• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T30
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame T30 akumulátorový vertikálny vysávač

330,09 € (s DPH) 275,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dreame T30 akumulátorový vertikálny vysávač

Čistenie s Dreame T30 je rýchle a zábavné. Vďaka saciemu výkonu 27 000 Pa vysávač dôkladne zachytí aj tie najmenšie nečistoty s veľkosťou mikrónov. Displej LED poskytuje prístup k informáciám, ako je napríklad úroveň prašnosti alebo chyby inštalácie, a vymeniteľná lítium-iónová batéria zaručuje dlhú životnosť. Tryska s LED osvetlením uľahčuje čistenie tmavých kútov a ultraľahká konštrukcia z uhlíkových vlákien umožňuje jednoduché čistenie aj ťažko prístupných miest.

Inteligentný motor SPACE 5.0

Pre ešte lepšie výsledky upratovania je vysávač vybavený najnovším motorom Dreame SPACE 5.0 Smart pre vysoký výkon. Model T30 dosahuje 150 000 otáčok za minútu a má sací výkon 190 AW. Čistí do hĺbky a odstraňuje nečistoty, ako sú vlasy, prach a omrvinky, pričom udržiava konštantnú saciu silu 27 000 Pa.

Dosahuje najlepšie výsledky čistenia

Čistiaci systém s 12 cyklami filtruje 99,67 % častíc bez straty sacieho výkonu. Prúdenie vzduchu nie je blokované vďaka vylepšenej technológii. Batéria je chránená vďaka technológii Smart Cool, ktorá zabezpečuje dlhšie a dôkladnejšie čistenie. Vďaka 8-stupňovému systému redukcie hluku je stroj tichší a menej rušivý.

Inteligentné nastavenie sacieho výkonu

Zariadenie má automatický prevádzkový režim, ktorý rozpozná aj tie najmenšie nečistoty a automaticky upraví sací výkon pre efektívnejšie čistenie a dlhší čas prevádzky. Displej vás upozorní na zmenu režimu, čo vám umožní venovať pozornosť oblastiam, ktoré potrebujú dôkladnejšie čistenie. Vysávač má tiež veľmi rýchlu odozvu a nečistoty rozpozná do 0,5 sekundy. Vysávač T30 sa postará o akýkoľvek typ povrchu, na tvrdých povrchoch zachytí prach a iné nečistoty bez poškodenia podlahy a na kobercoch zvýši svoj sací výkon preniknutím do ich vlákien.

Ergonomický dizajn

Spoločnosť Dreame sa postarala o čo najpohodlnejšie používanie modelu T30. Vďaka hubici z uhlíkových vlákien sa znížila hmotnosť zariadenia, takže vysávanie vo výškach nie je problém. Tvar zariadenia a jeho ergonomický dizajn umožňujú pohodlné vysávanie pod nábytkom a priložené príslušenstvo rozširuje možnosti použitia. Okrem toho tlačidlo elektrického zámku umožňuje aktivovať funkciu nepretržitého režimu, takže si nenamáhate prsty.

Vrátane príslušenstva

Dodané príslušenstvo ešte viac uľahčuje čistenie. Flexibilný predlžovací nástroj uľahčuje čistenie ťažko prístupných miest, napríklad políc. Mäkká kefka pomáha udržiavať v čistote chúlostivé povrchy, napríklad mriežky ventilácie alebo klávesnice počítačov. Štrbinová hubica s LED svetlom výrazne uľahčuje čistenie tmavých rohov a hubica 2v1 pomáha čistiť úzke štrbiny.

Prísavka zabraňujúca zamotaniu

Čistenie je vďaka technológii Dreame oveľa jednoduchšie. Väčší priemer trysky a vylepšené zakončenie trysky účinne zabraňujú zamotávaniu krátkych a stredne dlhých vlasov. Dizajn v tvare písmena V zachytáva dlhšie vlasy a účinnejšie ich odstraňuje.

Mimoriadne dlhý pracovný čas

Akumulátorový vysávač T30 je vybavený vymeniteľnou lítium-iónovou batériou, ktorá vydrží štyrikrát dlhšie ako bežná batéria. Zariadenie je vybavené 3 pracovnými režimami. V úspornom režime môžete prístroj používať 90 minút na čistenie napríklad väčšieho domu. Štandardný režim predstavuje 35 minút prevádzky, čo stačí na vysávanie vašej domácnosti. Na druhej strane, 7,5-minútový turbo režim je ideálny na čistenie vášho auta.

Odstraňuje 99,9 % roztočov

T30 zaručuje čistý priestor pre vás a vašu rodinu. Účinne odstraňuje 99,9 % roztočov. Päťstupňový filtračný systém zachytí 99,97 % nečistôt a alergénov s veľkosťou 0,3 mikrónu a zabráni ich opätovnému vniknutiu do vzduchu.

Čistenie pod kontrolou

Dreame T30 má inteligentný HD displej, ktorý vám umožní sledovať výkon zariadenia. Na obrazovke sa zobrazujú informácie, ako sú údaje o čistení, napríklad aktuálny prevádzkový režim alebo sací výkon. Zariadenie navyše monitoruje úroveň prašnosti, takže môžete kontrolovať účinnosť čistenia. Informácie o zostávajúcom čase vám umožnia plánovať prácu tak, aby ste sa vyhli neočakávanému vybitiu batérie.

Premyslený a moderný dizajn

Údržba modelu T30 je veľmi jednoduchá. Filtre a rotačné kefy sú opakovane použiteľné, takže ušetríte peniaze za nákup nových komponentov. 600 ml nádoba na prach znižuje frekvenciu vyprázdňovania a uvoľňovacie tlačidlo zabraňuje priamemu kontaktu s nečistotami. Nemusíte sa tiež obávať nesprávne nainštalovaných komponentov.t zariadenia, napríklad filtra, pretože zabudovaný displej vás upozorní na akúkoľvek chybu. Nabíjacia stanica slúži ako organizér na príslušenstvo, takže môžete mať všetko po ruke. Okrem funkčnosti má T30 aj moderný dizajn a sivá farba mu dodáva elegantný vzhľad.

Obsah súpravy:

  • Nabíjacia stanica 2v1
  • Vysávač
  • Vysávač v tvare V
  • Elektrický vysávač na odstraňovanie roztočov
  • Štrbinová dýza 2v1
  • Štrbinová dýza so svetlom LED
  • Rozšírenie
  • Mäkká kefa
  • Flexibilný rozširujúci nástroj
  • Tryska z uhlíkových vlákien
  • Nabíjačka

Špecifikácie:

Výrobca Dreame
Model T30
Menovité napätie 29.6V
Menovitý výkon 550W
Kapacita batérie 8*2900 mAh
Maximálny pracovný čas 90min
Sací výkon 27000 Pa
Sací výkon 190 AW
Hmotnosť 1,76 kg
Čas nabíjania Približne 4 hodiny
Kapacita nádrže na prach 600 ml
Filtračný systém 5-stupňová filtrácia
Motor Dreame SPACE 5.0 Smart
Farba Šedá

027528
7054 položky
6972086390600

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product