• 3% zľava pri platbe prevodom
Akumulátorový vysavač s automatickým vyprazdňováním Dreame Z10 Station
zoom_out_map

Akumulátorový vysávač s automatickým vyprázdňovaním Dreame Z10 Station

515,79 € (s DPH) 429,82 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vysávač s automatickým vyprázdňovaním Dreame Z10 Station

Objavte novú úroveň vysávania. Dreame Z10 Station využíva stanicu s automatickým vyprázdňovaním, ktorá zabraňuje priamemu kontaktu s nečistotami. Okrem toho má stanica kapacitu prachového vrecka 2,5 litra, ktorá vystačí približne na 90 dní. Na druhej strane sa sací výkon 20 000 Pa a výkonný bezkartáčový motor premietajú do vysokej produktivity. LED podsvietenie uľahčuje vysávanie zákutí a tichá prevádzka stroja nespôsobuje nepríjemný hluk. Okrem toho je vysávač Z10 Station ľahký a nespôsobuje nepohodlie ani únavu pri vysávaní vyšších políc alebo záclon.

02Dreame/Z10-Station/7

Automatické vyprázdňovanie stanice - bez kontaktu so špinou

Pre ešte väčšie pohodlie je vysávač Z10 Station vybavený vyprázdňovacou stanicou - stačí do nej umiestniť vysávač. Približne po 10 sekundách sa nádoba na prach vyprázdni. A čo viac, po skončení sa stanica automaticky vypne, aby sa šetrila energia. Technológia zberu prachu zase znižuje množstvo prachových častíc vo vzduchu, čím zabezpečuje účinnejšie čistenie. To však nie je všetko! Stanica umožňuje aj nabíjanie vysávača - približne po 3,5 hodinách bude pripravený pokračovať v práci.

02Dreame/Z10-Station/8

Vysoko účinné čistenie

Rozlúčte sa s prachom a alergénmi. Dreame Z10 využíva bezkartáčový motor, ktorý pracuje pri 108 000 otáčkach za minútu. So sacím výkonom 20 000 Pa vysávač ľahko zachytí prach, vlasy alebo omrvinky a zanechá povrchy bez nečistôt. Okrem toho vysávač Z10 Station vysáva na jedno nabitie až 65 minút, takže môžete upratovať celý byt bez prerušenia na nabíjanie prístroja.

02Dreame/Z10-Station/4

Univerzálna podlahová kefa

Koberce, dlaždice, drevené podlahy - Z10 Station si bez problémov poradí so všetkými. Obsahuje univerzálnu kefu, ktorú môžete použiť na rôzne typy povrchov. Pokročilá konštrukcia kefy pripomínajúca hrebeň presne zachytáva vlasy, zabraňuje ich zachytávaniu v hlavni kefy a potom ich smeruje priamo do zásobníka. Okrem toho otvory umiestnené na prednej strane rýchlo zachytávajú a zbierajú prach, omrvinky a iné nečistoty.

02Dreame/Z10-Station/13

LED osvetlenie kefy

Čistite ešte dôkladnejšie v zle osvetlených priestoroch. Modré LED podsvietenie použité v univerzálnej kefke vrhá svetlo v širokom uhle 138°. To uľahčuje vysávanie pod posteľami, pohovkami, skriňami a inými ťažko prístupnými miestami. Modré LED diódy vyžarujú svetlo s vlnovou dĺžkou, ktorá dokáže rozpoznať malé častice, ako sú prach, vlasy a chlpy domácich zvierat.

02Dreame/Z10-Station/9

Šetrné a účinné vysávanie

Kefa s mäkkými štetinami si dobre poradí s povrchmi, ako sú napríklad panely - účinne a zároveň šetrne odstráni nečistoty bez poškriabania podlahy. Umožní vám zbaviť sa prachu, omrviniek alebo chlpov. Vďaka premyslenému dizajnu s ňou môžete ľahko manévrovať a vysávať ťažko dostupné miesta, napríklad medzi stoličkami alebo okolo okrajov.

02Dreame/Z10-Station/5

Ľahko sa zbaví vlasov

Súprava obsahuje miniatúrny napájací zdrojcítiť adaptérKartáč, ktorý uľahčuje odstraňovanie vlasov z nábytku. Široký otvor kefy umožňuje rýchle odstránenie chlpov a srsti z pohoviek, postelí, kresiel atď. Okrem toho, podobne ako univerzálna kefa, využíva modré LED podsvietenie na osvetlenie čistenej plochy. Teraz môžete ľahko odhaliť aj tie najmenšie nečistoty.

02Dreame/Z10-Station/3

Ďalšie kefy

S kefou Dreame Z10 Station môžete vyčistiť takmer každé zákutie. Zariadenie môže fungovať aj ako ručný vysávač. Pripojte k nemu mäkkú prachovú kefu, aby ste sa zbavili omrviniek zo stola alebo kuchynskej linky. K dispozícii je aj kefa 2 v 1, ktorú môžete použiť na vysávanie úzkych priestorov. Môžete ho použiť aj na vysávanie žalúzií, záclon alebo políc nad nimi - na tento účel pripojte k vysávaču predlžovaciu trubicu.

02Dreame/Z10-Station/15

Najdôležitejšie informácie na dosah ruky

Používanie vysávača pre vás nebude žiadny problém. Dreame Z10 Station využíva dotykový displej, ktorý vám v reálnom čase poskytuje informácie o prevádzkovom stave vysávača. S jeho pomocou si môžete prečítať úroveň nabitia batérie, stav čistenia alebo stupeň znečistenia povrchu.

02Dreame/Z10-Station/11

Filtruje až 99,9 % nečistôt/h3>

Vysávač Dreame Z10 Station je vybavený päťstupňovým filtračným systémom, ktorý účinne zachytáva prachové častice a väčšie nečistoty. Použitie pokročilých roztokov navyše eliminuje riziko rastu baktérií. Filter tiež zabraňuje sekundárnemu znečisteniu vzduchu. Jeho účinnosť dosahuje 99,9 %, takže si môžete byť istí, že vaša domácnosť je bez alergénov.

02Dreame/Z10-Station/1

Jednoduché skladovanie a udržiavanie v čistote

Udržiavanie vysávača v perfektnom stave si nevyžaduje veľa času a úsilia. Komponenty, ako je nádoba na prach a filtračné časti, môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, aby ste predĺžili ich životnosť. Priložená rukoväť umožňuje uložiť kefy, takže môžete mať všetko príslušenstvo na jednom mieste. Medzitým môžete vysávač umiestniť do vyprázdňovacej stanice.

02Dreame/Z10-Station/6

Obsah balenia

  • Vertikálny vysávač
  • Vyprázdňovacia stanica
  • univerzálna kefa
  • kefa s mäkkými štetinami
  • mini elektrická kefa
  • kefa 2v1
  • mäkká kefa na utieranie prachu
  • držiak na príslušenstvo
  • vrecko na prach x2
  • užívateľská príručka
výrobca Dreame
Model Z10 Station
Sací výkon do 20 000 Pa
Prevádzkový čas až 65 min.
Kapacita nádoby na prach 600 ml
Funkcia mopu Nie
Kapacita batérie 2900 mAh
Čas nabíjania cca 3,5 h
Hmotnosť cca 2,80 kg
Typ filtra/th> E12 (APB04)
Funkcie Vyprázdňovacia a nabíjacia stanica, HD displej, LED osvetlenie kefky, sada ďalšieho príslušenstva.
055362
2180 položky
6976233672021

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product