• 3% zľava pri platbe prevodom
Vysavač JIMMY WB73
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysávač JIMMY WB73

115,59 € (s DPH) 96,32 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Ručný vysávač Jimmy WB73

Zbavte sa baktérií a roztočov. Ručný vysávač Jimmy WB73 vám umožní dôkladne povysávať matrac alebo pohovku a vďaka ultrazvukovej technológii a UV sterilizácii odstráni baktérie a alergény s účinnosťou až 99,99 %. Prístroj je vybavený výkonným 600W motorom a pokročilým filtračným systémom. Inteligentne detekuje prach a roztoče a ponúka na výber 3 režimy.

Všestranné použitie

Aj zdanlivo čistá posteľ alebo matrac môžu byť plné baktérií, prachu, roztočov a iných alergénov. Tie prispievajú nielen k ochoreniam dýchacích ciest, ale okrem iného aj ku kožným problémom. Ručný vysávač Jimmy WB73 vám pomôže tomu zabrániť! S jeho pomocou sa ľahko zbavíte prachu, roztočov, baktérií a vlasov z postele, oblečenia, pohovky, kresla alebo postieľky.

Rozlúčte sa s alergénmi a baktériami

Vďaka čomu je WB73 taký účinný pri odstraňovaní prachu, baktérií a alergénov? Zariadenie využíva ultrazvukovú technológiu a UV LED svetlo, ktoré preniká hlboko do vrstiev matraca a odstraňuje škodlivé častice, ktoré sa tam nahromadili. Zastavuje tiež rast a množenie roztočov. Jeho účinnosť dosahuje až 99,99 %! S Jimmy sa môžete na dlhý čas rozlúčiť so špinou a alergénmi.

Spoľahlivý v boji proti špine

Spoľahlivú a stabilnú prevádzku vysávača zabezpečuje výkonný 600 W motor. Vysoký sací výkon navyše znamená, že prístroj dokáže vysávať matrace, posteľnú bielizeň alebo prikrývky s mimoriadnou presnosťou - ľahko odstráni skryté roztoče, prach, peľ a iné nečistoty. Vysávač vám tiež umožňuje vybrať si z 3 prevádzkových režimov.

Zdokonalená kefa

Vysávač je vybavený vylepšenou kefou, vďaka ktorej si ešte lepšie poradí s nečistotami. Jej otvor je široký 240 mm, čo znamená väčšiu účinnosť. Teraz môžete vysávať celé lôžko len za niekoľko okamihov! Patentovaný valec s nezávislým motorom je tiež vyrobený z mäkkých štetín a gumového pásu, čo vám umožní dôkladne vyčistiť matrac bez jeho poškodenia.

Inteligentne rozpozná prach

Jimmyho si môžete byť vždy istí, že váš matrac alebo kreslo sú dokonale čisté. Vysávač WB73 je vybavený inteligentným senzorom, ktorý presne zisťuje množstvo prachu a roztočov v prostredí. Prístroj má tiež zabudovaný LED indikátor, ktorý mení farbu a informuje vás o úrovni znečistenia vysávaného povrchu. Červená farba znamená, že je veľmi znečistený, oranžová farba znamená, že je špinavý, a zelená farba znamená, že je čistý.

V záujme vášho zdravia

Vysávač Jimmy WB73 využíva patentovanú technológiu dvojitej cyklónovej filtrácie, ktorá spoľahlivo odstraňuje prachové častice. Je to .tiež vybavený oceľovou sieťkou, ktorá zachytáva vlasy, chlpy a iné väčšie nečistoty. Má tiež filter MFI, ktorý okrem iného blokuje roztoče. Teraz môžete vo svojej domácnosti ľahko vytvoriť čisté a zdravé prostredie! Navyše 0,5litrovú nádobu na prach prístroja možno ľahko vyprázdniť a umyť pod tečúcou vodou.

V balení

  • Vysávač
  • MIF filter
  • Čistiaca kefka
  • Návod na použitie

Výrobca Jimmy
Model WB73
Napájanie pripojenie kábla
Menovitý výkon 600 W
Výkon UV svetla 550 mW
Prietok vzduchu 0,5 m³/min
Sací tlak 15 KPa
Hluk 78 dBA
Typ cyklónu Dvojitý cyklón
Kapacita nádoby na prach 0,5 L
Materiál kefy Kombinácia nylonových štetín a gumového pásu
Typ filtra Trieda HEPA MFI
Počet filtrov 2
Ultrazvuk Áno
Snímač prachu Áno
Prevádzkové režimy 3 režimy
Nabíjací adaptér Nie
035489
44 položky
6946499310944

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product