• 3% zľava pri platbe prevodom
Odkurzacz bezworkowy Midea C7 MBC1860WB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezvreckový vysávač Midea C7 MBC1860WB

90,74 € (s DPH) 75,62 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezvreckový vysávač Midea C7 MBC1860WB

Uľahčite si upratovanie. Bezvreckový vysávač Midea C7 je mimoriadne ľahký a pohodlný na používanie - uľahčuje upratovanie každého kúta. Disponuje výkonom 600 W a HEPA filtrom, takže je ideálny na vysávanie nečistôt. Má tiež veľkú 3-litrovú nádrž na prach, ktorá sa rýchlo a jednoducho vyprázdňuje. V súprave nájdete aj ďalšie kefy, ktoré vám umožnia dôkladné čistenie v každom kúte.

1.jpg

Komfort používania

Rozlúčte sa s nepraktickými, ťažkými vysávačmi. Midea C7 je prekvapivo ľahký a jeho praktická rukoväť uľahčuje prenášanie. Vďaka tomu ho ľahko prenesiete do vybranej miestnosti a po skončení upratovania ho uložíte. K dispozícii je aj dlhý, 5 metrový kábel, ktorý vám poskytne voľnosť pohybu. Za zmienku stojí aj systém automatického navíjania kábla. Navyše nádržka na prach má objem až 3 litre a nebudete mať problém ju vyprázdniť.

5.jpg

Poradí si so špinou

Prach, omrvinky, chlpy a dokonca aj vlasy zamotané v koberci - vysávač C7 si bez problémov poradí s väčšinou nečistôt. Vďaka saciemu výkonu až 130 W môžete výkon vysávača ľahko prispôsobiť svojim potrebám alebo úrovni znečistenia podlahy. Výrobok je tiež vybavený HEPA filtrom. Vďaka nemu účinne eliminuje aj tie najjemnejšie prachové častice!

2.jpg

Ďalšie príslušenstvo je súčasťou balenia

Udržujte poriadok v každom kúte. Pomôže vám v tom dodávané príslušenstvo! Štrbinová kefa vám umožní vysávať štrbiny kresiel alebo pohoviek, zatiaľ čo kefa na čalúnenie je ideálna napríklad na čistenie pohoviek. Súčasťou balenia je aj okrúhla kefa. Príslušenstvo navyše môžete pohodlne pripevniť k vysávaču vďaka špeciálnemu držiaku, ktorý uľahčuje jeho skladovanie. Teraz ich budete mať vždy poruke!

4.jpg

Ešte viac pohodlia

Napriek svojim schopnostiam je vysávač prekvapivo tichý. Jeho hlučnosť sa pohybuje len okolo 68 dB! Nemusíte sa obávať, že by nepríjemný hluk rušil vašich blízkych alebo plašil vášho domáceho miláčika. Model C7 je navyše vybavený teleskopickou trubicou. Ďalšou výhodou je 1,5 m dlhá hadica, vďaka ktorej sa ľahko dostanete aj na ťažko dostupné miesta.

6.jpg

Súčasťou balenia je

  • Vysávač
  • Kefa na kefy
  • Okrúhla kefa
  • Kefa na čalúnenie
  • Držiak kefy
Výrobca Midea
Model C7
Farba Biela
Výkon motora 600 W
Sací výkon 130 W
Úroveň hlasitosti Približne 68 dB
Kapacita zásobníka na prach 3 l
Ovládanie výkonu Mechanické
Dĺžka kábla 5 m
Kefa MB16
Hadica 1,5 m
Potrubie 90 cm
Filter HEPA12
Hmotnosť 5,7 kg
Rozmery 410 x 265 x 240 mm
043529
11 položky
6956079714536

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product