• 3% zľava pri platbe prevodom
Dreame U20 cordless vertical vacuum cleaner
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vertikálny vysávač Dreame U20

230,68 € (s DPH) 192,23 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vertikálny vysávač Dreame U20

Objavte nový rozmer upratovania s akumulátorovým vysávačom Dreame. Model U20 sa vyznačuje ľahkou a používateľsky prívetivou konštrukciou. Poskytuje pôsobivý sací výkon 20 000 Pa a účinne filtruje nečistoty. Prístroj môže pracovať až 60 minút, čo poskytuje dostatok času na dôkladné vyčistenie celého bytu. Vďaka množstvu funkcií sa ľahko dostanete do ťažko prístupných kútov a ľahko odstránite nepoddajné vlasy a chlpy domácich zvierat. Vysávač váži 3,3 kg, takže jeho premiestňovanie alebo vysávanie vyšších priestorov je hračka. S vysávačom Dreame U20 bude každodenné upratovanie domácnosti radosťou!

02Dreame/U20/9

Neuveriteľný výkon motora

Dreame U20 je vybavený špičkovým bezkartáčovým motorom s rýchlosťou 100 000 otáčok za minútu. Zaručuje konštantný sací výkon až 20 000 Pa. V praxi to znamená, že vysávač spoľahlivo odstraňuje nečistoty a dobre si poradí aj s vlasmi a chlpmi domácich zvierat. Navyše, napriek tomuto vysokému výkonu nebude vysávač U20 rušiť váš pokoj, pretože produkuje prekvapivo málo hluku.

02Dreame/U20/13

Žiadne nečistoty sa neskrývajú

Žiadne vlasy ani omrvinky vám už neuniknú, pretože kefa vysávača U20 je spoľahlivou oporou pri upratovaní. LED svetlo, ktorým je vybavená, poskytuje široký uhol osvetlenia (138°), ktorý vám umožní lokalizovať nečistoty aj v tých najtmavších kútoch. Teraz budú podlahy vo vašej domácnosti žiariť čistotou!

02Dreame/U20/12

Dlhotrvajúca voľnosť

O bezdrôtovú prevádzku sa stará výkonná 2500 mAh batéria. Vďaka nej môžete upratovať až 60 minút a užívať si neutíchajúci sací výkon. Tento čas stačí na voľné vysávanie podláh aj vo veľkom dome. Ak chcete, môžete tento čas zdvojnásobiť - stačí chvíľu počkať na výmenu batérie a použiť náhradnú (predáva sa samostatne). Zabudnite na zamotané káble a nutnosť meniť napájací bod. S vysávačom Dreame máte úplnú voľnosť!

02Dreame/U20/6

Čistota bez kompromisov

Môžete zabudnúť na otravné sekundárne nečistoty. Päťvrstvový filtračný systém zaručuje bezkonkurenčnú účinnosť čistenia. Prach, prachové a jemné častice sú na 99,9 % odfiltrované zo vzduchu a putujú do nádoby na nečistoty, ktorú môžete vyprázdniť jediným kliknutím. Dreame U20 zaručuje, že vaša práca nikdy nepríde nazmar!

02Dreame/U20/1

Kefa na špeciálne úlohy

Ak s vami žije milovaný domáci miláčik, viete, aké ťažké je odstrániť chlpy z gauča alebo koberca. Aby sme vám uľahčili život, pribalili sme špeciálnu elektrickú minikartáčku, s ktorou bude čistenie tohto typu nečistôt hračka! Nestrácajte svoj drahocenný čas a odstráňte chlpy v okamihu s Dreame!

02Dreame/U20/4

Úžasne jednoduché čistenie

Obrovskou výhodou vysávača Dreame U20 je jeho skladacia konštrukcia. Či už ide o vyberateľnú nádobu na prach, filtračné časti alebo univerzálnu hlavicu kefy - všetko môžete ľahko udržiavať čisté. Jednotlivé diely sa dajú ľahko umyť pod tečúcou vodou, čím sa vysávač udrží dlhšie v perfektnom stave.

02Dreame/U20/3

Praktické príslušenstvo v balení

Vneste poriadok do každého kúta svojho domova s Dreame U20. V súprave nájdete širokú škálu multifunkčného príslušenstva, ktoré vám umožní dôkladne povysávať soklové lišty alebo chúlostivé povrchy, ako sú napríklad klávesnice. Pomocou elektrickej minikartáčky môžete vysávač U20 premeniť na ručný vysávač a pomocou nástenného držiaka ho môžete pohodlne uložiť spolu so všetkým príslušenstvom.

02Dreame/U20/8

V súprave

  • Vysávač
  • Predlžovacia trubica
  • Univerzálna kefa
  • Elektrická mini kefka
  • Nástenný držiak s montážnou súpravou
  • Nabíjačka
  • Široký multifunkčný nástroj
  • Používateľská príručka
Výrobca Dreame
Model U20
Sací výkon 20 000 Pa
Prevádzkový čas do 60 min.
Kapacita nádoby na prach 500 ml
Funkcia mopovania NIE
Kapacita batérie 2500 mAh
Čas nabíjania Približne 3,5 hodiny
Hmotnosť 3,3 kg
Typ filtra EPA E11
Vlastnosti

Modré LED podsvietenie kefky, 3 pracovné režimy

051712
808 položky
6976233670607

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product