• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczotka do masażu ciała DOCO BC001 (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Masážna kefa na telo DOCO BC001 (biela)

9,07 € (s DPH) 7,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Masážna kefa na telo DOCO BC001 (biela)

Chcete si spríjemniť kúpeľ? Masážna kefa na telo ho úplne zmení! Navyše si ju môžete prispôsobiť svojim potrebám vďaka možnosti nastavenia otáčania! Vďaka ergonomickému tvaru sa kefa veľmi ľahko používa. S kefou DOCO sa budete cítiť ako v skutočných kúpeľoch!


Pohodlné používanie

Masážna kefa na telo DOCO bola navrhnutá s ohľadom na vaše pohodlie, preto je vybavená dlhou rukoväťou a hlavicou otočnou o 360 stupňov. Dokonale napodobňuje ručné kefovanie a prispôsobuje svoj výkon tlaku, ktorý vyvíjate na svoje telo. Ak však zatlačíte príliš silno, zariadenie sa zastaví, aby nedošlo k poškodeniu vašej pokožky.


Ovládanie rýchlosti

Spoločnosť DOCO vychádza v ústrety vašim potrebám, a preto má masážna kefa na telo nastaviteľnú rýchlosť. Ak je vaša pokožka veľmi citlivá, vyberte si nízku rýchlosť, ktorá pracuje pri 160 otáčkach za minútu. A ak vaša pokožka potrebuje hĺbkové čistenie, vyberte si vysoký režim s 280 otáčkami za minútu. Vďaka tejto funkcii je kefka BC001 ideálna pre každého.


Veľká batéria

Masážna kefka DOCO je vybavená veľkou batériou s kapacitou 1600 mAh. Pri každodennom používaní po dobu 5 minút vám vydrží mesiac. Zariadenie ľahko obnoví energiu vďaka nabíjaciemu portu typu C. Okrem toho je nabíjací port skrytý pre bezpečné používanie.


Ergonomický dizajn

Nabíjačka DOCO BC001 sa tiež pohodlne používa. Ergonomický dizajn vám umožní prirodzene držať rukoväť a palec umiestniť na ovládacie tlačidlo. Kefka je tiež veľmi ľahká: váži len 291 g.


Jednoduchá manipulácia

Spoločnosť DOCO sa postarala o to, aby sa masážna kefa na telo ľahko používala. Ak chcete hlavicu odňať, jednoducho ju jemne vytiahnite, zatiaľ čo ak ju chcete nasadiť späť, jemne ju stlačte. Pre vašu bezpečnosť a väčšie pohodlie počas používania je celé zariadenie vodotesné a vyrobené z protišmykového silikónu.


Špecifikácie:

Výrobok: DOCO
Model: BC001
Menovitý príkon 5 V
Menovitý výkon 5 W
Typ nabíjania USB-C
Kapacita batérie 1600 mAh
Hmotnosť 291 g
Rozmery 358 × 87 × 75 mm
042992
67 položky
6972169000648

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product