• 3% zľava pri platbe prevodom
Elektryczna frezarka do stóp  DOCO F002
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrická frézka na päty DOCO F002

13,12 € (s DPH) 10,93 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Elektrická frézka na päty DOCO F002

Chcete sa starať o pokožku na nohách? S elektrickou frézkou na päty DOCO môžete! Vďaka dvom vymeniteľným hlaviciam s rôznym odstupňovaním môžete jej prácu prispôsobiť svojim potrebám. Ergonomický dizajn zaručuje pohodlie aj počas dlhého používania. Užívajte si profesionálne kúpeľné procedúry u vás doma ešte dnes!


Výnimočná kvalita

Elektrický zastrihávač je navrhnutý tak, aby vaše nohy boli hladké. Vysokokvalitný diamantový brúsny kotúč dôkladne odstraňuje odumretú a skorodovanú kožu. Je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, takže je odolný a vždy pripravený na použitie. Okrem toho je odolný voči vlhkosti a vodotesný podľa normy IPX6 a jeho čistenie je rýchle a jednoduché.


Dva typy hláv

Zastrihávač nôh je vybavený dvoma rôznymi hlavicami, ktoré si poradia s rôznymi problémami nôh. Prvá, s odstupňovaním 300, je určená na každodennú starostlivosť o nohy s mierne drsnou pokožkou. Zatiaľ čo druhá, s odstupňovaním 150, umožňuje hĺbkovú starostlivosť o chodidlá, ktoré majú do činenia s množstvom odumretej a skorodovanej kože. Vďaka tomu je fréza DOCO univerzálnym zariadením pre každého.


Prispôsobte sa svojim potrebám

Frézka DOCO je navrhnutá tak, aby vyhovovala rôznym potrebám, a má možnosť nastaviť rýchlosť stlačením tlačidla. Na každodennú starostlivosť si vyberte možnosť 1500 otáčok za minútu, ale ak sú vaše nohy veľmi náročné, nastavte zastrihávač na 1800 otáčok za minútu. Elektrický zastrihávač DOCO zvládne aj tie najnáročnejšie prípady!


Pohodlné používanie

Elektrická frézka je nielen funkčné zariadenie, ale aj pohodlné na používanie. Ergonomický dizajn zaručuje pohodlie aj počas dlhého používania. Okrem toho sa vďaka 15-stupňovému sklonu dokonale prispôsobí vašej nohe. Nemusíte sa obávať ani nepríjemného zvuku, pretože frézka je veľmi tichá (66 dB). Je tiež veľmi ľahký, takže sa o svoje nohy môžete starať, nech ste kdekoľvek.


Bezpečnosť

Pri používaní frézy DOCO sa nemusíte obávať, že sa porežete. Je navrhnutý tak, aby vás chránil. Ak sa zistí nebezpečná činnosť, napríklad príliš veľký tlak, špeciálny program zariadenie zablokuje. Nemusíte sa teda obávať poškodenia pokožky.


Vynikajúci dizajn

Elektrický zastrihávač nôh DOCO spája spoľahlivosť, funkčnosť a vynikajúci dizajn. Bude sa vám tiež ľahko používať. Jeho funkcie môžete meniť stlačením jediného tlačidla a zastrihávaciu hlavu ľahko odoberiete stlačením druhého tlačidla. Okrem toho v balení nájdete aj ochranný, prachotesný kryt, ktorý uľahčuje skladovanie a prepravu zariadenia.


Priložené stránky
  • Elektrický zastrihávač nôh
  • Brúsny strojček hlava x 2
  • Prachový kryt x 1
  • Čistiaca kefa x 1
  • Nabíjací kábel x 1
  • Návod na obsluhu
Výrobca DOCO
Model F002
Menovitý príkon 5 V = 1 A
Menovitý výkon 5 W
Čas nabíjania 2 hodiny
Rozmery 166 × 67,5 × 34 mm
Hmotnosť 145 g
042989
32 položky
6972169000686

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product