• 3% zľava pri platbe prevodom
Akumulátorový vysavač JIMMY H10 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vysávač JIMMY H10 Pro

472,60 € (s DPH) 393,83 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vysávač JIMMY H10 Pro

Uľahčite si upratovanie. Akumulátorový vysávač JIMMY H10 Pro je vybavený výkonným 630W motorom a má dlhý čas prevádzky až 90 minút. Zbavte sa nečistôt za okamih! Flexibilná kefa vám umožní pohodlne vysávať podlahu pod nábytkom a dodávané príslušenstvo vám pomôže postarať sa o čistotu v každom kúte. Špeciálne hlasové výzvy, LCD displej a zabudovaný senzor prachu uľahčujú používanie.

Rozlúčte sa s prachom a odpadom

Zbavte sa nečistôt rýchlo a efektívne pomocou vysávača JIMMY H10 Pro. Vysávač je vybavený bezkartáčovým motorom, ktorý dokáže poskytnúť až 245AW sacieho výkonu. Vďaka nemu ľahko vyčistíte všetky druhy povrchov - od panelov až po koberce. H10 Pro ľahko odstráni aj tie najodolnejšie nečistoty ukryté v štrbinách. Pokročilý filtračný systém si navyše dokonale poradí s jemnými prachovými časticami a zabraňuje sekundárnemu znečisteniu.

Na výber sú 4 prevádzkové režimy

Teraz môžete prevádzku vysávača ešte viac prispôsobiť svojim potrebám. H10 Pro ponúka 4 režimy čistenia, z ktorých si môžete vybrať. Eco poskytuje najdlhší čas prevádzky a je ideálny na každodenné používanie, Turbo bude vhodný na náročnejšie úlohy a Max je ideálny na extrémne odolné nečistoty. K dispozícii je aj režim Auto, v ktorom vysávač automaticky prispôsobí sací výkon typu povrchu a úrovni znečistenia.

Doba prevádzky až 90 minút

Nie je potrebné prerušiť upratovanie na nabíjanie vysávača. H10 Pro vyniká pôsobivo dlhou dobou prevádzky. S pripojenou elektrickou kefou umožňuje vysávať približne 60 minút v režime Eco, až 22 minút v režime Turbo a až 12 minút v režime Max. Bez elektrickej kefy môže pracovať až 90 minút v režime Eco, až 29 minút v režime Turbo alebo až 17 minút v režime Max. Batériu je tiež možné odpojiť od zariadenia a nabíjať ju samostatne.

Zabudovaný displej a snímač prachu

Ovládanie vysávača nebolo nikdy jednoduchšie a pohodlnejšie. Vysávač JIMMY H10 Pro má zabudovaný prehľadný LCD displej, ktorý okrem iného zobrazuje informácie o prevádzkovom čase a zvolenom režime. Zariadenie je vybavené aj senzorom prachu, ktorý zisťuje koncentráciu častíc v 4 rôznych veľkostiach. Informácie získané s jeho pomocou nájdete aj na displeji.

Hlasové správy

Čo ešte robí H10 Pro takým užívateľsky prívetivým a pohodlným? Zariadenie podporuje špeciálne hlasové správy, ktoré výrazne uľahčujú čistenie. Okamžite vás informujú, keď je batéria vybitá, a oznámia vám, aký režim sa práve používa. Vysávač vás tiež upozorní, keď je potrebné vyčistiť kefu.

Ešte pohodlnejšie ovládanie

Zistíte, že čistenienepotrebuje byť vôbec dlhé. Ergonomický dizajn vysávača H10 Pro poskytuje jedinépohodlná a ohybná tyč umožňuje pohodlné vysávanie pod nábytkom. Priložený stojan navyše umožňuje bezproblémové skladovanie a nabíjanie výrobku. Nádoba na prach zariadenia má objem 0,6 l a jej vyprázdňovanie je veľmi jednoduché - stačí stlačiť tlačidlo. Podlahová kefa vysávača je vybavená aj 6 LED svetlami, ktoré výrazne uľahčujú upratovanie tmavých kútov - teraz už vám neunikne žiadna nečistota!

Užitočné príslušenstvo v balení

Už čoskoro môže každý kút vo vašej domácnosti žiariť čistotou. V súprave nájdete niekoľko praktických doplnkov, ktoré vám uľahčia upratovanie! Kefa 2 v 1 vám umožní dôkladne vyčistiť nábytok a štrbinová kefa je vhodná na vysávanie zákutí kresiel a pohoviek. Elektrická kefa je ideálna na odstraňovanie prachu z matracov a mäkká kefa je ideálna na jemné povrchy.

V balení

  • Vysávač
  • Pružná kovová trubica
  • Elektrická podlahová kefa
  • Elektrická kefa na matrace
  • Napínacia hadica
  • Kefa na čalúnenie 2 v 1
  • Štrbinová kefa
  • Mäkká kefa
  • Pripojenie
  • Nabíjačka
  • Batéria
  • Kefa na koberce
  • Stojan na skladovanie a nabíjanie

Značka Jimmy
Model H10 Pro
Menovitý výkon (W) 630
Menovité napätie (V) 28,8
Špecifikácie batérie 8 x 3 AH, 86,4 WH
Čas manuálnej prevádzky (min) 17/29/90
Čas prevádzky manuálne + elektrická podlahová hlava (min) 12/22/60
Čas nabíjania (H). 4-5
Sací výkon (AW) 245
Sací tlak(Kpa). 26
Hlučnosť (dBA). 82
Spôsob zberu prachu Dvojité klonovanie
Kapacita nádoby na prach (L). 0,6
Obrazovka displeja LCD DISPLEJ
Snímač prachu Áno (4 rôzne veľkosti prachu ako Dyson V15)
Typ kefového valca Kombinácia mäkkých a tvrdých štetín
Typ vstupného filtra HEPA
Odnímateľná batéria Áno
Podlahová hlavica proti zamotaniu Áno
Nabíjacia základňa batérie Nie
Spôsob nabíjania Stojanová nabíjačka s držiakom na príslušenstvo
036321
56 položky
6946499311378

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product