• 3% zľava pri platbe prevodom
Depilator IPL ANLAN JD-TM005
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IPL depilátor ANLAN JD-TM005

61,29 € (s DPH) 51,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Depilátor IPL od spoločnosti ANLAN

Už vás nebaví nekonečný boj s nežiaducim ochlpením? Vyskúšajte epilátor IPL od spoločnosti ANLAN a zabudnite na tento problém! Prístroj aplikuje na pokožku energiu 6-12 J, čím účinne bojuje proti chĺpkom a brzdí ich rast. Prispôsobte si ho podľa svojich potrieb výberom z 5 úrovní výkonu a 2 režimov a priložená magnetická krytka vám umožní zmenšiť oblasť expozície. Výrobok má tiež pôsobivú životnosť - bude vám dlho dobre slúžiť.

Váš spoľahlivý spojenec v boji proti nežiaducemu ochlpeniu

Ukázali sa vám bežné spôsoby boja proti nežiaducemu ochlpeniu ako neúčinné alebo neuspokojivé? Máte už dosť vlasov, ktoré príliš rýchlo dorastajú? IPL epilácia môže byť pre vás ideálna! Ako to funguje? Svetelné lúče sa dostanú hlboko ku korienkom vlasov a vysokým teplom ničia vlasové folikuly. Je to rýchly, účinný a bezpečný spôsob, ako sa zbaviť nežiaduceho ochlpenia na celom tele - od nôh a rúk cez podpazušie a chrbát až po oblasť bikín a tvár.

4.jpg?v=1631785981068

Zbavte sa nežiaduceho ochlpenia na dlhšie

Už nemusíte strácať čas a peniaze návštevami kozmetických salónov. S ANLAN môžete vykonať účinnú epiláciu doma! Ako na to? Na začiatok používajte epilátor 3-krát týždenne. Približne po mesiaci sa rast chĺpkov výrazne zníži. Počas nasledujúcich dní vykonávajte depiláciu raz týždenne. Vlasy budú jemnejšie a tenšie. Približne po 8 týždňoch budete musieť epilátor používať len 1-2 krát mesačne. Rýchlo si všimnete, že vlasy takmer prestali rásť!

8.jpg?v=1631785981068

2 pracovné režimy na výber

Pre ešte väčšie pohodlie ponúka epilátor 2 režimy prevádzky. Kontinuálny režim umožňuje rýchlo a efektívne epilovať väčšie oblasti tela. Ideálne napríklad na nohy alebo ruky. Základný režim umožňuje väčšiu presnosť. Používajte ho na epiláciu menších alebo citlivejších oblastí, ako sú podpazušie, kolená, oblasť bikín alebo tvár.

Prispôsobte úroveň energie svojim potrebám

Možnosti sú nekonečné! Epilátor ANLAN IPL umožňuje nastaviť aj úroveň energie. Vďaka päťstupňovému nastaveniu môžete prístroj ľahko prispôsobiť epilovanej oblasti, svojim potrebám alebo zvykom. Najnižšia úroveň poskytuje väčšiu ochranu vašej pokožky, zatiaľ čo najvyššia úroveň umožňuje účinnejšie odstránenie chĺpkov. Začínate? Na začiatok odporúčame zvoliť prvú energetickú úroveň - keď sa oboznámite s fungovaním epilátora, môžete vyskúšajte iný!

Prídavný magnetický uzáver je súčasťou balenia

Chcete väčšiu presnosť pri ošetrení? Chcete epilovať menšie alebo citlivejšie oblasti pokožky? Priložený vymeniteľný uzáver sa vám bude určite hodiť! Pomocou neho môžete zmenšiť plochu expozície a dosiahnuť požadovanú presnosť. Vďaka magnetickému dizajnu je jeho inštalácia hračkou. Používajte ho podľa potreby a získajte presné, ale bezpečné odstránenie chĺpkov pomocou IPL.

Pôsobivá životnosť

Rozlúčte sa s málo výkonnými epilátormi IPL, ktoré sa rýchlo stanú nepoužiteľnými. Zariadenie ANLAN má veľmi dlhú životnosť, približne 999 999 svetelných impulzov, čo znamená, že ho môžete používať naozaj dlho! Zbavte sa nežiaducich chĺpkov z vybraných častí tela a nebojte sa, že vás epilátor čoskoro prestane baviť.

Pohodlný prístup k dôležitým informáciám

Vďaka zabudovanému displeju sa epilátor ľahko používa. Bola navrhnutá tak, aby vám umožnila jednoduchý prístup k najdôležitejším informáciám bez toho, aby bol narušený dizajn zariadenia. Umožňuje ľahko skontrolovať aktuálnu úroveň výkonu a zvolený režim. Môžete tiež vidieť, koľko svetelných impulzov zostáva na použitie. Už nemusíte rozmýšľať, ako dlho môžete epilátor používať - teraz stačí pozrieť na displej!

Bezpečnosť a komfort používania

Chystáte sa na dovolenku a nechcete prerušiť cyklus liečby? Žiadny problém! Epilátor ANLAN IPL je taký ľahký, kompaktný a praktický, že si ho môžete vziať so sebou takmer kamkoľvek. Ľahko sa vám zmestí do kufra, batohu alebo dokonca do kabelky! A je bezpečný na používanie. Po približne 3 minútach nečinnosti sa automaticky zastaví. Už sa nemusíte obávať, že ho zabudnete vypnúť!

Zahrnuté

  • IPL epilátor
  • Používateľská príručka
  • Vrecko na uloženie
  • Jednorazový holiaci strojček
  • Napájanie
  • Ochranné okuliare

Špecifikácie

Výrobca ANLAN
Názov Odstraňovanie chĺpkov pomocou IPL
Model JD-TM005
Maximálny počet svetelných impulzov 999 999
Materiál ABS
Expozičná oblasť 3 cm2
Expozičná oblasť s magnetickým uzáverom 1 cm2
Svetloo IPL
Vlnová dĺžka 510 - 1200 nm
Energia expozície 6 - 12 J
Rozmery 170 x 60 x 40 mm
Sieťový adaptér 100 - 240 V
Nastaviteľné úrovne expozície 5 úrovní
Hmotnosť Približne 200 g (len hlavný modul)
Napájanie 36 W
Zdroj energie DC 12 V 3 A
Automatické vypnutie Približne po 3 minútach

028678
95 položky
6953156300378

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product