• 3% zľava pri platbe prevodom
Depilator IPL Ulike Air UI04 (ciemno zielony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IPL epilátor Ulike Air UI04 (tmavozelený)

253,15 € (s DPH) 210,96 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

IPL epilátor Ulike Air UI04 (tmavozelený)

Užívajte si hladkú pokožku dlhšie. IPL epilátor Ulike Air je ideálny na oblasti, ako sú nohy, podpazušie, ruky, oblasť bikín alebo nad hornou perou. Výrobok vám tiež umožňuje vybrať si medzi 5 úrovňami energie a 2 prevádzkovými režimami. Okrem toho je jeho používanie bezpečné. Okrem toho ponúka funkciu chladenia, ktorá zabraňuje popáleninám. V súprave nájdete aj príslušenstvo, ktoré vám umožní používať Ulike Air bezpečne a pohodlne.

Ulike/UI04-dark-green/3

5 úrovní energie

Epilátor Ulike Air IPL ponúka 5 úrovní regulácie energie, vďaka čomu je vhodný pre rôzne typy pokožky. Úrovne 1, 2 a 3 budú vhodné pre svetlé chĺpky a začiatočníkov. Úrovne 4 a 5 sú vhodné pre silnejšie chĺpky.

Ulike/UI04-dark-green/6

2 prevádzkové režimy

Ulike Air ponúka 2 režimy, ktoré môžete použiť v závislosti od epilovanej oblasti. Nepretržitý režim je vhodný na väčšie plochy, ako sú ruky alebo nohy. Jednorazový režim vás zbaví nevzhľadných chĺpkov nad hornou perou a na prstoch. Počas prvých 1 - 2 týždňov používajte epilátor 3-krát týždenne a ďalších 3 - 5 týždňov 2-krát týždenne. Po 5 týždňoch používajte zariadenie každé 2 alebo 4 týždne.

Ulike/UI04-dark-green/2

Niekoľko krokov na vyhladenie pokožky

Používanie epilátora Ulike Air pre vás nebude problém. Najprv odstráňte chĺpky zo všetkých oblastí, ktoré chcete epilátorom ošetriť, pomocou priloženého holiaceho strojčeka. Potom zariadenie pripojte k zdroju napájania a nasaďte si ochranné okuliare. Potom zariadenie zapnite a nastavte režim a úroveň výkonu. Priložte epilátor k pokožke a stlačte vyhradené tlačidlo. Po dokončení ošetrenia podržte tlačidlo napájania 1,2 sekundy, aby sa zariadenie vyplo.

Ulike/UI04-dark-green/9

Pripojené stránky

  • Epilátor IPL
  • Napájací kábel
  • Adaptér
  • ochranné okuliare
  • holiaci strojček
  • návod na použitie
Výrobca Ulike
Model Air
Kód výrobku UI04
Farba tmavozelená
Svetlá IPL
Počet energetických úrovní 5
Prevádzkové režimy Kontinuálny, jednorazový
Funkcia chladenia Áno
046203
22 položky
6971526221238

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product