• 3% zľava pri platbe prevodom
Robotický vysavač Dreame L10 Prime
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Robotický vysávač Dreame L10 Prime

783,65 € (s DPH) 653,04 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Čistiaci robot Dreame L10 Prime

Chcete si spríjemniť upratovanie? S robotom Dreame L10 Prime sa upratovanie vašej domácnosti stane potešením. Tento upratovací robot vám pomôže vysávať a vytierať podlahy a koberce rovnakým spôsobom, takže ušetríte čas. Má sací výkon 4000 Pa, ktorý vám umožní dôkladne odstrániť nečistoty z rôznych typov povrchov. Pokročilá technológia LDS je zodpovedná za presné skenovanie miestnosti a navyše odolná batéria (5200 mAh) vám umožní pracovať až 210 minút na jedno nabitie. Okrem toho všetko ovládanie uľahčuje špeciálna aplikácia.

02Dreame/L10-Prime/1

Vysoký sací výkon

Dreame L10 Prime disponuje vysokým sacím výkonom 4 000 Pa, ktorý zabezpečí, že podlahy vo vašej domácnosti budú vždy čisté. Účinne odstraňuje vlasy, prach, špinu a nečistoty z miest, ako sú koberce, tvrdé podlahy a dokonca aj z neprístupných kútov. Okrem toho zabráni aj zamotávaniu vlasov. Tým sa zabezpečí dôkladné čistenie a vy sa môžete tešiť z čistých a dobre udržiavaných podláh.

02Dreame/L10-Prime/2

Zabudovaná navigácia

Robot Dreame je vybavený najmodernejším navigačným systémom LDS, ktorý uľahčuje používanie. Je zodpovedný za presné mapovanie, skenovanie a plánovanie trasy. Zároveň vytvára 3D mapu celého domu. Okrem toho bude L10 Prime ideálny pre viacposchodové domy, pretože je vybavený senzormi na detekciu pádu. Vo výsledku vám L10 Prime poskytne výnimočné upratovanie celého domu.

02Dreame/L10-Prime/3

Dlhý prevádzkový čas

Dreame L10 Prime je vybavený veľkou batériou s kapacitou 5200 mAh, ktorá mu poskytuje maximálnu dobu prevádzky 210 minút pri vysávaní alebo vytieraní v tichom režime alebo 150 minút pri vysávaní a vytieraní v štandardnom režime. Vďaka tomu je tento upratovací robot ideálny do domácností s veľkými plochami.

02Dreame/L10-Prime/4

Funkcia mopovania

Upratovací robot Dreame L10 Prime vám pomôže nielen s každodenným vysávaním, ale aj s vytieraním podláh. Je vybavený veľkou pracovnou plochou a aktívnym prítlakom na podlahu, takže váš domov bude vždy žiariť čistotou. Navyše, mopovacia podložka, ktorá je súčasťou súpravy, vám pomôže zbaviť sa odolných nečistôt. Navyše majú automatickú schopnosť zdvihu do maximálnej výšky 7 mm, takže robot ľahko prekoná prekážky, ako sú koberce alebo prahy.

02Dreame/L10-Prime/5

Čistenie kobercov

L10 Prime je vybavený ultrazvukovou detekciou kobercov, takže automaticky zvyšuje sací výkon pre ešte lepšie a účinnejšie čistenie. Navyše, ak chcete chrániť svoje koberce pred namočením, kým robot vytiera, môžete ho nastaviť tak, aby sa im vyhýbal.

02Dreame/L10-Prime/6

Automatické čistenie

Nemusíte sa obávať, že po vytieraní zostanú na vysávači L10 Prime špinavé stopy. Robot Dreame sa počas čistenia automaticky vráti do základnej stanice, aby umyl mopovacie podložky. A čo viac, po dokončení čistenia sa mopy opäť umyjú a vysušia v základnej stanici. Môžete si tak byť istí, že vaše podlahy budú vždy lesklé a čisté.

02Dreame/L10-Prime/7

Špecializované použitie

Robot L10 Prime bude reagovať na vaše potreby so špecializovaným použitímPomocou neho môžete nastaviť predvoľby upratovania, upraviť sací výkon alebo určiť trasu robota pre konkrétne miestnosti a oblasti vo vašej domácnosti. Okrem toho môžete robota ovládať hlasom pre väčšie pohodlie, pretože je kompatibilný so službami Google Assistant, Amazon Alexa a Hey Siri.

02Dreame/L10-Prime/8

Obsah súpravy

  • Základňová stanica
  • Čistiaci robot
  • Napájací kábel x 1
  • Bočná kefa x 1
  • Podložka na mopovanie x 2
  • Držiak na mopovaciu podložku x 2
  • Návod na použitie
Výrobca Dreame
Model L10 Prime
Navigácia LDS
Vysávanie 4000 Pa
Kapacita zásobníka na prach 450 ml
Kapacita batérie 5200 mAh
Kapacita základňovej stanice 2,5 L
Rozmery základňovej stanice 423 × 340 × 440 mm
Rozmery čistiaceho robota 350 × 350 × 103,8 mm
Maximálny prevádzkový čas 210 min (len vysávanie alebo len stieranie v tichom režime) 150 min (vysávanie a stieranie v štandardnom režime)
Typ filtra EPA RHF5
045847
652 položky
6973734685208

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product