• 3% zľava pri platbe prevodom
Maszynka do strzyżenia włosów (3-21mm) ENCHEN BOOST-W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zastrihávač vlasov (3-21 mm) ENCHEN BOOST-W

13,20 € (s DPH) 11,00 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka ENCHEN je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Zastrihávač vlasov ENCHEN Boost-W

Už nemusíte míňať peniaze u kaderníka - teraz si môžete vlasy ostrihať presne doma! Zastrihávač vlasov ENCHEN je vybavený vysokokvalitnými čepeľami, ktorých dĺžku možno nastaviť v rozsahu 3-21 mm pomocou posuvného hrebeňového nástavca. Akumulátor s kapacitou 600 mAh zaručuje dlhý pracovný čas a priložené príslušenstvo, ako je olej na ostrie a čistiaca kefka, uľahčuje údržbu výrobku.

Nastaviteľná dĺžka čepele

Nepotrebujete viacero hrebeňových nadstavcov na holiaci strojček. ENCHEN má špeciálne navrhnutý posuvný kryt, ktorý umožňuje 7-stupňové nastavenie dĺžky čepele v rozmedzí 3 / 6 / 9 / 12 / 15 / 18 / 21 mm. Vďaka tomu je ideálny okrem iného na strihanie detských vlasov, úpravu drdolov a vytváranie rôznych účesov. Tým však možnosti nekončia. Po vybratí nástavca môžete strihať vlasy dlhé až 0,7 mm.

Dlhý pracovný čas - pohodlné nabíjanie

Osloboďte sa od káblov a získajte väčšiu voľnosť pohybu pri strihaní vlasov. ENCHEN je bezdrôtový - má zabudovanú batériu s kapacitou 600 mAh. Plne nabitá vám vydrží až 3 mesiace! Priložený kábel USB-C vám umožní pohodlne nabíjať zariadenie pomocou nabíjačky, powerbanky alebo dokonca notebooku. Približne po 1-1,5 hodine bude váš holiaci strojček opäť pripravený na prácu! Výrobok je tiež vybavený inteligentnou ochranou proti nabíjaniu.

Presnosť a bezpečnosť

Zistite, že dôkladné oholenie môže trvať kratšie! Zastrihávač je vybavený vysokokvalitnou keramickou strihacou hlavou, ktorá umožňuje rýchle a efektívne strihanie vlasov bez ťahania alebo podráždenia. Vďaka zaobleným čepeliam sa navyše nemusíte obávať porezania. Vďaka tomu je ideálny pre dospelých aj deti!

Spoľahlivý výkon - 2 rýchlosti na výber

Strojček je poháňaný najmodernejším motorom. Môžete si tiež vybrať z 2 rýchlostí, aby ste holiaci strojček ešte viac prispôsobili svojim potrebám. Normálny režim (4500 ot./min.) je ideálny pre väčšinu chĺpkov a režim Turbo (5800 ot./min.) je vhodný pre obzvlášť husté chĺpky. Je tiež mimoriadne tichý, jeho hlasitosť je len 55 dB.

Ešte viac funkcií

Strihanie vlasov nebolo nikdy jednoduchšie a pohodlnejšie.hodnotné. Model ENCHEN Boost je mimoriadne používateľsky prívetivý, perfektne sa drží v ruke a poskytuje bezkonkurenčný komfort. Je ľahký a praktický, môžete ho používať nielen doma, ale aj na dovolenke. V kufri nezaberie veľa miesta! Hlavicu môžete tiež ľahko vybrať a umyť pod tečúcou vodou. Zabránite tak množeniu baktérií a znížite riziko kožných problémov.

Zahrnuté

  • Zastrihávač s posuvným hrebeňovým nástavcom
  • Nabíjací kábel USB-C
  • Čistiaca kefa
  • Olej na čepele

Špecifikácie

Výrobca ENCHEN
Názov Strihač vlasov
Model BOOST-W
Farba Biela
Nastaviteľná dĺžka čepele Áno, 7-stupňová, 3-21 mm
Rýchlosť Normálny režim: 4500 ot/min;
Turbo režim: 5800 ot/min;
Úroveň hlasitosti Približne 55 dB
Kapacita batérie 600 mAh
Čas nabíjania Približne 1-1,5 h
Nabíjacie rozhranie USB-C
Menovité napätie 5 V
Menovitý výkon 5 W

035940
250 položky
6974728531167

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product