• 3% zľava pri platbe prevodom
Wodoodporny peeling kawitacyjny ANLAN ALCPJ06-02 (Biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vodotesný kavitačný peeling ANLAN ALCPJ06-02 (biely)

35,46 € (s DPH) 29,55 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Multifunkčné zariadenie na starostlivosť o pleť Anlan

Vodotesný kavitačný peeling Anlan je multifunkčný nástroj na komplexnú starostlivosť o pleť. Je ideálny na boj proti problémom, ako sú vrásky, čierne bodky, akné alebo nedostatočná hydratácia. Vďaka až 5 funkciám vám poskytne komplexnú starostlivosť o pleť. Je ľahký, štýlový a ľahko sa používa, bude nepostrádateľný pri každodennom používaní doma aj na cestách.

waterproof_skin_scrubber5.jpg

1 tlačidlo - 5 rôznych funkcií

Stačí stlačiť jedno tlačidlo, aby ste rýchlo a pohodlne zmenili spôsob fungovania zariadenia. Môžete si vybrať medzi zvukovým režimom - ideálnym na odstraňovanie čiernych bodiek, čistiacim režimom, hydratačným režimom, masážnym režimom a režimom EMS masáže. Vďaka mnohým možnostiam dokáže výrobok uspokojiť rôzne potreby a poskytnúť komplexnú starostlivosť o stav vašej pokožky.

Čistenie ultrazvukom - spoľahlivý spôsob liečby čiernych bodiek

Vysokofrekvenčné ultrazvukové vibrácie s rýchlosťou 24 000/s prenikajú do kože a pôsobia na ňu v hĺbke 3 - 5 mm. Toto hĺbkové čistenie účinne odstraňuje nečistoty. Táto funkcia je obzvlášť užitočná v boji proti čiernym bodkám. Pomocou ultrazvukových vibrácií si zaistíte čistú a krásnu pleť.

Mimoriadna sila pozitívnych a negatívnych iónov

V čistiacom režime využíva vodotesný kavitačný peeling Anlan vlastnosti pozitívnych iónov na účinné odstránenie nečistôt. V hydratačnom režime zariadenie využíva záporné ióny na osvieženie a výživu pokožky, čím jej navracia vitalitu a mladistvý vzhľad.

Vynikajúci účinok vysokej teploty

Keď je prístroj v masážnom režime, pôsobí na vašu tvár teplotou 45°. Tieto horúce obklady otvárajú póry a stimulujú krvný obeh. S prípravkom Anlan si doprajete skutočné domáce kúpele a budete sa tešiť z dobre upravenej, zdravej a hladkej pleti.

EMS masáž pre viac kolagénu

Vyberte si režim masáže EMS, aby ste pokožku ošetrili mikroprúdmi, ktoré prispievajú k zvýšenej tvorbe kolagénu. Výsledkom je pružnejšia a hladšia pokožka. Kavitačný peeling Anlan vám pomôže získať mladistvý, svieži a úžasný vzhľad.

Štýlové, ergonomické, praktické

Hrot z nehrdzavejúcej ocele je bezpečný pre pokožku a dokonale sa prispôsobí tvaru tváre. Vďaka ergonomickému dizajnu sa výrobok používa neuveriteľne pohodlne. Antibakteriálny plastový kryt ABS zaručuje odolnosť a zároveň bezpečnosť a hygienu. Navyše je zariadenie vodotesné podľa normy IPX5, takže ho môžete bez obáv používať aj v kúpeľni.

Zahrnuté

  • Vodotesný kavitačný peeling x1
  • Kábel USB x1
  • Flanelový poťah x1
  • Používateľská príručka x1

Špecifikácie

Výrobca ANLAN
Názov Ultrazvukový peeling pokožky
Model ALCPJ06-02
Funkcie Ultrazvuková vibrácia, horúci zábal, pozitívne ióny, negatívne ióny, EMS
Teplota masážneho režimu Približne 45 °C
Vodotesné IPX5
Rozmery 170x43x16 mm
Hmotnosť Približne 88 g
Materiál ABS, nehrdzavejúca oceľ
Farba Biela
Kapacita batérie 500 mAh
Automatické vypnutie Po 5 minútach
Čas nabíjania Približne 2,5 h
Frekvencia vibrácií 24 000/s

026418
46 položky
6953156299511

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product