• 3% zľava pri platbe prevodom
Maszynka do strzyżenia włosów ENCHEN BOOST 2-W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ENCHEN BOOST 2-W zastrihávač vlasov

13,20 € (s DPH) 11,00 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

ENCHEN BOOST 2-W zastrihávač vlasov

Zastrihávač Enchen vám ušetrí čas aj peniaze. Má motor s rýchlosťou až 4600 otáčok za minútu a zaoblené nože na bezpečné používanie. Ponúka nastaviteľný rozsah 0,7-21 mm, takže nepotrebujete žiadne ďalšie príslušenstvo. Okrem toho BOOST 2-W ponúka režim Turbo a má ergonomický dizajn. Jeho ovládanie je navyše jednoduché a port USB-C uľahčuje nabíjanie.

Presnosť

Výrobok je vybavený výkonným motorom, ktorý pracuje pri 4000 otáčkach za minútu a využíva technológiu frekvenčnej konverzie (EC001). Okrem toho ponúka režim Turbo (4600 otáčok za minútu), ktorý vám umožní rezať ešte rýchlejšie. Navyše má vysoko kvalitné čepele. Okrem toho môžete nastaviť dĺžku hrebeňového uzáveru v rozsahu 0,7-21 mm.

Premyslený dizajn

BOOST 2-W má ergonomický dizajn, ktorý dokonale padne do ruky. Okrem toho má jedno pohodlné tlačidlo, takže s jeho ovládaním nebudete mať problém. Okrem toho sa dá hlava ľahko vybrať a vyčistiť. Holiaci strojček je navyše tichý (55 dB) a nanokeramické čepele sú odolné a nezahrievajú sa tak rýchlo ako čepele z nehrdzavejúcej ocele.

Bezpečné používanie

Zariadenie je navrhnuté tak, aby bolo bezpečné na používanie. Zaoblené strany nožov zabraňujú porezaniu a špeciálny svetelný indikátor vás informuje o stave batérie. Navyše má inteligentný systém nabíjania ESM, ktorý je zodpovedný za riadenie spotreby energie a jej distribúciu, aby zabezpečil vysoký výkon, aj keď je batéria vybitá.

Pohodlné nabíjanie

Holiaci strojček Enchen je vybavený batériou, ktorá umožňuje pracovať približne 2 hodiny na jedno nabitie. Navyše má port USB-C, takže ho môžete ľahko nabíjať. BOOST 2-W môžete pripojiť k počítaču, powerbanke alebo sieťovej nabíjačke. Približne po 3 hodinách bude pripravený na ďalšie použitie.

Zahrnuté

  • žiletka
  • čistiaca kefka
  • olej na holenie
  • Nabíjací kábel USB-C
  • používateľská príručka

Špecifikácie:

Výrobca Enchen
Model BOOST 2-W
Farba biela
Napájanie 3W - 4000r/min, Turbo režim - 4600r/min
Prevádzkový čas približne 2 h
Čas nabíjania približne 3 h
Čepele nanokeramické
Hladina hluku 55 dB
Hmotnosť 142 g
Rozmery 165 x 42 mm
Nastaviteľná dĺžka čepele 0,7-21 mm
Materiál ABS
037231
101 položky
6974728531310

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product