• 3% zľava pri platbe prevodom
Akumulátorový vertikální vysavač Dreame R20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vertikálny vysávač Dreame R20

412,58 € (s DPH) 343,82 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vertikutátor Dreame R20

Udržiavanie poriadku v domácnosti nemusí byť náročné. Dreame R20 je výkonný bezdrôtový vysávač so sacím výkonom až 27 000 Pa. Vďaka LED osvetleniu a dizajnu kefy v tvare písmena V sa ľahko zbavíte prachu v každom kúte vašej domácnosti. Batéria s dlhou výdržou zabezpečí až 90 minút prevádzky a vďaka päťstupňovej filtrácii odstráni až 99,95 % roztočov. Inteligentne rozpozná úroveň znečistenia a podľa toho upraví sací výkon. Dodáva sa aj s radom užitočného príslušenstva na dôkladné upratovanie celej domácnosti.

02Dreame/R20/11

Vysoký výkon

Vysávač je vybavený robustným bezkartáčovým motorom, ktorý je zodpovedný za vysoký výkon. Pracuje pri 150 000 otáčkach za minútu, čo znamená sací výkon 190 AW a saciu silu 27 000 Pa. Vďaka tomu si rýchlo a bez námahy poradí s odolným prachom, omrvinkami alebo vlasmi - ani ťažko odstrániteľné nečistoty preň nie sú žiadnou výzvou!

02Dreame/R20/7

Žiadna špina neunikne vašej pozornosti

Teraz si môžete byť istí, že každý kút vášho domova je čistý! Dreame R20 má zabudované LED diódy, ktoré dôkladne osvetlia podlahu. Vďaka tomu pre vás bude viditeľná aj neviditeľná špina. Širokouhlé osvetlenie navyše zaručuje, že už nikdy neprehliadnete jedinú omrvinku na podlahe!

02Dreame/R20/3

Vysávajte bez prerušenia

Už žiadne prerušovanie upratovania kvôli nabíjaniu vysávača! Vďaka výkonnej batérii s kapacitou 2900 mAh môže pracovať nepretržite až 90 minút. Nabíjanie trvá približne 4 hodiny. Chcete ešte viac predĺžiť dobu prevádzky vysávača? Jednoducho vymeňte batériu za náhradnú (nie je súčasťou balenia) a vysávajte tak dlho, ako potrebujete!

02Dreame/R20/10

Kefa na každú podlahu

Vysávač je vybavený viacúčelovou kefou, ktorá je ideálna na čistenie takmer všetkých typov podláh. Môžete ju ľahko použiť na laminát, dlaždice a koberce. Vďaka špeciálne navrhnutému dizajnu v tvare písmena V dôkladne odstraňuje prach, nečistoty a iné nečistoty a zabraňuje zachytávaniu vlasov. Vďaka tomu všetkému bude upratovanie rýchlejšie a jednoduchšie a vy budete mať viac času na oddych.

02Dreame/R20/2

Inteligentné riešenia

Zaujíma vás, či je váš byt správne vyčistený? Dreame R20 vyrieši všetky vaše pochybnosti! Vysávač využíva inovatívny systém, ktorý inteligentne rozpozná nečistoty a automaticky upraví sací výkon podľa úrovne znečistenia podlahy. Stačí sa pozrieť na zabudovaný LCD displej a uvidíte úroveň znečistenia - napríklad zelená farba znamená, že vaše podlahy sú čisté a červená, že sú extrémne znečistené.

02Dreame/R20/1

Žiadny kontakt so špinou

Vyprázdnenie nádoby na prach je veľmi jednoduché - stačí jedno stlačenie vyhradeného tlačidla! Vďaka tomuto riešeniu si ani nezašpiníte ruky. Navyše, udržiavanie vysávača v čistote pre vás nebude žiadny problém. Nádobu na prach, kefu a filter možno ľahko umyť pod tečúcou vodou, čím sa predĺži ich životnosť a zníži riziko vzniku baktérií.

02Dreame/R20/8

Používanie dodaného príslušenstva

Súprava sa dodáva s celým radom praktického príslušenstva, ktoré vám uľahčí čistenie. Štrbinová hubica pomáha odstraňovať prach z úzkych a obmedzených priestorov, zatiaľ čo elektrická metla je ideálna na vysávanie postele alebo pohovky, aby ste sa v okamihu zbavili roztočov, vlasov a chlpov domácich zvierat. S univerzálnou hubicou môžete čistiť všetky chúlostivé povrchy. Súprava obsahuje aj špeciálny flexibilný nástavec, ktorý uľahčuje vysávanie ťažko prístupných miest, napríklad pod nábytkom.

02Dreame/R20/9

Bezchybne čistý domov

Bezdrôtový vysávač Dreame R20 využíva päťstupňový filtračný systém, ktorý účinne odstraňuje jemný prach a prachové častice až na 99,95 %. Vďaka tomu je ideálny najmä pre alergikov. Filter možno ľahko vybrať a umyť pod tečúcou vodou, čím sa predĺži jeho životnosť a zvýši sa jeho účinnosť. Môžete sa tak tešiť z čistého, sviežeho a zdravého vzduchu vo vašej domácnosti.

02Dreame/R20/5

Balenie obsahuje

  • vysávač
  • trubice
  • Flexibilný predlžovací adaptér
  • Multifunkčná kefa
  • mäkká kefa
  • mini elektrická kefka
  • štrbinová hubica
  • Viacúčelová hubica
  • Prevádzka na batérie
  • montáž na stenu
Výrobca Dreame
Model R20
Sacia sila 27 000 Pa
Prevádzkový čas do 90 min.
Kapacita nádoby na prach 600 ml
Funkcia mopovania NIE
Kapacita batérie 2900 mAh
Čas nabíjania približne 4 hodiny
Hmotnosť 4,60 kg
Typ filtra E12 (ATH5)
Funkcie LCD displej, LED podsvietenie, flexibilný adaptér
045850
3516 položky
6973734688032

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product