pri vysokých teplotách. Napriek tomu zostáva mimoriadne malý a ľahký - nezaťaží vašu batožinu, zmestíte ho do tašky alebo dokonca do vrecka a môžete si ho vziať kamkoľvek potrebujete.

2.jpg


Vrátane kábla vynikajúcej kvality

V balení nájdete aj praktický 1m kábel Baseus USB-C na USB-C. S týmto káblom môžete nabíjačku využívať naplno a efektívne nabíjať svoje zariadenia. Výrobok je vyrobený z odolného materiálu TPE, vďaka ktorému je vysoko odolný voči opotrebovaniu. Tento užitočný kábel vám umožní rýchlo a pohodlne nabíjať konkrétne zariadenia, kedykoľvek to budete potrebovať.

5.jpg

Špecifikácia - nabíjačka




Výrobca Baseus
Názov Rýchlonabíjačka Super Si 1C
Model TZCCSUP-L02
Hmotnosť 51 g
Farba Biela
Vstup AC 100V-240V~, 50/60Hz, 0,7A
Výstup USB-C 5 V = 3 A, 9 V = 2,77 A, 12 V = 2,1 A

Špecifikácia - kábel




Producent Baseus
Názov Mini biely kábel typu C na typ C 3A
Materiál TPE
Dĺžka 1 m
Napätie 3 A
Rozhranie USB-C na USB-C

026228
690 položky
6953156206038

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product