• 3% zľava pri platbe prevodom
Trymer do nosa Soocas N1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zastrihávač nosa Soocas N1

14,42 € (s DPH) 12,02 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

SOOCAS N1 - dbajte o svoj vzhľad

Znepríjemňujú vám život nežiaduce chĺpky v ušiach alebo v nose? So spoľahlivým zastrihávačom SOOCAS N1 môžete na tento problém zabudnúť. Ľahko sa používa, je účinný a ľahký - váži len 150 g - môžete ho úspešne používať doma aj na cestách.

11.jpg


Množstvo aplikácií

Pomocou zastrihávača sa môžete zbaviť nežiaducich chĺpkov v nose alebo ušiach. Môžete ho použiť aj na zastrihávanie nádrží. Vďaka nemu sa môžete efektívne postarať o svoj vzhľad do najmenších detailov.

1.jpg

6.jpg


Jednoduché používanie

Ovládanie zariadenia je triviálne jednoduché. Jednoducho stlačte tlačidlo na zapnutie zastrihávača a potom priložte strihaciu hlavu k pokožke, do nosných dierok alebo uší a jemným posunom odstráňte nežiaduce chĺpky. Rozlúčte sa s nežiaducimi chĺpkami - SOOCAS N1 vám pomôže zbaviť sa ich rýchlo a účinne.

3.jpg


Bezproblémové napájanie

Zastrihávač je napájaný jednou batériou AA. To zaručuje dlhú a efektívnu prevádzku. Nemusíte sa starať o nákup drahých, ťažko dostupných dobíjacích batérií - SOOCAS N1 potrebuje k efektívnej práci len vaše prsty!

7.jpg


Vždy s tebou

Vďaka praktickému dizajnu a priloženému puzdru môžete zastrihávač pohodlne uložiť a vziať ho so sebou kamkoľvek. Chĺpky v nose alebo nerovná ofina vás už neprekvapia na dovolenke alebo služobnej ceste - SOOCAS N1 vám umožní rýchlo zabudnúť na podobné problémy.

9.jpg


Klasický dizajn

Zastrihávač má jednoduchý, ale elegantný dizajn. Biela farba puzdra v kombinácii so zlatým gombíkom a ozdobným krúžkom pôsobí nádherne a klasicky. Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti je mimoriadne praktický a prenosný. SOOCAS N1 vás nadchne svojou funkčnosťou aj nadčasovým štýlom!

10.jpg


Špecifikácie

Výrobca Soocas
Model N1
Farba Biela
Počet lopatiek 1 rezacia hlava
Funkcie Suché holenie
Trieda odolnosti voči vode IPX5
Napájanie Batéria AA (súčasťou balenia)
024147
167 položky
6970237668745

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product