• 3% zľava pri platbe prevodom
Robot sprzątający Dreame D10s Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Čistiaci robot Dreame D10s Pro

412,25 € (s DPH) 343,54 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Čistiaci robot Dreame D10s Pro

Zistite, že upratovanie môže byť zábava! Upratovací robot Dreame D10s Pro nielen vysáva, ale aj vytiera podlahy, čím šetrí váš čas. Využíva sací výkon 5000 Pa na dôkladné odstránenie nečistôt zo všetkých druhov povrchov. Mapovanie LDS je zodpovedné za presné skenovanie miestnosti a odolná 5200 mAh batéria poskytuje až 280 minút používania na jedno nabitie. Zariadenie navyše kontroluje množstvo distribuovanej vody a jeho ovládanie je jednoduché vďaka aplikácii a hlasovému ovládaniu. Môžete ho tiež ovládať na diaľku bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Žiadna špina neunikne jeho pozornosti

Dreame D10s Pro je váš spojenec v boji proti špine. Má sací výkon 5000 Pa, takže si môžete byť istí, že vaše podlahy budú čisté. Má tiež gumovú kefu, ktorá vytriasa prach z koberca a precízne zachytáva nečistoty na tvrdých povrchoch. Navyše zabraňuje zlepeniu vlasov.

Navigácia LDS

Robot využíva pokročilý navigačný systém LDS, ktorý je zodpovedný za presné skenovanie, mapovanie a plánovanie trasy. Navyše rozpoznáva a vyhýba sa prekážkam, takže sa nemusíte obávať, že by sa poškodil.

Zostaňte aktuálny

Ovládajte prácu robota a dohliadajte na svoj domov počas vašej neprítomnosti. Aplikácia Dreamehome vám umožňuje ovládať robota na diaľku, aj keď nie ste doma. Navyše budete vedieť, čo robia vaši domáci miláčikovia alebo deti. Môžete tiež nahrať krátke video, urobiť snímku obrazovky, naplánovať trasu zariadenia D10s Pro alebo ho nasmerovať na nabíjaciu stanicu. Okrem toho umožňuje odosielať hlasové správy.

Dlhá životnosť batérie a automatický návrat na základňu

Dreame D10s Pro má batériu s kapacitou 5200 mAh, čo znamená približne 280 minút nepretržitého používania. Okrem toho sa robot automaticky vráti do nabíjacej stanice, keď sa batéria vybije. Po dobití (približne 6 hodín) bude pokračovať v práci tam, kde skončil.

Efektívne vytieranie

Robot ponúka aj funkciu mopovania. Súčasťou balenia je mopovacia čiapka, ktorá vám pomôže zbaviť sa odolných nečistôt. Navyše elektronicky riadená nádržka na vodu kontroluje množstvo vody, takže mopovacia podložka je vždy optimálne navlhčená a vy sa nemusíte obávať škvŕn. Okrem toho si môžete vybrať medzi niekoľkými úrovňami vody.

Prispôsobte jeho výkon svojim potrebám

Robota si môžete prispôsobiť pomocou aplikácie Dreamehome. Pomocou neho môžete vytvoriť mapu niekoľkých poschodí, zvoliť režimy prevádzky, nastaviť zakázané zóny, vytvoriť harmonogramy čistenia atď. Teraz prístup k najdôležitejšímĎalšie funkcie máte na dosah ruky!

"Hej, Alexa, začni upratovať"

Pre ešte väčšie pohodlie funguje Dreame D10s Pro s hlasovými asistentmi Siri a Alexa. Už nemusíte vstávať z gauča, aby ste začali upratovať - stačí jednoduchý hlasový príkaz.

Zahrnuté

  • robot
  • nabíjacia stanica
  • nádrž na vodu
  • Mopovacia podložka
  • bočná kefa
  • čistiaca kefka
  • napájací kábel
  • návod na obsluhu

Špecifikácie:

Výrobca Dreame
Model D10s Pro
Farba čierna
Sací výkon Maximálne 5000 Pa.
Prevádzkový čas 280 min (v tichom režime)
Kapacita batérie 5200 mAh
Kapacita nádrže na prach 570 ml
Kapacita nádrže na vodu 235 ml
Hladina hluku 60 dB
Rozmery 350 x 350 x 96,8 mm
Hmotnosť 3,6 kg
Aplikácia Aplikácia Dreamehome
Kompatibilita Siri, Amazon Alexa
039082
628 položky
6973734681644

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product