• 3% zľava pri platbe prevodom
Trymer do nosa, uszu Liberex (czerwony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zastrihávač nosa a uší Liberex (červený)

6,82 € (s DPH) 5,69 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Trimmer od spoločnosti Liberex

Multifunkčný zastrihávač na tvár Liberex je nepostrádateľný nástroj, ktorý vám pomôže kontrolovať nežiaduce ochlpenie. Rotačné nože a 360° rotačný dizajn poskytujú neuveriteľnú účinnosť a zabudované LED svetlo uľahčuje používanie. Ľahko sa čistí, je ľahký a praktický - ideálny na doma aj na cesty. Na napájanie stačí jedna batéria AA (treba ju zakúpiť samostatne - nie je súčasťou balenia).

Bude dobre fungovať v mnohých aplikáciách

Pomocou zastrihávača sa môžete zbaviť nielen chĺpkov v nose. Môžete ho použiť aj na uši a dokonca aj na obočie. Môžete ho použiť aj na úpravu fúzov alebo obočia. Môžete ho úspešne používať na celú tvár. Toto malé zariadenie vás prekvapí svojimi mnohými možnosťami!

Účinné a bezpečné pre pokožku

Dvojité čepele vyrobené z nehrdzavejúcej ocele presne strihajú vlasy bez toho, aby ich ťahali alebo dráždili. Môže za to aj jedinečný dizajn zariadenia. Pomocou zastrihávača sa môžete ľahko zbaviť nepotrebných chĺpkov z celej tváre.

3.jpg

Žiadny vlas sa pred tebou neskryje

Prístroj je vybavený malým svetlom LED, ktoré vám uľahčí jeho ovládanie. Pri zastrihávaní uvidíte všetko - nevynecháte ani jeden chĺpok, dokonca ani tie najlepšie skryté. Zastrihávač Liberex vám poskytne presné a účinné oholenie.

2.jpg

Pre hygienu

Po dokončení zastrihávania môžete oddeliť reznú hlavu a umyť ju pod tečúcou vodou. Zvyšné vlasy môžete ľahko odstrániť, napríklad pomocou kefy. Týmto spôsobom môžete zariadenie udržiavať v čistote, zabrániť množeniu baktérií a vyhnúť sa kožným problémom. Navyše v súprave nájdete kryt proti prachu, ktorý chráni reznú hlavu pred prachom a inými nečistotami.

Môžete ho mať vždy po ruke

Zastrihávač má vreckový dizajn a nízku hmotnosť 150 g. Môžete ho teda pohodlne používať nielen doma, ale napríklad aj na dovolenke alebo na služobných cestách. Ľahko sa vám zmestí do kufra, batohu alebo aj do malej tašky. Zbytočné vlasy na najmenej vhodnom mieste vám už nikdy nepokazia výlet!

Zahrnuté

  • Ochranný kryt x1
  • Tlačidlo ON/OFF x1
  • Čepeľ z nehrdzavejúcej ocele x1
  • Podsvietenie LED x1
  • Kryt batérie x1

Špecifikácie

Výrobca Liberex
Názov Elektronický zastrihávač chĺpkov v nose a uchu
Farba Červená
Rozmery 2,8x3,1x13 cm
Hmotnosť 150 g
Materiál Nerezová oceľ + ABS
Napájanie 1 W
Napájanie Batéria AA x1

026413
843 položky
6931446930528

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product