• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame M12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vertikálny vysávač Dreame M12

536,05 € (s DPH) 446,71 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vertikálny vysávač Dreame M12

Pre funkčnosť a pohodlie si vyberte akumulátorový stojanový vysávač Dreame M12, ktorý poskytuje jedinečný komfort a možnosť vysávať a mopovať podlahu súčasne. Má 2 nádrže na vodu a automaticky prispôsobuje množstvo vody úrovni znečistenia na povrchu. Ponúka tiež funkciu samočistenia a hlasové správy a LED displej na jednoduché ovládanie. Pozrite sa, čím vás ešte môže prekvapiť!

Až 200 m² čistej plochy

Zvislý vysávač Dreame M12 je vybavený batériou s kapacitou 6 x 4000 mAh, takže na jedno nabitie vydrží pracovať až 35 minút (ak používate funkciu mopovania) alebo 60 minút pri vysávaní. To znamená približne 200 m² čistej plochy. Po približne 5 hodinách nabíjania bude zariadenie opäť pripravené na prevádzku.

Kľúčové informácie na očiach

Vysávač má displej LED, ktorý vás informuje o stave batérie, sacom výkone alebo prevádzkovom režime, a farba podsvietenia vás informuje o jeho znečistení. Na obrazovke sa navyše zobrazujú upozornenia na upchaté potrubie a čistú/špinavú vodu v nádrži.

Hlasové správy

Keď si vyberiete M12, vyberiete si pohodlie. Vysávač ponúka funkciu hlasového asistenta, ktorý vás informuje o potrebe nabíjania, samočistenia alebo vyprázdnenia zásobníka na vodu. Využite možnosti, ktoré ponúka Dreame.

Spoľahlivé

Žiadna nečistota neunikne pozornosti kefy Dreame M12. Dômyselná konštrukcia kefy vám umožní zbaviť sa nečistôt z rôznych povrchov, napríklad dlaždíc alebo panelov. Dôkladne odstraňuje nečistoty, ktoré sú hlboko v koberci. Okrem toho v balení nájdete náhradný valček, takže ho v prípade potreby môžete rýchlo a pohodlne vymeniť za nový. Ľahko sa tiež odstraňuje - stačí stlačiť tlačidlo na kefke.

Výber správneho režimu

Model M12 je vybavený bezkefkovým motorom, takže je ideálny na odstraňovanie aj tých najodolnejších nečistôt. Pomocou špeciálnych tlačidiel na obrazovke si môžete vybrať medzi režimami Standard, Auto, Self Cleaning a Turbo.

Funkcia samočistenia

Pre ešte väčšie pohodlie ponúka M12 funkciu samočistenia. Už si nemusíte špiniť ruky a čistiť kefu ručne. Na obrazovke vysávača jednoducho vyberte režim samočistenia. Kefa je vybavená aj špeciálnym hrebeňom, ktorý umožňuje dôkladné čistenie valčeka.

3 nádrže

Tým však možnosti zariadenia Dreame M12 nekončia. Vysávač je vybavený 2 nádržami na čistú vodu (950 ml) a špinavé (700 ml). Vďaka tejto veľkej kapacite sa nemusíte starať o časté dopĺňanie alebo vyprázdňovanie. V súprave nájdete aj čistič povrchu. Navyše zariadenie automaticky upravuje množstvo vody podľa toho, ako je povrch znečistený - takže sa nemusíte obávať úniku vody alebo škvŕn na podlahe. Nádržka na prach má objem 350 ml, takže nebudete mať problém s jej vyprázdňovaním.

Rôzne scenáre používania

Obkladačky v kúpeľni alebo kuchyni, drevené podlahy, pohovky, ťažko prístupné miesta - M12 si poradí takmer v každej situácii. Vysávač Dreame má výkonnú kefu, ktorá dôkladne zbiera nečistoty zo všetkých druhov povrchov vrátane hrán. Kefa 2v1 je navyše ideálna na vysávanie nábytku.

Zahrnuté

  • vysávač
  • rukoväť
  • nabíjacia stanica
  • nádoba na prach
  • držiak na príslušenstvo
  • napájanie
  • skladovací kontajner
  • Kefa 2v1
  • náhradný valček
  • náhradný filter
  • čistiaca kvapalina 500 ml
  • návod na obsluhu

Špecifikácia vysávača

Výrobca Dreame
Model M12
Napájanie 200 W
Menovité napätie 21.6 V
Kapacita nádrže na vodu čistý: 900 ml, špinavý: 700 ml
Kapacita nádrže na prach 350 ml
Čas nabíjania cca 5 h
Prevádzkový čas vysávanie: 60 min, vytieranie: 35 min
Nabíjacie napätie 26 V
Hmotnosť 5 kg

Špecifikácie napájacieho zdroja

Model YLS0251B-E260090
Vstupné napätie 100-240 V ~ 50/60 Hz Max. 0,8 A
Výstupné napätie 26 V 0,9 A
Spotreba energie bez zaťaženia 0.08 W
Priemerná účinnosť počas prevádzky 87,28%
Účinnosť pri nízkom zaťažení (10 %) 79,74%
038011
278 položky
6973734680425

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product