• 3% zľava pri platbe prevodom
Odkurzacz do wągrów z hydrabrazją Blue-ray DOCO BH003
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blue-ray DOCO BH003 hydrobrazívny vysávač na čierne škvrny

21,33 € (s DPH) 17,77 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Blue-ray DOCO BH003 hydrobrazívny vysávač na čierne škvrny

Hydrabrazívny vysávač na čierne škvrny je moderné zariadenie, ktoré vám pomôže v boji proti čiernym bodkám a pupienkom. Tri hroty prístroja vám pomôžu ošetriť aj ťažko dostupné miesta, ako sú napríklad kútiky nosa. Navyše si budete môcť jeho výkon prispôsobiť svojim potrebám, pretože má možnosť nastavenia sacieho výkonu. Odteraz si môžete užívať profesionálnu starostlivosť o telo u vás doma.

Výnimočný výkon

Vysávač na čierne bodky DOCO je vybavený špeciálnou technológiou na rýchle a jednoduché odstránenie čiernych bodiek a pupienkov. Okrem toho poskytuje hĺbkové čistenie bez poškodenia pokožky. S vysávačom DOCO si môžete dopriať profesionálne ošetrenie v pohodlí domova.

Funkcia modrého svetla

Vysávač DOCO BH003 je vybavený dodatočnou funkciou Blue-ray, ktorá ešte viac chráni vašu pokožku. Systém Blue-ray umiestnený na sacej hubici a nádobe na vodu zabezpečuje dezinfekciu, bezpečnosť a ochranu pred nečistotami. S vysávačom DOCO si môžete byť istí, že váš prístroj je úplne čistý, čo vám poskytne ešte lepšiu starostlivosť o pokožku.

Tri rôzne hubice

Vysávač na čierne bodky je vybavený tromi rôznymi nástavcami, ktoré prispôsobia jeho schopnosti vašim potrebám. Prvý, jednoduchý nástavec, je ideálny na každodennú starostlivosť. Druhý, okrúhly nástavec, je ideálny na kľúčové oblasti, zatiaľ čo posledný, väčší nástavec, bude užitočný na väčšie plochy. Vysávač DOCO tak poskytuje starostlivosť o mnohé oblasti pokožky.

Rôzne režimy vysávania

Na splnenie všetkých vašich potrieb je vysávač na čierne bodky DOCO vybavený rôznymi režimami vysávania. Najmenší, pracujúci pri 45 kpa, bude vhodný, ak je vaša pokožka citlivá. Výkon 55 kpa bude vhodný pre mastnú pleť. Tento prístroj splní očakávania aj tých najnáročnejších ľudí.

Používané lavice

Smrekový vysávač DOCO je funkčné a pohodlné zariadenie na používanie. Ovládate ho stlačením jediného tlačidla. Rovnako jednoduché je aj jeho čistenie. Hubicu a nádobu na vodu možno ľahko vybrať jediným pohybom. Vďaka tomu je vhodný pre každého.

Dokonalá batéria

DOCO je vybavený veľkou 900 mAh batériou, ktorú môžete ľahko nabíjať pomocou kábla USB-C. Navyše vám toto zariadenie vydrží na jedno nabitie 1 až 1,5 mesiaca! Nemusíte sa obávať ani náhleho nedostatku energie, pretože vysávač vám pripomenie, keď sa batéria vybije. Profesionálne vybavenie vašej domácnosti si môžete užívať už dnes!

Špecifikácie: V prípade potreby môžete vysávať aj z iných zdrojov:

Výrobca: VÝROBCA: DOCO
Model BH003
Kapacita batérie 900 mAh
Prevádzkový čas až 1,5 mesiaca
Sací výkon až 55 kpa
Menovitý príkon 5 V = 800 mA
Kapacita nádrže na vodu 300 ml
Rozmery 180 × 35 mm
042991
41 položky
6972169000570

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product