• 3% zľava pri platbe prevodom
Robot sprzątający Dreame Z10 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Čistiaci robot Dreame Z10 Pro

453,52 € (s DPH) 377,93 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Čistiaci robot Dreame Z10 Pro s vyprázdňovacou/nakladacou stanicou

Zabudnite na časté vyprázdňovanie nádrže! Vyprázdňovacia stanica je vybavená 4l nádržou, ktorá vydrží až 65 dní! Máte veľký dom? Dobre sa skladá! Robot si dokáže zapamätať rozmiestnenie miestností až na 3 poschodiach. Inteligentne sa vyhýba prekážkam vďaka zabudovaným senzorom. Môžete tiež naplánovať, kedy má Z10 Pro začať čistiť - umožňuje to funkcia plánovania. Je tiež kompatibilný so službou Amazon Alexa. Aktivácia virtuálnej steny, ak má robot obísť vybrané miestnosti z upratovania. Aplikácia umožňuje nastaviť hladinu vody v závislosti od čistenej oblasti a odolná batéria poskytuje približne 2,5 hodiny prevádzky. Z10 Pro je nenahraditeľný v boji proti prachu, presvedčte sa sami!

4l nádrž na prach

Dreame Z10 Pro je vybavený 4l nádobou na prach, ktorá vydrží 65 dní. Pri čistení 120 m² plochy zariadenie zachytí približne 100 ml nečistôt. Pri každodennom vysávaní sa nádrž naplní približne za 4 dni a prach sa prenesie do vyprázdňovacej stanice. Ak však používate Z10 Pro 5 dní v týždni, vrecko na prach sa naplní približne za 65 dní.

12.jpg

Vyprázdnite nádrž za vás

Ručné vyprázdňovanie koša na prach je nehygienické a často nepríjemné, preto spoločnosť Dreame navrhla Z10 Pro. Robot vyprázdňuje kôš automaticky, takže sa vyhnete priamemu kontaktu so špinou a ušetríte čas. Navyše sa nádoba po každom čistení vyprázdni a pomocou cirkulácie vzduchu základňa účinnejšie odvádza prach z nádoby.

Mapy do 3 poschodí

Dreame Z10 Pro si rýchlo zapamätá rozloženie miestností vo vašej domácnosti. Umožňuje to vylepšený systém LiDAR, ktorý využíva tisíce laserových bodov za sekundu na rýchle a presné vytvorenie mapy miestnosti. Dreame Z10 Pro je obzvlášť užitočný pre veľké domy, pretože si dokáže zapamätať mapy až 3 poschodí!

Agilný, presný

Dreame Z10 Pro je neporaziteľný spojenec v boji proti prachu! Zariadenie dôkladne čistí podlahy bez toho, aby zanedbalo povrchy, ako sú hrany. Bez problémov sa dostane aj na koberec. Kvalitné 3D skenery vysielajú laser na meranie presnej vzdialenosti medzi objektmi a snímačmi. Robot tak automaticky rozpozná nábytok, káble alebo schody a vyhne sa im.

6.jpg

5200 mAh batéria

Z10 Pro je vybavený 5200 mAh batériouator, ktorý umožňuje čistiť povrch až 2,5 hodiny. Robot počas čistenia koberca automaticky zvyšuje výkon až na 4000 Pa a zbiera aj prach ukrytý vo vláknach. Môžete si tak byť istí, že vaša podlaha je bez nečistôt a alergénov.

Nepostrádateľný štetec v tvare písmena V

Robot Dreame má vylepšenú rotačnú kefu. Kombinuje výhody kefy v tvare V s gumovou kefou, ktorá ľahko zachytáva vlasy z povrchu a zabraňuje ich zamotávaniu.

Nastavenie hladiny vody

Z10 Pro má nielen funkciu vysávania, ale aj funkciu vytierania. Robot je vybavený 150 ml nádržkou. Podporuje 3 úrovne vody, ktoré môžete nastaviť prostredníctvom aplikácie v závislosti od typu čisteného povrchu. Týmto spôsobom sa vyhnete úniku vody a poškodeniu chúlostivých povrchov.

"Hej, Alexa, začni upratovať."

Upratovací robot Dreame sa dá ovládať pomocou aplikácie, čo ešte viac uľahčuje jeho používanie. Niekoľkými kliknutiami dáte príkaz a necháte byt upratať za vás. Zariadenie je tiež kompatibilné so službou Amazon Alexa. Stačí hlasový príkaz a zariadenie Z10 Pro začne čistiť.

Prevezmite kontrolu nad telefónom Z10 Pro!

Pomocou aplikácie si môžete vybrať, či chcete vyčistiť celý povrch alebo jeho časť. Vaše dieťa spí a nechcete, aby ho robot zobudil? Nastavte virtuálnu stenu a zariadenie Z10 Pro obíde vybranú miestnosť. Má aj funkciu plánovania, takže si môžete naplánovať vysávanie vybraných miestností. Upratovanie obývačky o 9:30 a potom spálne o 10:20? Výber je na vás!

Zahrnuté

  • Robot na čistenie
  • Nabíjacia/dodávacia stanica
  • Čistiaca kefa
  • Napájací kábel
  • Nádrž na vodu
  • Mopovacia podložka
  • Bočná kefa
  • Vrecko na prach
  • Návod na obsluhu

Špecifikácie

Výrobca Dreame
Názov Dreame Bot Z10 Pro
Model Z10 Pro
Farba Čierna
Rozmery robota 353 x 350 x 96,8 mm
Pripojenie Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Vstupné napätie robota 220 - 240 V
Menovitý výkon robota 46 W
Životnosť batérie 150 minút
Kapacita batérie 5200 mAh
Kapacita nádrže na prach (robot) 400 ml
Kapacita nádrže na vodu 150 ml
Rozmery stanice 302 x 403 x 483 mm
Vstupné napätie stanice 100 - 240 V ~ 50/60 Hz 0,5 A
Výstupné napätie stanice 19.8 V

029108
246 položky
6973734685659

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product