• 3% zľava pri platbe prevodom
Robot sprzątający Roidmi EVA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Čistiaci robot Roidmi EVA

637,66 € (s DPH) 531,39 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Čistiaci robot Roidmi EVA

Upratovací robot Roidmi EVA sa postará o poriadok, zatiaľ čo vy budete relaxovať po náročnom dni. Vysáva, zametá a mopuje a vracia sa na základňu, aby automaticky vyprázdnil zásobník na prach a vyčistil mopovacie podložky. Vďaka saciemu tlaku 3200 Pa zachytí všetky nečistoty, zatiaľ čo mopovacie podložky pracujú pri 180 otáčkach za minútu a tlaku 12 N, čím účinne vyčistia aj tie najodolnejšie škvrny. Priestranné vrecko zbiera prach až 60 dní a praktická aplikácia a kompatibilita so službami Amazon Alexa a Google Assistant uľahčujú jeho používanie.

Vysáva, zametá, mopuje

Vysávajte, zametajte a vytierajte v jednom zariadení. Vysávač Roidmi EVA využíva sací tlak 3200 Pa na zbieranie prachu, omrviniek a iných nečistôt z podlahových plôch a úzkych štrbín. Navyše má aj 4-palcové mopovacie podložky, ktoré pracujú pri 180 otáčkach za minútu a tlaku 12 N, aby sa zbavili aj odolných, zaschnutých škvŕn.

Inteligentné čistenie podláh

Mopovacie podložky používané spoločnosťou EVA majú sivé polyesterové vlákna, ktoré účinne odstraňujú odolné škvrny, a bielu, mäkkú tkaninu na starostlivosť o podlahu. Sú antibakteriálne a odolné voči plesniam, navyše sa robot môže automaticky vrátiť na stanicu a účinne ich vyčistiť. Za zmienku stojí aj veľká nádoba na vodu, ktorá oddeľuje čistú vodu od špinavej, takže mopovaný povrch je dokonale čistý.

Priestranné vrecko na prach

Upratovací robot Roidmi EVA nielen vytiera, ale aj účinne zbiera prach, drobné nečistoty, vlasy a chlpy. Vrecko s objemom 3 l, ktoré je umiestnené v stanici, môže zhromažďovať odpad až 60 dní, takže ho nemusíte často vymieňať. Antibakteriálne zloženie znamená, že vrecko ničí 99,9 % baktérií a nezanecháva zápach. Samotný robot má 220 ml nádržku na prach.

Praktické zobrazenie

Stroj je vybavený prehľadným LED displejom, ktorý vám poskytuje rýchly a pohodlný prístup k informáciám o prevádzke robota. Blikajúci indikátor vás informuje o plnom vrecku na prach, plnej nádržke na špinavú vodu alebo prázdnej nádržke na čistú vodu. Na displeji sa zobrazuje aj úroveň nabitia batérie.

Jednoduché používanie

Robota môžete ovládať z pohodlia pohovky. Je kompatibilný so službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže na spustenie, zastavenie alebo nasmerovanie na dokovaciu stanicu stačí jednoduché hlasové povely. K dispozícii je aj špeciálna aplikácia, ktorá umožňuje vytvárať plány alebo upravovať režim upratovania podľa jednotlivých miestností.

Prekoná všetky prekážky

Upratovací robot Roidmi EVA inteligentne rozpoznáva prekážky vo svojej dráhe, takže sa im môže účinne vyhýbať a predchádzať kolíziám s inými objektmi. EVA používa aj laser LDS, ktorý zabraňuje uviaznutiu pod posteľami, skriňami a inými nízkymi priestormi. Robot dokáže ľahko prekonať prahy a iné prekážky vysoké až 20 mm a ľahko vyčistí aj plochy pozdĺž stien. Výhodou sú aj aktualizácie OTA.

Výkonná batéria

Vysávač EVA je vybavený výkonnou 5200 mAh batériou s dlhou výdržou - na jedno nabitie vydrží pracovať až 74 - 228 minút, čo vám umožní bez problémov čistiť veľké plochy. Obnovenie jeho výkonu trvá približne 250 minút, potom si môžete opäť vychutnať jeho schopnosti.

Zahrnuté

  • Čistiaci robot s 2 mopovacími podložkami
  • Automatická vyprázdňovacia stanica x1
  • Vrecko na prach x5
  • Čistiaca kefka x1
  • Mopovacie podložky x2
  • Bočná kefa x1
  • Filter x1
  • Napájací kábel x1

Špecifikácie:

Výrobca Roidmi
Názov Robot na čistenie Roidmi EVA
Model EVA
Farba Biela
Rozmery robota 330 x 330 x 106 mm
Pripojenie WiFi 802.11 b/g/n 2.4G
Prevádzkové napätie robota 14.8 V
Menovitý výkon robota 48 W
Životnosť batérie 74 - 228 min
Kapacita batérie 5200 mAh
Kapacita nádrže na prach (robot) 220 ml
Kapacita prachového vrecka (stanica) 3 L
Kapacita nádrže na čistú vodu (stanica) 4 L
Kapacita nádrže na špinavú vodu (stanica) 4 L
Rozmery stanice 400 x 382 x 465 mm
Vstupné napätie stanice 220-240 V~, 50-60 Hz
Výstupné napätie stanice 24 V 1,2 A
035391
227 položky
6970019148977

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product