• 3% zľava pri platbe prevodom
Golarka elektryczna ENCHEN Victor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický holiaci strojček ENCHEN Victor

11,77 € (s DPH) 9,81 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Elektrický holiaci strojček ENCHEN Victor

Starajte sa o svoje fúzy s holiacim strojčekom Enchen. Model Victor má 3 pohyblivé strihacie hlavy pre presnosť a výkonný motor je výnimočne tichý na rýchle zastrihávanie fúzov. Dômyselná konštrukcia uľahčuje montáž/demontáž a čistenie a vstavaná batéria umožňuje až 60 minút používania na jedno nabitie.


Bezpečné a presné holenie

Výrobok má 3 nezávislé strihacie hlavy, ktoré sa prispôsobia tvaru vašej tváre a hladko po nej kĺžu. Holenie je tak jednoduché a bezpečné. Navyše tenké samobrúsiace čepele zaručujú presnosť a odstraňujú aj tie najkratšie chĺpky. Majú tiež dlhú životnosť, takže si môžete byť istí, že vám holiaci strojček dlho vydrží.


Inteligentný výkon

Zariadenie je vybavené výkonným motorom, ktorý je relatívne tichý, s hlučnosťou 67 dB. Okrem toho strojček Victor využíva systém ESM na rýchle a presné oholenie. Tieto riešenia navyše umožňujú, aby holiaci strojček pracoval optimálnou rýchlosťou aj pri nízkej úrovni nabitia batérie. Nemusíte sa teda obávať porezania a podráždenia.


Odolná batéria

Holiaci strojček je vybavený batériou s kapacitou 600 mAh, čo znamená, že na jedno nabitie vydrží pracovať približne 60 minút. Ak chcete zariadenie dobiť, pripojte ho k sieťovej nabíjačke, powerbanke alebo počítaču pomocou priloženého kábla USB na USB-C. Približne po 1,5 hodine bude pripravený na ďalšie použitie.


S dôrazom na detail

S používaním holiaceho strojčeka nebudete mať žiadne problémy. Má jedno veľké tlačidlo na zapnutie/vypnutie. Okrem toho vás o stave batérie informuje displej a konštrukcia z ABS plastu zaručuje odolnosť. Okrem toho magnetická konštrukcia uľahčuje inštaláciu a demontáž hlavy.


Zahrnuté

  • holiaci strojček
  • Nabíjací kábel USB na USB-C
  • Čistiaca kefa

Špecifikácie:

Výrobca Enchen
Model Victor
Farba čierna
Menovité napätie 5V
Menovitý výkon 3W
Kapacita batérie 600 mAh
Prevádzkový čas cca 60 min.
Čas nabíjania približne 1,5 h
Nabíjací port USB-C
Hladina hluku 67 dB
037234
106 položky
6974728533420

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product