• 3% zľava pri platbe prevodom
Electric callus remover for feet Liberex CPCR0002
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický odstraňovač mozoľov na chodidlách Liberex CPCR0002

15,53 € (s DPH) 12,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Elektrický pilník na nohy Liberex CPCR0002

Či už bojujete s tvrdými otlakmi, alebo chcete mať hladké chodidlá, elektrický pilník na chodidlá CPCR0002 vám pomôže dosiahnuť požadované výsledky. Prístroj umožňuje nastaviť rýchlosť, takže jeho pôsobenie môžete prispôsobiť svojim potrebám. Dodáva sa s dvoma hlavicami a LED podsvietenie vám pomôže vykonávať presné ošetrenia. Ergonomický dizajn zaručuje pohodlné používanie. Doprajte svojim nohám domáce kúpele so zariadením Liberex!

03Liberex/CPCR0002-white/1

Rôzne úrovne rýchlosti

Elektrický pilník Liberex ponúka dve úrovne rýchlosti. Nízka rýchlosť je určená predovšetkým na kozmetické použitie a je ideálna, keď chcete jemne exfoliovať pokožku, vyhladiť ju a zlepšiť jej štruktúru. Vysoká rýchlosť naopak poskytuje intenzívnejší účinok a je určená na odstraňovanie tvrdých a odolných mozolov. S týmto riešením si môžete vychutnať úplnú kontrolu nad rituálom starostlivosti o pleť.

03Liberex/CPCR0002-white/6

Súčasťou balenia sú dve hlavice

Na splnenie rôznych potrieb používateľov je pilník Liberex vybavený dvoma hlavicami - hrubozrnnou a jemnozrnnou. Prvá z nich zabezpečuje účinné odstránenie hrubých a stvrdnutých vrstiev zrohovatenej kože, účinne odstraňuje prebytočné odumreté kožné bunky a obnovuje hladkosť chodidiel. Druhá hlavica je naopak určená na jemnejšiu starostlivosť o pokožku a jej vyhladenie. Je ideálna na citlivé oblasti a pôsobí na upokojenie skorodovanej pokožky a zlepšenie jej štruktúry pre hladké a krásne chodidlá.

03Liberex/CPCR0002-white/7

LED podsvietenie

Na zabezpečenie ešte väčšej presnosti počas ošetrenia je pilník Liberex vybavený LED podsvietením. Použité riešenie zlepšuje viditeľnosť a uľahčuje odstraňovanie zrohovatenej kože, takže sa môžete sústrediť na každý detail a dosiahnuť vysnívané výsledky starostlivosti o pokožku.

03Liberex/CPCR0002-white/2

Používateľsky prívetivý

S pilníkom Liberex sa môžete starať o svoju pokožku v pohodlí domova, čím ušetríte čas a eliminujete potrebu návštevy kozmetického salónu. Ak chcete vykonať ošetrenie, jednoducho vyberte preferovanú hlavicu, spustite prístroj a nastavte rýchlosť, potom jemne prechádzajte po oblastiach nôh, ktoré potrebujú ošetrenie. Táto pokročilá technológia poskytuje kontrolovaný a presný účinok, ktorý odstraňuje skorodovanú pokožku a zanecháva nohy hladké a jemné. Hlavica sa navyše ľahko odoberá a nebudete mať problém s jej udržiavaním v čistote - môžete ju bez obáv umývať pod tečúcou vodou.

03Liberex/CPCR0002-white/5

Ergonomický dizajn a dlhý pracovný čas

Premyslený dizajn rukoväte a vertikálny tvar prístroja umožňujú presné ovládanie a zároveň zabezpečujú pohodlné používanie. Pilník sa ľahko dostane do všetkých oblastí vašich nôh a môžete ho používať bez nepríjemných pocitov. Navyše vďaka výkonnej nabíjateľnej batérii môže zariadenie na jedno nabitie pracovať až hodinu.

03Liberex/CPCR0002-white/10

Súčasťou balenia:

  • Súprava obsahuje: Súbor x1
  • Hrubozrnná hlava x1
  • Jemnozrnná hlava x1
  • Kábel USB x1
  • Čistiaca kefka x1
  • Používateľská príručka x1
Výrobca Liberex
Model SF-5001
Menovité napätie 5V/1A
Menovitý výkon 2W
Port USB
Prevádzkový čas Približne jedna hodina
Čas nabíjania približne jedna hodina
Rozmery 192 x 35 mm
Hmotnosť 124 g
051054
82 položky
785691422477

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product