• 3% zľava pri platbe prevodom
Golarka elektryczna i trymer 2w1 Kensen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kensen elektrický holiaci strojček a zastrihávač 2v1

5,92 € (s DPH) 4,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kensen elektrický holiaci strojček a zastrihávač 2v1

Dbajte o svoj vzhľad bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Holiaci strojček a zastrihávač Kensen 2v1 má ľahký a kompaktný dizajn, takže si ho môžete vziať na dovolenku alebo na služobnú cestu. Navyše ponúka presné oholenie a je vybavený samoostriacimi čepeľami z nehrdzavejúcej ocele. Je tichý a nepôsobí ťažkopádne a vďaka portu USB sa ľahko nabíja.

Bezpečnosť a presnosť

Elektrický holiaci strojček Kensen 06-KTXD12-001 je vybavený rotujúcimi, samobrúsiacimi čepeľami pre bezkonkurenčnú presnosť. Okrem toho je hrúbka oka lopatky 0,1 mm. Okrem toho motor stroja pracuje pri 6500 otáčkach za minútu, čo znamená vysoký výkon.

Až 22 dní prevádzky na jedno nabitie

Zariadenie 2v1 od spoločnosti Kensen má batériu s kapacitou 300 mAh, takže ak ho budete používať každý deň 2 minúty, vydrží na jedno nabitie fungovať až 22 dní. Doba nepretržitej prevádzky je približne 45 minút. Súčasťou balenia je aj kábel USB na jednoduché nabíjanie. Približne po 2 hodinách bude zariadenie pripravené pokračovať v práci.

Premyslený dizajn

Holiaci strojček funguje aj ako zastrihávač - stačí vymeniť hlavu (je súčasťou balenia). Navyše sa vďaka svojej ľahkej a kompaktnej konštrukcii ľahko používa a prepravuje. Takisto sa ľahko skladuje. Čepele holiaceho strojčeka sú navyše odolné voči vode, takže ich môžete pohodlne čistiť a predchádzať rastu baktérií.

Zahrnuté

  • elektrický holiaci strojček
  • strunová hlava
  • čistiaca kefka
  • nabíjací kábel
  • používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca Kensen
Model 06-KTXD12-001
Farba čierna
Materiál ABS, nehrdzavejúca oceľ
Napájanie 5W
Napätie 5V / 1A
Kapacita batérie 300 mAh
Čas nabíjania 2 h
Prevádzkový čas až 22 dní (nepretržitá prevádzka: 45 min)
Hmotnosť približne 69 g
Rozmery približne 165 x 70 x 50 mm
Hladina hluku 67 dB
037618
106 položky
6953156300729

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product