• 3% zľava pri platbe prevodom
Shaver and trimmer 2in1 FLOVES
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Holiaci strojček a zastrihávač FLOVES 2v1

16,38 € (s DPH) 13,65 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Holiaci strojček a zastrihávač FLOVES 2v1

Starajte sa o svoj vzhľad s holiacim strojčekom a zastrihávačom chĺpkov v nose FLOVES 2 v 1. Spoľahlivé čepele, bezdrôtové pohodlie a multifunkčnosť sú všetko, čo potrebujete na dosiahnutie dokonalého vzhľadu. Výkonná nabíjateľná batéria umožňuje 120 minút používania a čistenie a údržba zariadenia vás nebudú obťažovať. V balení nájdete aj praktické príslušenstvo.

Floves/HF-8988/7

Viacúčelové použitie

Vychutnajte si nielen pohodlnú úpravu fúzov a účinné odstraňovanie nežiaducich chĺpkov na tele, ale aj precízne zastrihávanie chĺpkov v nose alebo v ušiach. FLOVES 2 v 1 je pohodlné a praktické riešenie, ktoré šetrí miesto v kúpeľni a uľahčuje starostlivosť o telo ako nikdy predtým.

Floves/HF-8988/6

Bezdrôtová prevádzka

Vďaka batérii s dlhou výdržou vydrží FLOVES v prevádzke až 120 minút - dostatočne dlho na to, aby ste sa mohli pustiť do precízneho zastrihávania a stylingu. Indikátor batérie vám navyše umožní sledovať aktuálny stav nabitia holiaceho strojčeka. Na obnovenie jeho energie stačí približne 90 minút nabíjania.

Floves/HF-8988/4

Nepostrádateľná súčasť vašej cestovnej tašky

Holiaci strojček FLOVES je vybavený funkciou cestovného zámku, ktorá zabraňuje náhodnému spusteniu počas prepravy. Stačí podržať tlačidlo napájania po dobu 3 sekúnd a zariadenie sa odomkne alebo uzamkne, čím sa zabezpečí maximálna bezpečnosť a pohodlie pri cestovaní.

Floves/HF-8988/5

Bezproblémové čistenie

Udržiavanie čistoty vašej súpravy na starostlivosť nebude predstavovať problém. Jednoducho ju umyte pod tečúcou vodou. V súprave navyše nájdete špeciálnu kefku, ktorá pomáha dôkladne odstrániť všetky nečistoty z čepelí a ťažko prístupných miest. Môžete si tak byť istí, že zariadenie je vždy pripravené na ďalšie použitie.

Floves/HF-8988/2

Balenie obsahuje:

  • holiaci strojček x1
  • Hrot na zastrihávanie nosných chĺpkov x1
  • Čistiaca kefka x1
  • Hrebienkový nástavec x3
  • Nabíjací kábel x1
  • Návod na použitie x1
Výrobca FLOVES
Model HF-8988
Čas nabíjania 90 minút
Prevádzkový čas 120 minút
Viac informácií Cestovný zámok
051214
255 položky
785691422590

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product