• 3% zľava pri platbe prevodom
Akumulátorový vysavač a mop JIMMY HW10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vysávač a mop JIMMY HW10

518,56 € (s DPH) 432,14 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vysávač a stojanový mop Jimmy HW10

Uľahčite si upratovanie a ušetrite čas - s akumulátorovým vysávačom Jimmy HW10 môžete vysávať a mopovať podlahu súčasne! So sacím výkonom 18 000 Pa si dokonale poradí s nečistotami. Jeho obsluhu uľahčujú špeciálne hlasové správy a zabudovaný displej OLCD. Výrobok má samostatné valce na čistenie tvrdých podláh a kobercov a bude dobre fungovať aj ako ručný vysávač. Vďaka funkcii samočistenia si nemusíte špiniť ruky a odolná batéria poskytuje až 80 minút prevádzky.

Multifunkčné zariadenie 3 v 1

Na čistenie podláh a nábytku už nemusíte kupovať niekoľko rôznych zariadení. Stačí vám jeden multifunkčný výrobok od Jimmyho! HW10 vám umožní vysávať podlahy a koberce, ako aj mokro mopovať vybrané povrchy. Môže fungovať aj ako ručný vysávač, s ktorým ľahko vyčistíte nábytok. Má tiež ergonomický bezdrôtový dizajn, vďaka ktorému sa pohodlne používa - takže vidíte, že upratovanie nemusí byť príliš namáhavé!

Dokonale čisté podlahy

Zabezpečte, aby podlahy vo vašej domácnosti žiarili čistotou. Bezkartáčový motor HW10 s výkonom 400 W rýchlo a účinne odstraňuje prach, vlasy a omrvinky. Špeciálna konštrukcia kefy navyše umožňuje dôkladné vysávanie pozdĺž stien a v ťažko prístupných rohoch. S vysávačom Jimmy máte tiež plnú kontrolu nad množstvom vody, ktoré sa počas čistenia strieka. To znamená, že podlaha sa veľmi rýchlo vysuší a vy sa nemusíte obávať škvŕn alebo premočenia koberca.

Funguje dobre na akomkoľvek povrchu

Máte doma koberce aj tvrdé podlahy? Jimmy vám uľahčí urobiť v nich poriadok! Vysávač ponúka 2 rôzne kefové valce. Jeden je ideálny na čistenie povrchov, ako je laminát alebo dlaždice. Odstráni mokré aj suché škvrny - dokonca aj rozliate mlieko alebo kávu. Druhý valec je ideálny na koberce - účinne odstráni omrvinky, prach a vlasy ukryté v ich vláknach. Okrem toho vysávač inteligentne prispôsobuje sací výkon čistenému povrchu.

Súčasťou balenia je ďalšie príslušenstvo

Súprava obsahuje aj niekoľko vymeniteľných nadstavcov, ktoré vám pomôžu dôkladne vyčistiť každý kút. Štrbinová kefa 2 v 1 uľahčuje vysávanie úzkych priestorov a výklenkov stoličiek, zatiaľ čo kefa na čalúnenie 2 v 1 umožňuje čistiť napríklad pohovky. K dispozícii je aj elektrická kefa na matrace, ktorá vás zbaví prachu z postele alebo pohovky. Súčasťou súpravy je aj 0,5-litrová fľaša čistiaceho prostriedku.

Tá sa vyčistí sama

Nemusíte si špiniť ruky ani strácať čas čistením kefových valcov vysávača. Stačí stlačiť tlačidlo a zariadenie ich automaticky umyje čistou vodou z nádrže a potom ich vysuší. Môžete si tak byť istí, že práve nazbierané nečistoty neskončia späť na čistej podlahe. Nemusíte sa obávať ani nepríjemných pachov. Nebude problém ani s uskladnením vysávača a príslušenstva - pribalené nabíjaniezákladňa.

Dlhý pracovný čas

HW10 je vybavený odolnou vysokokapacitnou batériou pre pôsobivo dlhý čas prevádzky. Pri používaní ako ručný vysávač vydrží až 80 minút v režime Eco a približne 30 minút v režime Max. Ako stojanový vysávač vydrží vysávať až 40 minút v režime Floor alebo až 20 minút v režime Carpet. K dispozícii je aj možnosť odpojenia batérie. Keď sa vybije, stačí ju vymeniť - nemusíte kupovať nový vysávač!

Zjednodušená obsluha

Mohla by byť obsluha vysávača jednoduchšia? Jimmy dokazuje, že môže! Vysávač HW10 má zabudovaný prehľadný displej OLCD, ktorý okrem iného zobrazuje upozornenia na údržbu, úroveň nabitia batérie a aktuálny prevádzkový režim. Zariadenie poskytuje aj užitočné hlasové správy. Môže vám napríklad pripomenúť, aby ste doplnili nádržku na vodu. Upozorní vás tiež, keď je potrebné vyčistiť valec kefky.

V balení

  • Vysávač
  • Kefa na čalúnenie 2v1
  • Štrbinová kefa 2v1
  • Elektrická kefa na matrace
  • Čistiaca kefa
  • Čistiaci prostriedok (500 ml)
  • Valček s kefou na čistenie kobercov
  • Napájací adaptér
  • Úložná základňa s funkciou nabíjania

Špecifikácie

Značka Jimmy
Model HW10
Sací výkon 18 000 Pa
Menovitý výkon 400W
Menovité napätie 25.2V
Kapacita batérie 7x 3800 mAh
Čas nabíjania Približne 4 h
Úroveň hluku 82 dBA
Kapacita nádržky na čistú vodu 0.5l
Objem nádržky na špinavú vodu 0.4l
Objem nádrže na prach 0.2l
Prevádzkový čas (ručný vysávač) Režim Eco: cca 80 min;
Max. 30 min;
Čas prevádzky (stojanový vysávač) Režim podlahový: cca 40 min;
Režim kobercový: cca 20 min;
Hmotnosť 7,4 kg

035491
16 položky
6946499310913

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product