• 3% zľava pri platbe prevodom
Peeling kawitacyjny z jonizacją i terapią świetlną ANLAN 01-ACPJ13-03A (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kavitačný peeling s ionizáciou a svetelnou terapiou ANLAN 01-ACPJ13-03A (modrá)

38,20 € (s DPH) 31,83 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kavitačný peeling s ionizáciou a svetelnou terapiou ANLAN 01-ACPJ13-03A (modrá)

Chcete, aby bola vaša pleť hĺbkovo vyčistená a žiarila zdravým leskom? Vyskúšajte kavitačný peeling ANLAN 01-ACPJ13-02A! Prístroj hĺbkovo čistí póry a dodáva pleti žiarivý lesk. Využíva terapiu modrým a červeným svetlom, ionizáciu, zlepšuje elasticitu pokožky a používa ultrazvukové čistenie pleti. Jeho používanie je jednoduché a pohodlné a vďaka vodotesnosti IPX5 ho môžete používať aj v sprche.

Farebná terapia

Výrobok ponúka svetelnú terapiu pomocou červenej a modrej farby. Červené svetlo stimuluje bunky, povzbudzuje kolagén, podporuje metabolizmus buniek, čím zvyšuje pružnosť pokožky a zlepšuje jej hydratáciu, aby sa dosiahol zdravý lesk. Modré svetlo je zodpovedné za stimuláciu porfyrínu. Účinne pomáha v boji proti akné a má antibakteriálne účinky.

Čistenie pleti ultrazvukom

Vďaka čisteniu ultrazvukom s frekvenciou 28 000 Hz v kombinácii s terapiou modrou farbou je peeling účinný pri odstraňovaní čiernych bodiek a iných nečistôt. Preniká do dermy, sťahuje póry a dodáva pleti mladistvý vzhľad. Zároveň je bezpečný a nedráždi. Využíva absorpciu pozitívnych iónov, ktoré prenikajú do hlbokých vrstiev pokožky a dôkladne ju čistia.

Hydratuje a vyživuje pokožku

01-ACPJ13-02A využíva negatívne ióny, ktoré v kombinácii s červeným svetlom vyživujú pokožku. Preniká do hlbších vrstiev pokožky a vyživuje ju zvnútra, čím dosahuje pozoruhodný hydratačný účinok.

Mikroprúdový lifting pleti

EMS lifting pokožky zvyšuje elasticitu pokožky, stimuluje tvorbu kolagénu a zdvíha a modeluje pokožku, čím odstraňuje vrásky. Užívajte si vyživenú a hladšiu pokožku dlhšie!

Zariadenia

Zariadenie je vodotesné podľa normy IPX5. Môžete ho teda pokojne používať aj počas kúpania, čo vám pomôže otvoriť póry a celý proces ešte viac prehĺbiť. Zariadenie má zabudované časovanie a je mimoriadne tiché. Rozlúčte sa so starými bolestivými a drahými metódami!

Pohodlnosť používania

Jeho používanie je veľmi jednoduché. Pred začatím si tvár dôkladne umyte a osušte, potom použite ultrazvukový čistič na 2-3 minúty. Po dokončení procesu naneste svoj obľúbený hydratačný krém, prepnite na negatívne ióny, ktoré vám pomôžu hĺbkovo hydratovať pokožku. Celé ošetrenie zakončite liftingovou masážou, ktorá vymodeluje pleť a pomáha bojovať proti vráskam.

Zahrnuté

  • peeling
  • Ochranné puzdro
  • Používateľská príručka
  • Kábel USB
  • Silikónový kryt

Špecifikácie:

Značka Anlan
Model 01-ACPJ13-03A
Materiál ABS
Vodotesné IPX5
Ultrazvuková frekvencia 28 KHz
Rozmery 174 x 44 x 19 mm
Hmotnosť Približne 88 g
Režimy 4
Farebná terapia Červená, modrá
Kapacita batérie 500 mAh
Čas nabíjania približne 3 h
034480
45 položky
6953156301030

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product