• 3% zľava pri platbe prevodom
Elektryczna podgrzewana zalotka do rzęs ANLAN ALJMJ01-01
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrické vyhrievané kliešte na riasy ANLAN ALJMJ01-01-01

18,96 € (s DPH) 15,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Elektrická kulma na riasy ANLAN

Teraz si môžete ľahko natočiť riasy a užiť si dlhotrvajúci efekt. Elektrická kulma na riasy ANLAN je vybavená vysokokvalitným vykurovacím telesom, ktoré sa zahreje za 10 až 15 sekúnd. Ponúka 2 teploty na výber a veľmi ľahko sa používa. Má tiež zabudovaný malý displej a odolnú 360 mAh batériu.

Efektívne a bezpečné

Vykurovacie teleso tesnenia je vyrobené zo zliatiny niklu a chrómu, takže sa rýchlo zahrieva - približne za 10-15 sekúnd! Zaoblená kefka sa dokonale prispôsobí vašim riasam a poskytuje fantastické výsledky. Kulma je tiež bezpečná - nemusíte sa obávať spálenia alebo poškodenia rias. Zariadenie ponúka 2 nastavenia teploty - 65 °C a 85 °C. Vybraná hodnota sa zobrazí na zabudovanej obrazovke.

Zabudovaná nabíjateľná batéria

Nemusíte kupovať nové batérie do kulmy. Zariadenie je vybavené odolnou nabíjateľnou batériou, takže ho môžete jednoducho dobíjať. Kapacita 360 mAh zaručuje dlhý pracovný čas - nemusíte sa obávať, že budete musieť nabíjať príliš často. V balení nájdete aj praktický USB kábel na pripojenie kanvice k zdroju napájania.

Môžete ho mať vždy po ruke

Čelenka je mimoriadne ľahká a kompaktná, takže ju môžete mať stále pri sebe. Ľahko sa vám zmestí do kufra, batohu alebo aj do kabelky. Už nemusíte obetovať dokonalý make-up, keď idete na dovolenku alebo služobnú cestu! S bezdrôtovou kulmou na riasy ANLAN si môžete rýchlo natočiť riasy, nech ste kdekoľvek!

Špecifikácie

Výrobca ANLAN
Názov Elektrické vyhrievané kulmy na riasy
Model ALJMJ01-01
Materiál ABS
Rozmery 21 x 19 x 130 mm
Hmotnosť Približne 31 g
Kapacita batérie 360 mAh
Napájanie 1,3 W
Nabíjacie napätie DC 5 V
Výstupné napätie 3,7 V
Čas nabíjania Približne 1,5-2 h
Automatické vypnutie Po 5 minútach
Prevádzková teplota Nízky režim: 60-70 °C;
Vysoký režim: 75-85 °C;

031245
81 položky
6953156299290

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product