• 3% zľava pri platbe prevodom
Cordless vacuum cleaner  Dreame U10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vysávač Dreame U10

181,16 € (s DPH) 150,97 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vertikálny vysávač Dreame U10

Zoznámte sa s bezdrôtovým stojanovým vysávačom Dreame! U10 je ľahko použiteľný prístroj s užívateľsky prívetivým dizajnom. Vyniká svojím sacím výkonom s konštantnou hodnotou 18 000 Pa a vďaka širokej kefe s LED osvetlením vám neunikne ani tá najmenšia omrvinka. V súprave nájdete multifunkčnú kefu, s ktorou ľahko vysajete ťažko prístupné rohy a chúlostivé povrchy, ako sú klávesnice alebo knihy. To však nie je všetko! Pokročilý filtračný systém zaručuje 99,9 % účinnosť, takže na sekundárne nečistoty môžete zabudnúť!

02Dreame/U10/3

Spoľahlivé vysávanie

Vysávač U10 je vybavený bezkartáčovým motorom s rýchlosťou 100 000 ot. Motor je autonómny, čo znamená, že vybitá batéria neovplyvní kvalitu jeho práce. Poskytuje sací výkon 18 000 Pa, ktorý sa neznižuje počas celého procesu čistenia! Vďaka tomu ľahko povysáva aj náročné nečistoty, ako sú vlasy alebo chlpy domácich zvierat.

02Dreame/U10/10

Dlhý pracovný čas

Zabudnite na prerušenie upratovania - akumulátorový vysávač U10 zaručuje plynulú prevádzku, takže môžete v okamihu vysať celý byt. Už žiadny otravný kábel, ktorý je príliš krátky na to, aby ste dosiahli do rohu za pohovkou! S vysávačom U10 sa ľahko dostanete všade, kam potrebujete! Batéria s kapacitou 2 500 mAh poskytuje 40 minút prevádzky, čo stačí na dôkladné upratovanie vašej domácnosti - aj na väčšej ploche.

02Dreame/U10/11

Kefa na špeciálne úlohy

Špeciálne navrhnutá kefa v tvare písmena V si dokonale poradí so všetkými druhmi nečistôt. Kombinácia tvrdých a mäkkých štetín dokonale funguje na dlaždice, panely a koberce. Hlava kefy je vybavená aj LED svetlami, ktoré osvetlia aj tie najtmavšie kúty alebo miesta pod nábytkom. Vďaka tejto funkcii vám neunikne ani vlas či omrvinka a podlahy v celej vašej domácnosti budú žiariť čistotou!

02Dreame/U10/6

Účinný filtračný systém

Najmodernejší a vyspelý filtračný systém zaručuje účinnosť 99,9 %. Vďaka päťvrstvovej konštrukcii systém eliminuje aj malé prachové častice a zhromažďuje ich v 0,5-litrovej nádobe, ktorú možno ľahko vyprázdniť stlačením tlačidla. Vzduch vo vašej domácnosti bude svieži a bez sekundárnych nečistôt spôsobených vysávaním! Dýchajte naplno a užívajte si nedotknutú čistotu!

02Dreame/U10/

Bezproblémová údržba

Dreame U10 zostane dlhšie v perfektnom stave! Skladacia konštrukcia umožňuje rozložiť prístroj na jednotlivé komponenty. Multifunkčnú kefu, nádobu na prach alebo filtračné časti možno ľahko umyť pod tečúcou vodou, takže vysávač vám bude slúžiť dlhé roky. Tým to však nekončí! Batéria je vymeniteľná, takže keď sa opotrebuje, stačí kúpiť novú bez toho, aby ste museli meniť celý prístroj. Táto funkcia vám tiež umožňuje predĺžiť čas upratovania - ak vám 40 minút nestačí, stačí použiť náhradnú batériu (predáva sa samostatne).

02Dreame/U10/8

Užívateľsky prívetivé stránky

Akumulátorový vysávač Dreame U10 sa vyznačuje ľahkou konštrukciou, takže jeho premiestňovanie z miesta na miesto nebude problém. Okrem toho vďaka priloženej multifunkčnej kS vysávačom U10 môžete vysávať aj horné rohy alebo chúlostivejšie povrchy. Napriek svojim výkonným schopnostiam a imDreame U10 je prekvapivo tichý, takže upratovanie nebude rušiť pokoj vo vašej domácnosti. Objavte jeho schopnosti a nechajte ho, aby vám pomohol s každodennými povinnosťami!

02Dreame/U10/1

V súprave

  • Vysávač
  • Predlžovacia trubica
  • Univerzálna kefa
  • Nástenný držiak s montážnou súpravou
  • Nabíjačka
  • Široká multifunkčná kefa
  • Používateľská príručka
Výrobca Dreame
Model U10
Sací výkon 18 000 Pa
Prevádzkový čas do 40 min.
Kapacita nádoby na prach 500 ml
Funkcia mopovania NIE
Kapacita batérie 2000 mAh
Čas nabíjania Približne 3,5 hodiny
Hmotnosť 2,9 kg
Typ filtra EPA E11
Vlastnosti

Modré LED podsvietenie kefky, 3 pracovné režimy

050708
852 položky
6976233670232

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product