• 3% zľava pri platbe prevodom
Golarka elektryczna ENCHEN Blackstone-3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický holiaci strojček ENCHEN Blackstone-3

27,70 € (s DPH) 23,08 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka ENCHEN je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Holiaci strojček ENCHEN Blackstone-3

Kúpte si holiaci strojček, ktorý zvládne každú výzvu. Strojček ENCHEN Blackstone-3 je vodotesný podľa normy IPX7 a má 3 strihacie hlavy na rýchle a efektívne holenie. Má tiež zabudovaný zastrihávač a inteligentný displej pre jednoduchý prístup ku kľúčovým informáciám a dlhý čas prevádzky až 150 minút.

Efektívne holenie

Získajte rýchle, účinné a bezpečné oholenie. Holiaci strojček ENCHEN je vybavený 3 pohyblivými strihacími hlavami, ktoré sa dokonale prispôsobia tvaru vašej tváre a hladko kĺžu po pokožke, pričom odstránia aj tie najkratšie chĺpky. Čepele holiaceho strojčeka sú vyrobené z kvalitných materiálov, takže sa nemusíte obávať podráždenia. Blackstone-3 navyše umožňuje holenie na sucho aj na mokro.

Vodotesnosť IPX7

Čistenie holiaceho strojčeka nebude problém. Zariadenie je vodotesné podľa normy IPX7 - aj keď spadnete do vody, nič sa nestane! Ľahko sa čistí, čím sa znižuje riziko rastu baktérií a kožných problémov. Nemusíte sa obávať, že zabudnete holiaci strojček vyčistiť - pripomenú vám to špeciálne upozornenia, ktoré sa pravidelne zobrazujú na displeji holiaceho strojčeka.

Čas prevádzky až 150 minút

Užite si dlhú dobu prevádzky akumulátorového holiaceho strojčeka. Odolná batéria vám umožní až 150 minút používania na plné nabitie! Navyše ho vďaka priloženému káblu USB-C nabijete za približne 1,5 až 2 hodiny. Holiaci strojček je tiež vybavený káblom. Aj keď ho zabudnete nabiť, môžete ho jednoducho pripojiť a bez problémov sa oholiť!

Spoľahlivý výkon

Prístroj je vybavený výkonným 5W motorom, takže si môžete vychutnať ešte účinnejšie holenie. Navyše je prekvapivo tichý, s hlučnosťou len 67 dB. To však nie je všetko - vďaka použitej technológii pracuje holiaci strojček optimálnou rýchlosťou, aj keď je batéria vybitá.

Ďalšie funkcie

ENCHEN Blackstone-3 vám poskytne všetko, čo potrebujete na úpravu fúzov. Zariadenie má praktický vstavaný zastrihávač, ktorý umožňuje pohodlne a presne zarovnať fúzy a bokombrady. Ak ho chcete použiť, stačí stlačiť tlačidlo! Holiaci strojček má aj inteligentný displej, ktorý okrem iného zobrazuje pripomienky na čistenie a percentuálny podielnabíjanie batérie.

Ideálny spoločník na cesty

Nevzdávajte sa možnosti upraviť si bradu, keď ste preč. Holiaci strojček Blackstone-3 je ľahký a dostatočne praktický na to, aby ste si ho mohli zbaliť do tašky. K dispozícii je aj špeciálny zámok, ktorý zabraňuje náhodnému spusteniu počas prepravy. Výrobok je vyrobený z odolného plastu ABS - nemusíte sa obávať jeho poškodenia.

Zahrnuté

  • Holiaci strojček
  • Nabíjací kábel (USB-C)

Špecifikácie

Výrobca ENCHEN
Názov Rotačný holiaci strojček
Model Blackstone-3
Farba Čierna
Menovité napätie 5 V
Menovitý výkon 5 W
Úroveň hlasitosti Približne 67 dB
Čas nabíjania Približne 1,5-2 h
Prevádzkový čas Približne 150 min.
Nabíjacie rozhranie USB-C
Vodotesné IPX7
Rozmery 51 x 155 mm

035950
169 položky
6974728533321

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product