• 3% zľava pri platbe prevodom
Robot sprzątający Dreame D10 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Čistiaci robot Dreame D10 Plus

412,58 € (s DPH) 343,82 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Čistiaci robot Dreame D10 Plus

Spríjemnite si upratovanie. S upratovacím robotom Dreame D10 Plus, ktorý vysáva, vytiera a automaticky vyprázdňuje prachovú nádobu, budete mať pohodlie. Vďaka objemu vrecka (2,5 l) ho nemusíte vymieňať až 45 dní. Robot prispôsobuje sací výkon čistenému povrchu a dosahuje maximálne 4000 Pa. Má tiež vylepšenú konštrukciu rotačnej kefy, ktorá uľahčuje zachytávanie chlpov a chlpov domácich zvierat, a výkonnú batériu, ktorá na jedno nabitie vyčistí až 270 m².

45 dní bez vyprázdnenia

Po každom čistení sa Dreame D10 Plus vráti do vyprázdňovacej stanice a automaticky odstráni prach z nádrže. Vrecko v stanici má úctyhodný objem 2,5 litra, takže ho nemusíte vymieňať až 45 dní. Môžete teda zabudnúť na ručné odstraňovanie a vďaka utesnenej konštrukcii sa do vzduchu nedostane prach a nečistoty. Vyprázdnenie trvá len 10 sekúnd a je nehlučné. Navyše môžete prostredníctvom aplikácie nastaviť frekvenciu vyprázdňovania zásobníka na prach.

4 úrovne výkonu

Vysávač Dreame D10 Plus má maximálny sací výkon 4000 Pa, ktorý mu umožňuje dôkladne pozbierať nečistoty, omrvinky, chlpy alebo vlasy domácich zvierat. Robot navyše ponúka 4 úrovne sania, z ktorých každá bude fungovať v inej situácii. 800 Pa stačí na zbieranie prachu a drobných nečistôt pri nízkej hlučnosti. 1200 Pa je vhodné na každodenné zbieranie omrviniek a vlasov, zatiaľ čo 1800 Pa zvládne väčšie nečistoty. Maximálny výkon vám umožní precízne vysávať štrbiny a koberce.

Vylepšený dizajn kefy

Vďaka 17 cm dlhšej rotačnej kefe je robot ideálny na zber dlhých vlasov a chlpov domácich zvierat. Je to vďaka konštrukcii v tvare písmena V a husto rozmiestneným vláknam s hrúbkou 0,1 mm. Vďaka tomu sa zachytené vlasy a srsť nezamotávajú a každodenné čistenie je jednoduché a príjemné. Ideálne pre milovníkov psov alebo mačiek.

Efektívne vytieranie

Dreame D10 Plus ponúka aj funkciu mopovania. Nájdete tu mopovaciu podložku z hustých vlákien, ktorá zabezpečuje účinné odstraňovanie škvŕn a rýchle schnutie podlahy. Nádoba na vodu má objem 145 ml, ale robot môže pracovať na troch úrovniach. Množstvo vody tak môžete prispôsobiť úrovni znečistenia podlahy a potrebujete na to iba špecializovanú aplikáciu.

Inteligentné čistenie

Robot využíva inteligentný navigačný systém LiDAR s vysoko sofistikovaným algoritmom SLAM, ktorý zabezpečuje rýchle skenovanie, presné mapovanie a efektívne plánovanie trasy. Môžete si vytvoriť mapu až 3 poschodí a spravovať upratovanie konkrétnych miestností. Spí vaše dieťa? Zametajte jeho izbu a využite čas na čistenie podláh v ostatných izbách.

Dlhý pracovný čas

Aby ste si mohli užívať čistý domov a efektívny zber odpadu, nemusíte čistiaceho robota nabíjať každý deň. Dreame D10 Plus je vybavený výkonnou 5200 mAh batériou, takže ho môžete používať až 180 minút na jedno nabitie. Za tento čas môžete ľahko vyčistiť podlahy s celkovou plochou až 270 m².

Ďalšie funkcie

Čo ďalšie ponúka D10 Plus? Tichá prevádzka, kompatibilita s Amazon Alexa a funkcia obnovenia čistenia. Ak sa batéria príliš vybije, robot automaticky obnoví napájanie v nabíjacej stanici a vráti sa na predchádzajúce miesto, aby dokončil čistenie. Dreame D10 Plus je tiež vybavený inteligentnou funkciou na vyhýbanie sa nábytku, schodom a iným prekážkam.

Zahŕňa

  • Čistiaci robot
  • Nabíjacia/dodávacia stanica
  • Čistiaca kefa
  • Napájací kábel
  • Nádrž na vodu
  • Mopovacia podložka
  • Bočná kefa
  • Vrecko na prach x2
  • Návod na obsluhu

Špecifikácie:

Výrobca Dreame
Názov Robot na čistenie Dreame D10 Plus
Model D10 Plus
Farba Biela
Rozmery robota 352 × 350 × 96,8 mm
Pripojenie Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Menovité napätie robota 14,4 V
Menovitý výkon robota 46 W
Kapacita batérie 5200 mAh
Kapacita nádrže na prach (robot) 400 ml
Kapacita nádrže na vodu 145 ml
Rozmery stanice 303 × 403 × 399,2 mm
Vstupné napätie stanice 220-240 V ~ 50-60 Hz
Výstupné napätie stanice 19,8 V 1 A
Menovitý výkon stanice 600 W
033694
465 položky
6973734689657

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product