• 3% zľava pri platbe prevodom
Trymer dla mężczyzn FLOVES RFCD-8106
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zastrihávač pre mužov FLOVES RFCD-8106

17,45 € (s DPH) 14,54 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zastrihávač pre mužov FLOVES RFCD-8106

Zastrihávač RFCD-8106 bol navrhnutý s ohľadom na mužov a ponúka komplexnú starostlivosť o telo. Možno ho použiť na presné zastrihávanie intímnych partií, podpazušia a hrudníka. Mäkké a bezpečné keramické čepele výrazne znižujú riziko porezania, zarastania chĺpkov a podráždenia a zaručujú vynikajúce výsledky. Vďaka vodotesnosti IPX7 môžete zariadenie bezpečne používať aj v sprche. LED indikátory poskytujú informácie o prevádzkovom stave. Súčasťou balenia je príslušenstvo na pohodlné používanie.

Floves/RFCD-8106/9

Efektívna prevádzka

Pokročilé, mäkké a bezpečné keramické čepele zastrihávača FLOVES umožňujú vykonávať presné zastrihávanie citlivých oblastí, ako sú napríklad slabiny. Dômyselná konštrukcia výrazne znižuje riziko porezania, zarastania chĺpkov a podráždenia a zaručuje účinnú a bezpečnú starostlivosť. Napriek vysokej účinnosti pracuje zariadenie úplne ticho. Pred každým použitím a po ňom odporúčame použiť priložený olej na čepele.

Floves/RFCD-8106/7

Bezpečné používanie

Strojček RFCD-8106 je vybavený bezpečnostným LED indikátorom a má certifikát vodotesnosti s krytím IPX7 na mokré aj suché použitie. Či už chcete vykonávať rýchle, jemné úpravy alebo dôkladnejšie ošetrenia, môžete ho bezpečne používať v sprche.

Floves/RFCD-8106/1

Dlhý pracovný čas

Model RFCD-8106 je vybavený lítium-polymérovou batériou s kapacitou 800 mAh na dlhú dobu prevádzky. Môžete sa tak sústrediť na starostlivosť o telo bez obáv o prestávky v nabíjaní. Nabíjanie zariadenia trvá len približne 90 minút.

Floves/RFCD-8106/6

Súčasťou balenia je: 1:

  • Zastrihávač x1
  • Dokovacia stanica x1
  • Hrebeňový nástavec x1
  • Nabíjací kábel USB x1
  • Čistiaca kefka x1
  • Olej x1
  • Používateľská príručka x1
Výrobca FLOVES
Model RFCD-8106
Typ batérie Lítium-iónová
Kapacita batérie 800 mAh
Čas nabíjania približne 90 minút
Vodotesnosť IPX7
051211
153 položky
785691422446

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product