• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczotka do masażu ciała inFace CB-11D (różowa)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Masážna kefa na telo InFace CB-11D (ružová)

45,27 € (s DPH) 37,73 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Masážna kefa na telo InFace CB-11D (ružová)

Masážna kefa na telo inFace CB-11D poskytuje uvoľňujúcu masáž a jemne peelinguje pokožku. Dodáva sa so 4 koncovkami, takže ju môžete používať podľa vlastného uváženia. Navyše ponúka 3-stupňové nastavenie rýchlosti a je vodotesná podľa normy IPX7.

2.jpg

Účinné čistenie

Nahraďte svoje štandardné hubky do kúpeľa hubkou inFace. Hlava kefky sa skladá z dvoch častí, z ktorých každá sa otáča iným smerom na príjemnú masáž a účinné čistenie pokožky. Navyše je vybavená inteligentným čipom, ktorý zariadenie preruší, keď zistí príliš veľký tlak na pokožku. Vďaka tomu je používanie CB-11D úplne bezpečné.

5.jpg

Súčasťou balenia sú 4 hlavice

V balení nájdete 4 hlavice, ktoré môžete ľubovoľne používať. Jemná čistiaca kefka vyčistí vašu pokožku od nečistôt a pomôže vám napeňte sa. Rotačná silikónová kefa poskytne príjemnú masáž chrbta a krku a exfoliačná kefa odstráni odumretú pokožku. A hlavica so štetinami DuPont vyčistí vašu pokožku a pomôže pri liečbe akné na chrbte.

1.jpg

Prispôsobte jej pôsobenie svojim potrebám

Masážna kefka na telo inFace ponúka 3 úrovne rýchlosti, takže si môžete kefku prispôsobiť svojim potrebám. Najnižšia úroveň jemne čistí pokožku, stredná úroveň je ideálna na každodenné používanie a najvyššia úroveň poskytuje dôkladné čistenie.

4.jpg

Premyslený dizajn

Kefka inFace CB-11D je vyrobená zo silikónu schváleného FDA, takže je bezpečná pre vašu pokožku. Navyše je odolná voči striekajúcej vode podľa štandardu IPX7, takže ju môžete voľne používať bez obáv z poškodenia výrobku. Navyše vďaka 3D dizajnu hlavice sa silikónové výstupky tesne priliehajú k vašej pokožke, čím sa dosiahne ešte lepší čistiaci účinok.

9.jpg

S dôrazom na detail

Masážna kefka na telo inFace je vybavená batériou s kapacitou 1200 mAh na približne 60-120 minút používania. Výrobok podporuje aj magnetické nabíjanie - batériu môžete jednoducho vybrať a dobiť. Približne po 2 hodinách bude kefka opäť pripravená na prácu. Dodávaný držiak navyše umožňuje pripevniť zariadenie na stenu, aby ste ho mali neustále po ruke. Kefka poslúži aj ako kúpeľňová dekorácia a nezaberie veľa miesta v sprche alebo nad vaňou.

8.jpg

Priložené stránky

  • masážna kefa
  • Hlavica so štetinami DuPont
  • Jemná čistiaca kefa
  • Silikónová hlavica
  • Exfoliačná hlavica
  • Nabíjací kábel
  • Nástenný držiak
  • Magnetický nabíjací adaptér
  • návod na použitie
Výrobca inFace
Model CB-11D
Farba Ružová
Kapacita batérie 1200 mAh
Menovité napätie 3.7 V
Menovitý výkon 4.5W
Čas nabíjania Približne 2 h
Prevádzkový čas 60-120 min
Vodotesnosť IPX7
Materiál Silikón FDA
Hmotnosť približne 255
Rozmery 306 x 83 x 66 mm
038837
18 položky
6971308400639

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product