• 3% zľava pri platbe prevodom
Dysza nawadniająca do węża ogrodowego Baseus GF3 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zavlažovacia tryska pre záhradnú hadicu Baseus GF3 (čierna)

8,50 € (s DPH) 7,08 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zavlažovacia tryska pre záhradnú hadicu Baseus GF3

Zavlažovaciu trysku pre záhradnú hadicu Baseus GF3 môžete použiť v každej situácii, či už zalievate trávnik, umývate auto alebo napúšťate bazén. Zariadenie je vybavené 3 rôznymi prevádzkovými režimami, ktoré vyhovujú vašim potrebám. Navyše je postrekovač mimoriadne ľahký, takže sa pohodlne používa.


Ergonomický dizajn

Vďaka nízkej hmotnosti len 119 g ponúka zavlažovacia tryska vysoký komfort pri používaní. Rukoväť je naklonená pod uhlom 45° pre väčšie pohodlie. Okrem toho je výrobok vybavený samočinným spínačom, ktorý zabezpečuje nepretržitú prevádzku až do opätovného stlačenia. Kombinácia matného a lesklého dizajnu dodáva striekacej pištoli moderný nádych.


Viacúčelové zariadenia

Prístroj môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám vďaka 3 prevádzkovým režimom, ktorými je vybavený - kužeľovému prúdu, sprche a silnému prúdu. Vďaka pravotočivej hlavici môžete nastaviť požadovaný režim. Pomocou gombíka môžete nastaviť silu každého postreku.


Špecifikácie:

Výrobca Baseus
Model Rozprašovacia tryska na umývanie áut GF3 tmavosivá
Materiál ABS
Prevádzkové režimy 3
Hmotnosť približne 119 g
Rozmery 158,3 mm*130,5 mm*35 mm
036564
142 položky
6932172613822

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product