• 3% zľava pri platbe prevodom
Akumulátorový vysavač a myčka JIMMY HW8
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vysávač a umývačka riadu JIMMY HW8

188,35 € (s DPH) 156,96 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vysávač a stojanový mop Jimmy HW8

Ušetrite čas vysávaním a mopovaním podlahy súčasne. Vysávač Jimmy HW8 s výkonným motorom a inovatívnou dvojitou nádržou na vodu v okamihu odstráni všetky druhy nečistôt - od prachu a omrviniek až po stopy domácich zvierat a dokonca aj tie najodolnejšie škvrny. Prístroj sa jednoducho a pohodlne používa a má zabudovaný LED displej na jednoduché ovládanie. Vymeniteľná batéria umožňuje až 25 minút prevádzky na jedno nabitie.

Kompletné čistenie podláh

Teraz môžete podlahy vo svojej domácnosti čistiť rýchlejšie, pohodlnejšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. Jimmy HW8 si dokonale poradí s väčšinou nečistôt. V okamihu vysaje omrvinky, malé aj veľké nečistoty, chlpy domácich zvierat a dokonca aj vlasy z kobercov. Ľahko sa zbavíte aj škvŕn, stôp a rozliatych nápojov. Už nemusíte strácať čas vysávaním a vytieraním zvlášť - teraz môžete robiť oboje naraz!

Inovatívna dvojitá nádrž na vodu

S nádržou Jimmy Tank máte istotu, že vaše podlahy budú vždy umyté čistou vodou. Zariadenie je vybavené dvojitou nádržou. Do 450ml časti nalejte čistú vodu. V 350ml nádrži sa zhromažďuje špinavá voda a nečistoty. Nádrž bola navrhnutá tak, aby sa dala ľahko inštalovať a vyberať. V prípade potreby ju môžete aj vyčistiť.

Plná kontrola nad množstvom spreja vo vašich rukách

Škvrny a šmuhy sú minulosťou. Jimmy HW8 podporuje technológiu presného rozprašovania vody, ktorá si so špinou poradí rýchlo a účinne. Chcete viac? Zariadenie vám poskytuje plnú kontrolu nad množstvom striekanej vody. Všetko, čo musíte urobiť, je stlačiť tlačidlo! Teraz sa ľahko zbavíte aj tých najodolnejších škvŕn a zároveň sa vyhnete potope.

Efektívne vysávanie

Vysávač Jimmy HW8 je vybavený vysoko výkonným kefovým motorom, ktorý generuje vysoký výkon a dokáže účinne odstraňovať nečistoty. Prístroj v okamihu odstráni prach, omrvinky a iné nečistoty. Môžete si tiež vybrať z 2 rýchlostí, aby ste vysávač lepšie prispôsobili svojim potrebám alebo úrovni znečistenia podlahy. A nemusíte sa obávať ani nepríjemného hluku - výrobok pracuje prekvapivo ticho.

Čistenie jedným tlačidlom

Nemusíte si špiniť ruky ani strácať čas čistením vysávača. Jimmy HW8 je vybavený špeciálnym samočistiacim mechanizmom. Stačí stlačiť tlačidlo a kefa a trubice sa okamžite vyčistia čistou vodou. z nádrže. Vďaka tejto funkcii môžete ľahko udržiavať vysávač v perfektnom stave, zabrániť rastu baktérií a znížiť riziko zápachu. Presvedčte sa sami, aké je to jednoduché!

Zabudovaný LED displej

Prečo sa zariadenie tak ľahko používa? Vysávač Jimmy HW8 má zabudovaný inteligentný LED displej, ktorý vám poskytuje pohodlný prístup k najdôležitejším informáciám o jeho stave v reálnom čase. Môžete ľahko skontrolovať úroveň nabitia batérie a zistiť, ktorý prevádzkový režim je práve zvolený. Ikony na displeji vás tiež informujú o tom, či je nádrž na špinavú vodu plná.

Výber bezdrôtového riešenia

Zbavte sa zamotaných a obmedzujúcich káblov. Získajte pohodlie, po ktorom túžite, s bezdrôtovým vysávačom a mopom Jimmy HW8. Môžete si ho jednoducho vziať kamkoľvek potrebujete, napríklad na poschodie, do pivnice alebo do garáže. Je tiež veľmi ľahký, takže jeho prenášanie z miesta na miesto nie je žiadny problém. Navyše vďaka ergonomickej rukoväti sa s vysávačom nielen ľahko manipuluje, ale máte aj pohodlný prístup k jeho tlačidlám.

Dlhý prevádzkový čas - vymeniteľná batéria

S vysávačom Jimmy nemusíte prerušovať upratovanie kvôli častému nabíjaniu. Vysávač HW8 môže na jedno nabitie pracovať až 25 minút - to stačí na upratovanie veľkého domu. Môžete si tiež zakúpiť náhradnú batériu. Jej výmenou môžete rýchlo a pohodlne zdvojnásobiť čas prevádzky! Dodávaná stanica vám navyše umožňuje vysávač ukladať, nabíjať a dokonca aj čistiť súčasne. Ušetríte tak čas a miesto vo vašej domácnosti!

Univerzálny čistiaci roztok je súčasťou balenia

Tým však prekvapenie nekončí! Sada obsahuje aj univerzálny čistiaci roztok, ktorý dokáže vyčistiť podlahy vo vašej domácnosti ešte dôkladnejšie. Je vhodný na rôzne povrchy od dlaždíc až po laminát. Poskytuje rýchlu sterilizáciu a dlhotrvajúce antibakteriálne pôsobenie. Jeho použitie je úplne bezpečné a netoxické - neobsahuje chlór ani alkohol. Pomocou neho ľahko vytvoríte čisté a zdravé prostredie pre vás a vašu rodinu!

V balení

  • Vysávač x1
  • Sada batérií x1
  • Nabíjacia základňa x1
  • Stojan na príslušenstvo x1
  • Adaptér x1
  • Čistiaca kefka x1
  • Čistiaci roztok 500 ml x1

Výrobca JIMMY
Model HW8
Vlastnosti Vysávanie, mopovanie a drhnutie
Typ motora Kefový motor
Menovitý výkon (W) 220
Menovité napätie (V) 28,8
Špecifikácie batérie 8x2,5AH,72WH
Čas nabíjania (h) 5
Režimy Max/Eco (rôzne rýchlosti kefy)
Čas používania (min) 25 min.
Sací tlak (Kpa). 7
Sací výkon na výstupe z trysky (AW) 30
Hladina hluku (dBA) 78
Objem nádrže na čistú/špinavú vodu (l) 0.45/0.35
Objem nádoby na prach (l) NEVHODNÝ
Typ filtra Penový filter
Obrazovka displeja LED displej
Automatické sušenie valca kefky Bez
Snímač prachu a displej Bez
Hlasová pripomienka Nie
Vymeniteľná batéria Áno
028641
64 položky
6946499310296

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product